Октай Енимехмедов иска да стане депутат

Нападателят на Доган му пожела здраве и щастие
Обновена: 3 апр 2014 21:05 | 3 апр 2014 20:55,
126
Октай Енимехмедов иска да стане депутат
Снимка: Архив, Булфото

Нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов даде заявка за участие в политиката. В първото си интервю след излизането му от ареста той заяви пред Нова телевизия, че е готов да стане депутат.

„Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Готов съм да поема такава отговорност”, каза Енимехмедов.„Не мога да скрия, че в бъдеще искам да видя генерали от турски произход в България”, добави още той.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, на 13 март Софийският апелативен съд пусна Октай Енимехмедов от ареста и му наложи мярка за неотклонение "домашен арест", без да обяви мотивите за решението си.

Две седмици по рано Софийският градски съд постанови три години и шест месеца затвор на Енимехмедов, след като го призна за виновен за закана за убийство срещу Доган. Съдът тогава го оправда по обвинението за опит за убийство на почетния лидер на ДПС.

Октай остана в ареста в продължение на година, след като нападна с пистолет почетния председател на ДПС Ахмед Доган на 19 януари 2013 г. в НДК.

Енимехмедов заяви, че е допускал да бъде застрелян заради постъпката си. На въпрос защо е искал да унижи Ахмед Доган, Октай заяви, че това е най-малкото, което е могъл да направи.

Енимехмедов обаче пожела здраве и щастие на Доган във връзка с рождения му ден, но подчерта, че не иска да бъде на негово място.

Нападателят на почетния лидер на ДПС не се притеснява, че политиците сега го игнорират за разговор. „Сега ме игнорират, след време може аз да ги игнорирам”, добави той.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Октай излезе голям подлец и лъжец!!!!!Преди година искаше да стреля Доган ,а сега му пожелава здраве!!!И каква му била мечтата за България....Нямам думи...Имам чувството ,че ще има проблеми.Дано не се сбъдне предсказанието на Сл.Севрюкова.Бог да пази България!
97
4
 
2
 
! Отговори
Prezidenta преди 10 години
Oktay bade6tiq Prezident na Republika Balgariq
96
1
 
2
 
! Отговори
1616 преди 10 години
До Присмехулник:Ами така е в Абсурдистан - при нас разбирането за демокрация е анархия!!
95
7
 
2
 
! Отговори
Парламента преди 10 години
Аз съм убеден че Октай може по добре да защитава интересите на Българските турци в България в Парламента
94
3
 
4
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Октай пращаме ти тази вечер Мария Захариева по прашки , заслужаваш я безплатно
93
2
 
2
 
! Отговори
слижител на ДАНС преди 10 години
Октай е достоен за слижител на ДАНС и после повишен в Генерал , не само Борисов може да стане Генерал
92
5
 
3
 
! Отговори
Osman pasha преди 10 години
Браво на Октай подкрепям го на 100% , тези *** от Възродителен Процес още не са съдени в Хага , следва продължение......
91
2
 
2
 
! Отговори
POLICIA преди 10 години
Скинари от Столицата харесват колата на Миролуба Бенатова - палеж
90
2
 
2
 
! Отговори
потомък е Октай преди 10 години
Осмасни потомък е Октай , така са управлявали неговите пра пра деди в сегашна България
89
2
 
4
 
! Отговори
Театър сълза и смях преди 10 години
Машала бабо еферим,така се прави.Проблемът не е в човека че е взел пари да прави маймунджалъци посред бял ден.Кой съдия го пусна и какви бяха точно мотивите-майко мила.Еми пуснете го,объркал се човека какво пък толкова.Вземете сега и охрана му назначете,че той се чувствал " застрашен".Ако имаше малко повече съвест в съдиййте и барем един да бяха осъдили -ЕФЕКТИВНО.Народът,който е простичък и не разбира много,много щеше да живее малко по-добре.от Смехотворко
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
W normalna darzawa toia steche da lezi do jiwot. Opit sa ybistwo. ...Tuka deputat ste go prawist . Sweta nie se smee .
87
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И к'во,мислят си,че турците са толкова прости,че не могат да се сетят,какъв беше всъщност целия цирк.Енимехмедов ще бъде наследника на Доган,но за него ще гласуват всички турци намразили Доган,мислейки че Октайчо е срещу него и чак за малко да го убие(със сигнални патрони).Другите пък за Лютвито...Енимехмедов е човек на Доган и който още не го е осъзнал,значи вярва в Пепеляшка,в червената шапчица,в Снежанка и седемте джуджета и т.н. Доган си ги цака турчетата и това е(че и нас покрай тях).
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Депутат е *** дума! По долно същество от депутат няма.
85
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По добре това момче отколкото оная *** Пеевски.
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да стане защото се снима до портрета на Левски а не като оня *** на атака до портрета на Путин.
83
1
 
16
 
! Отговори
info. преди 10 години
А някой замисли ли се защо го пуснаха?И защо никой не споменава че този е от младежкото ДПС!Истината е в това че този е под опеката Доган и всичко беше един сценарии да вкарат такъв като този в политиката.Затова не хвалете който и да било без да знаете какви са неговите цели.
82
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавна сигурност преди години по същия начин направи Доган герой, който още тогава е бил офицер от ДС, но го вкараха в затвора за да му създадат алиби, после му създадоха имидж на водач на турците, накрая той наистина стана такъв и изпълняваше и сега изпълнява задачите на господарите си - бившите шефове на ДС, сега мултимилионери, олигарси, които управляват задкулисно страната вече 25 г. и са кукловодите на прехода през който чрез техни агенти като И. Костов управляваха и си присвоиха държава
81
26
 
1
 
! Отговори
stefi преди 10 години
АЗ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА ТОВА МОМЧЕ - "ЛЕВСКИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД " !ПОДКРЕПЕТЕ ГО И ВИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА В ПОЛИТИКАТА !
80
7
 
4
 
! Отговори
Да поразсъждаваме преди 10 години
Не знам дали е било по сценарий, ама боя и ритниците, които получи Октай бяха истински. Можеше ли някой да гарантира, че някой ритник в главата няма да го лиши от зрение или да предизвика необратими увреждания, които да го направят инвалид?Затова си правя извод, че каквато и да е истината, момчето явно има качества, амбициозен е и не е страхливец. Как ще се развие един млад човек с такива качества, зависи и от това, какви условия му предлага държавата, в която живее.
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ела зло, че без теб по-зло!".