Приехме много решения, които работят в интерес на младите!

Евроизборите са важни за България и ЕС, обяви Сергей Станишев
30 мар 2014 17:00, Красимир Ангелов
337
Приехме много решения, които работят в интерес на младите!
Станишев присъства на Втората отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП. Снимка: БСП

"От 10 месеца имаме правителство, което за първи път от много години оборва редица клишета на неолибералната политика. Политиката тип „Дянков“ – в тази политика всичко, което е социално, не беше приоритет и когато трябваше да се напасват разходи, се режеше живо месо именно от социалната сфера“, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на Втората отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП.

„В изключително трудна среда, с яростна реваншистка съпротива на досега управляващите, и правителството, и парламентът, приеха много решения, които пряко работят в интерес на младите хора. Трябва да се даде шанс тази политика не само да продължи, но и да се разгърне по всички направления", посочи Станишев.

Той поиска от младежкото обединение на БСП да бъде една група за натиск, „защото вие сте истинското гражданско общество“.

„Искам от вас да бъдете защитници на каузата на справедливостта и когато в една община видите, че кметът или Общинският съвет вършат безобразия, вие да реагирате, вие да поставяте въпросите, така че обществото да знае, че има кой да ги защити. Когато се вижда хладно бюрократично отношение от държавни институции, вие трябва да бъдете тези, които се борите с неправдата“, заяви Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че ще се разчита на Младежкото обединение изключително много и в тази кампания за европейски избори. "Вие бяхте много важни и ценни по време на кампанията за националните избори, за което отново благодаря. Сега, в следващите два месеца, искам действително да бъдете по улиците, да стигнете до максимален брой хора с нашите конкретни идеи, виждания, с вашите инициативи и да ги убедите да подкрепят нашата листа", каза той.

Станишев обясни пред младите социалисти, че тези избори са важни за България и за това дали страната ни ще бъде равноправен, уважаван член на ЕС.

"И ако българите искат страната ни да има повече авторитет, повече възможности в ЕС, интересът е социалистите да спечелят в европейски мащаб, защото те са справедливи към страната ни, защото са доказали и социалистите като семейство, и нашият кандидат Мартин Шулц, че разбират каузите на България, че ги защитават последователно и това е необходимо на всеки един българин.

В противен случай, ако десните надделеят, а това няма да го допуснем, ще имаме статуквото, ще ни разглеждат като периферна страна, на която само се спускат указания, която постоянно е под натиск и която дори когато има абсолютно железни аргументи в защита на своя интерес, не се съобразяват с тях.", заяви Станишев.

По време на събранието Вероника Делибалтова бе избрана за нов председател на Младежкото обединение в БСП. Тя е родена на 14 юни 1988 г. в град Сливен. Завършила е ГПЗЕ "Захарий Стоянов" в Сливен и "Право" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Новият лидер на младите социалисти членува от 2006 година в БСП, като през 2009 е избрана за председател на МО на БСП - Сливен. От учредяването на Младежкото обединение Делибалтова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво си приел бе *** , не може да има такова безполезно управление. Как нямате малко съвест да оставите вече тоя народ намира и да се самообесите всички.
238
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като чета коментарите и виждам колко заблудени хора има да вярват на този долен лъжец Сергейчо,вече не се учудвам защо България е на този хал.Господ да ни пази.Ние сами не можем.
237
6
 
5
 
! Отговори
Духовников преди 10 години
Наистина човек трябва да е крайно черноглед, за да не "забележи" какво е направено за по-малко от година за младите хора, най-вече - за младите семейства.Да, безработица има и от нея страдат най-вече хората без опит. Но нека да не забравяме с чия помощ за две години фалираха 400 000 малки и средни фирми! Някой по-долу беше писал, че целта на Станишев е да унищожи ГЕРБ и то е очевидно защо!
236
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора, които имат едно ОГРОМНО АЗ нямат място не само в политиката, но и в живота. Не може цял живот филия с мас, а после да се имаш за голям праз! Знаем за жабата и коня... Хора, които са псували даден опонент, сега му пристават!? Хора, които са пили вода от един кладенец, сега плюват в него? Хора, които цял живот са били комплексирани и са се гледали в монитора искат ние да ги гледаме там и да ни решават съдвата!? Е, аре, бегайте оттук, ако обичате! Точка червена на всички вас! Ще я гледате и щ
235
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благодаря. Висшист съм и бачкам като барман за 500 лв. И после защо имало демографска криза и защо бягали хората от България... Вече 2-*** мои авера заминаха за чужбина на бачкат и то не краткосрочно. Чудя се как да свързвам двата края. На 24 години мъж още ми помагат родителите ми. Много работите за младите. Ходим скъсани и наведени.
234
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Всички платени червени гейчета от форумите да се подреждат за вожда серГей и дружно да отиват при татко Путин .Сибир ви очаква, там си развивайте политиките . Вашата гейска обвързаност ни убива времето вече 50 години,а той говори за младите.... От една червена *** по-зле може да бъде само ГЕЙ червена ***.
233
10
 
5
 
! Отговори
Глас преди 10 години
Добре че Герб не са на власт.... досега тока щеше да е скочил тройно. Още *** им чистят.
232
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виктория Нюланд произхожда от еврейско семейство. Баща ѝ Шервин Нюланд е професор по медицина и биоетика в Йейлския университет. Тя завършва филология в Брауновския университет, като свободно владее руски, френски и китайски език. Омъжена е за Робърт Каган, също евреин, с когото имат две деца.Робърт Каган е един от идеолозите на Проекта за новия американски век (PNAC), а баща му Доналд Каган е известен неоконсерватор и антиковед, експерт по Древна Гърция и автор на четиритомна история на Пелопонеската война.
231
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Приехме много решения, които работят в интерес на младите!"Да, като ги принудихте да емигрират! Наистина интереса на младите вече не е България, но другарят станишев не може да го осъзнае.
230
8
 
5
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Всичката помия, която се излива по-долу, показва само, че Станишев е на прав път. А той е : ДА СЕ УНИЩОЖИ ГЕРБ!
229
5
 
5
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Всичката помия, която се излива по-долу, показва само, че Станишев е на прав път. А той е : ДА СЕ УНИЩОЖИ ГЕРБ!
228
4
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Единственото, което са докарали на младите са 8 милиарда лева дългове само за 9 месеца. 4 милиарда пряко към държавата и 4 милиарда косвено в енергетиката с държавно гарантирани дългове. Единственото хубаво от това е, е *** ще изядат червените ***, а младите и интелигентните ще емигрират в нормални държави. Въпрос на време ...
227
10
 
2
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Станишев е класи над предишното Недоразумение. Може би затова е така ожесточено нападнат от платените тролчета на Мутрата!Скоро ще се разбере от всички, че и платените протести няма да променят вота на народа. Подобно на изборите в Турция...
226
9
 
3
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Всички са недоволни от Роско Аткинсън! Поредният мистър Бийн е бившия президент! Тиквата продължава да се държи така, както умее- като на къра! Бареков- сещам се за едно предаване "Ку- ку" с разликата, че то поне беше стилизирано и смислено... А това, че БСП управлява, без да е победител показва, че има Господ. И това най- после ще проличи на следващите, и по- следващите избори... Когато хем ще спечелят, хем няма да имат нужда от *** коалиции, за да коловозират страната.
225
3
 
27
 
! Отговори
bobo преди 10 години
За сведение на съсела Станишев-ало ***,социалистите във Франция губят защото навсякъде сте еднакво *** социалистите!!! Честито!!! Следващите сте вие в БГ!!!
224
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама папкаш Хохегерови парички
223
9
 
5
 
! Отговори
pr. преди 10 години
До Алооо!bokluci ,,,,kakvi zaemi shte vrushtate ........vie samo znaete da porogvate i da se chudite kade sa parite....
222
2
 
24
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Под решение сигурно има предвид това да застрой Карадере. Да застрой Странджа, да земе 4милярда външен дълг, да вземе заем за Южен Поток............
221
2
 
11
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
А за възрастните ?За тях помислихте ли ?Или за по лесно,просто сте ги отписали !
220
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма бъдеще за България, докато е в ръцете на наследниците на убийците от 9 септ. 1944