Пеевски - млад, образован, преуспял, затова е желан за ЕП

ДПС в Кърджали и в Смолян обясняват защо го номинираха за евродепутат
Обновена: 9 апр 2014 09:56 | 9 апр 2014 09:55,
389
Пеевски - млад, образован, преуспял, затова е желан за ЕП

Делян Пеевски е най-желаният евродепутат според ДПС-Кърджали. Именно той е с най-много номинации, включително и сред младежката структура, съобщи Нова тв. 

Вече стана ясно, че Пеевски е номиниран за евродепутат от структурите на ДПС в Кърджали и Смолян. Според съпарийците му той е с добър авторитет в средите на партията.
 
„Лично аз номинирах г-н Делян Пеевски. Мотивите могат да бъдат много, но аз се спирам на това, че той не е направил нищо лошо досега. Винаги е изразявал правилно интересите на нашия електорат в Народното събрание и преди това в държавните институции, това е основното”, обясни председателят на Областния съвет на Младежко ДПС в Кърджали - Байрам Байрам пред Нова телевизия.

Още по темата
Пеевски и останалите десет са избрани поради няколко основни причини.
 
„Да познават отблизо функциите на европейските институции, да притежават ценза. По същия начин да владеят добре един от официалните езици в европейските институции”, уточни Байрам Байрам.
 
В ДПС-Кърджали смятат, че псевдополитици хулят партията им. Оттам идвали и неяснотите около бизнеса на Пеевски.
 
„Има много политици, които се занимават с бизнес, не виждам нищо срамно в това някой да притежава бизнес. Аз не мога да ви кажа точно какъв бизнес притежава той. Значи за това си има институции, които да разследват. Ако има някакви нередности, именно институциите решават дали има нещо нередно”, смята председателят на Областния съвет на младежкото ДПС.
 
В Смолян Областният съвет на ДПС също номинира Делян Пеевски за евродепутат.
 
„Все пак той е един успял човек и няма пречка той да бъде номиниран. С неговия опит и капацитет мислим, че той може да бъде полезен и да допринесе в страната да има по-добра усвояемост на европейски фондове“, обясни мотивите за номинацията Салих Аршински - председател на Областния съвет на ДПС в Смолян.
 
По думите му номинацията на Пеевски щяла да донесе позитиви и за местната структура на ДПС.
 
Салих Аршински е категоричен, че протестите срещу Делян Пеевски са били инсценирани от бившите управляващи. Той обясни, че до момента са получили само позитивни отзиви и никой не ги е упрекнал. Според Аршински трите позитивни качества на Пеески са „млад, образован, преуспял“.

Вчера депутатът от ДПС Алиосман Имамов риторично попита: Защо Пеевски да няма право да бъде номиниран за евродепутат?“

"Не мисля, че Делян Пеевски притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата за Европарламента", коментира той, като уточни, че листата на ДПС ще е готова в края на законовия срок- един месец преди изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това момче може и да има ум, потенциал и добра основа да бъде политик.Но не успя да избяга от лошата репутация на майка си и съмнително спечелените и милиони. А с очевадната упоритост да го пробутат на всяка цена, отвратиха още повече хората от него.. Иначе сигурно не е лесно да си толкова мразен от народа си.
330
1
 
2
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Пропуснали сте да напишете и красив. Млад, образован, преуспял и красив. Мъж - мечта...за всеки турски бекяр.
329
0
 
1
 
! Отговори
Стела преди 10 години
'Образован'?! Купил си е диплома от югозападналия! 'Преуспял'?! Ако назначението на пост на крехката (да не кажа детска) възраст 21г., който в нормалните държави се дава на хора с доказани ненадминати качеста, с доказан опит и обикновено на зъраст 45+ за нас е белег на преуспялост сме много, много зле. На това с развитите държави му казват 'корупция'/'мафия' и тн.
328
1
 
3
 
! Отговори
НИКО преди 10 години
ПЕЕВСИ ПРЕЗИДЕНТ :)
327
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 10 години
БСП е изтъргувала България на ДПС.Затова от 28 области в 20 областните или заместник областните управители са от ДПС.Вярно Борисов не беше ангел,но БСП са отврат!
326
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако беше "малко" по-слаб щеше да е успял като Бекъма на маа' Божка
325
1
 
6
 
! Отговори
гьонсуратлък преди 10 години
След като цяла България го изпъди от Парламента тоя *** и куче тръгва да ни излага в европарламентаЕ тоя път вече на всички стана ясно,че това кучешко л..о не мисли за доброто на нациятаКакъв авторитет ще има там?
324
1
 
9
 
! Отговори
др.Емилов преди 10 години
МЛАД ОБРАЗОВАН И ПРЕЯЛ.
323
1
 
7
 
! Отговори
55 преди 10 години
Ха,Дидо Дебелия...
322
0
 
0
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
До Бонго Тояговдо лакътя на другата
321
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо гейберите толкова се страхуват от Дебелян?Защото им знае кирливите ризи.А Тиквун Банкянски вече е догонил телосложението му.От двамата Дебелян е по-симпатичен, и със сигурност е прочел "Винету" до края.
320
3
 
19
 
! Отговори
РОДОПА преди 10 години
ТАЯ *** ТОЧНО ЗА ПЕТ МИНУТИ Е РАЗФАСОВАНА И ИЗЯДЕНА !!!ТВА ЖИВОТНО ВЕРНО Е ЧЕРВЕНО *** НА ДЯДО СИ ДС СЛУЖИТЕЛ СИГУРНО Е ЛЪСКАЛ БАСТУНА НА НЯКОЙ ЧЕРВЕНОДУПЕПЕСТ *** В ДС МАФИЯТА !!! СВИНСКО ДАЖЕ И ЧЕРВЕНО !!!
319
0
 
18
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Да се смееш ли ? Да плачеш ли ?
318
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българи до кога??????
317
2
 
17
 
! Отговори
Само ДПС преди 10 години
Да си върнем България!
316
0
 
12
 
! Отговори
нона преди 10 години
ха ха ха ха... да пази Господ!!!
315
1
 
16
 
! Отговори
весо преди 10 години
Алеко Константинов би приветствал тази номинация. Тя показва, че винаги ще има БАЙ *** ,които да се скита из Европа.
314
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 344 луд ли си ако тоя ме представя в Европа ще си сменя гражданството срам ме е от ***. Бойко е манекен пр ед тоя
313
4
 
16
 
! Отговори
Бонго Тоягов преди 10 години
Толерантност,толерантност ,но до едно време.Подадохме си пръста на ДПС,те искат да отгризнат цялата ръка.Ай сектир ***.
312
4
 
15
 
! Отговори
tnt преди 10 години
МАЛЕЕЕЕЕЕ, *** СЕЛИМ МЕЛИМ МЕХМЕД И МИХАМЕД НОМИНИРАТ ПИЛЕЕВСКИ ----- СРАМ СРАМ СРАМ ОТЯВЕН ***-***. АКО Е БЪЛГАРИН ВЕДНАГА ОТКАЗ И ОТВОД ОТ ТАЗ МИЗЕРНА НОМИНАЦИЯ. СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕДНАГА ТОВА Е РЕЗИЛ.СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕДНАГА ТОВА Е РЕЗИЛ.СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕДНАГА ТОВА Е РЕЗИЛ.СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕДНАГА ТОВА Е РЕЗИЛ.СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕДНАГА ТОВА Е РЕЗИЛ.СРАМОТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!