Пеевски - млад, образован, преуспял, затова е желан за ЕП

ДПС в Кърджали и в Смолян обясняват защо го номинираха за евродепутат
Обновена: 9 апр 2014 09:56 | 9 апр 2014 09:55,
389
Пеевски - млад, образован, преуспял, затова е желан за ЕП

Делян Пеевски е най-желаният евродепутат според ДПС-Кърджали. Именно той е с най-много номинации, включително и сред младежката структура, съобщи Нова тв. 

Вече стана ясно, че Пеевски е номиниран за евродепутат от структурите на ДПС в Кърджали и Смолян. Според съпарийците му той е с добър авторитет в средите на партията.
 
„Лично аз номинирах г-н Делян Пеевски. Мотивите могат да бъдат много, но аз се спирам на това, че той не е направил нищо лошо досега. Винаги е изразявал правилно интересите на нашия електорат в Народното събрание и преди това в държавните институции, това е основното”, обясни председателят на Областния съвет на Младежко ДПС в Кърджали - Байрам Байрам пред Нова телевизия.

Още по темата
Пеевски и останалите десет са избрани поради няколко основни причини.
 
„Да познават отблизо функциите на европейските институции, да притежават ценза. По същия начин да владеят добре един от официалните езици в европейските институции”, уточни Байрам Байрам.
 
В ДПС-Кърджали смятат, че псевдополитици хулят партията им. Оттам идвали и неяснотите около бизнеса на Пеевски.
 
„Има много политици, които се занимават с бизнес, не виждам нищо срамно в това някой да притежава бизнес. Аз не мога да ви кажа точно какъв бизнес притежава той. Значи за това си има институции, които да разследват. Ако има някакви нередности, именно институциите решават дали има нещо нередно”, смята председателят на Областния съвет на младежкото ДПС.
 
В Смолян Областният съвет на ДПС също номинира Делян Пеевски за евродепутат.
 
„Все пак той е един успял човек и няма пречка той да бъде номиниран. С неговия опит и капацитет мислим, че той може да бъде полезен и да допринесе в страната да има по-добра усвояемост на европейски фондове“, обясни мотивите за номинацията Салих Аршински - председател на Областния съвет на ДПС в Смолян.
 
По думите му номинацията на Пеевски щяла да донесе позитиви и за местната структура на ДПС.
 
Салих Аршински е категоричен, че протестите срещу Делян Пеевски са били инсценирани от бившите управляващи. Той обясни, че до момента са получили само позитивни отзиви и никой не ги е упрекнал. Според Аршински трите позитивни качества на Пеески са „млад, образован, преуспял“.

Вчера депутатът от ДПС Алиосман Имамов риторично попита: Защо Пеевски да няма право да бъде номиниран за евродепутат?“

"Не мисля, че Делян Пеевски притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата за Европарламента", коментира той, като уточни, че листата на ДПС ще е готова в края на законовия срок- един месец преди изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пфууу... че гнусна криминална свинкя.... ..досущ майчичко!
290
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
E..., с този шипар вече сме и в шенген
289
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Peevski e nay preuspeliqt mlad balgarin!
288
10
 
2
 
! Отговори
M преди 10 години
Peevski e majko momche! Ne e shushlqk kato drugite!
287
3
 
14
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Този човек изобщо не е за показване извън страната.
286
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Peevski e nay preuspeliqt mlad balgarin!
285
5
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 10 години
Той е моя герой. С такъв евродепутат само като го видят ще им става ясно каква държава са приели в ЕС - държава на младите, преуспели и модерни бизнесмени.
284
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди години,поканените от нашите "родолюбци" турски историци отказаха да дойдат да обяняват,защо не е робство,а е присъствие.Стана им неудобно на хората.Тук обаче нашите продажници са готови за 2 лева и майка си да продадат.
283
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пеевски кат си пее кой ли го слуша?
282
3
 
24
 
! Отговори
:) преди 10 години
За съжаление, този образ е точното олицетворение на държашата ни! Много ни е ниска културата, възпитанието. Превърнахме се в *** държава - чалга, бой и е...не - това ги интересува по-голямата част от съгражданите ни! Процесите са необратими! По-нормалните хора напуснаха страната! Тук останаха възрастните, милиционерите, мутрите, *** и шматките!
281
11
 
4
 
! Отговори
1 преди 10 години
До за 310, рая,драги ми ганьоооо,истините ,започнаха ,да излизат ,една по една,четеш ли вестници,падането на Одрин,е било фалш,а това което си писал,и за него ,истината скоро ще излезе на яве,даже много си е читав Пеевски,заслужава да бъде евродепутат.
280
4
 
12
 
! Отговори
Верно ли? преди 10 години
Смятате ли, че някой ще позволи на младежа Байрям Байрям да номенира Пеевски? Въпросът е, кой суфлира зад Байрям, нека не се залъгваме?
279
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DPS da ne ni vzema nas turcite za baluci,da si vzemat Peevski i da go zavrat na udobno mqsto ,mekereta takiva
278
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зада пишете негативно за него с това показвате че завиждате,защо не идвате при него утре други ден и вие можете да се издигнете защото ДПС е най демократичната партия отваря вратите си на всички граждани на странати ни.
277
3
 
9
 
! Отговори
за 310, рая преди 10 години
Кой закон е защитавал стадото, демагоже? Този, дето по всяко време могат да влязат в къщата ти, да си принуден да ги угощаваш и накрая да платиш данък, че са си трили зъбите? Или този, с който ти отнемат 5 годишното момченце и го правят войник на падишаха - обрязан, ислямизиран, готов да изнасили и майка си, и сестра си, да убие баща си? 140 000 са , когато се слага края на еничарския корпус!!! 140 000 почернени родители и семейства!!! Само християните са плащали данък, те са издържали империята
276
1
 
18
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
Ха, ха, липсват само "красив, харизматичен ". при други обстоятелства щеше да е забавно, но сега е трагично, жалко !!! Боже толкова ли *** народ живее в тези райони ?!? Срам, срам за България, че изобщо се говори за този ***!!!
275
1
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Господи, помогни ни да се осъзнаем като народ и хора и да не си причиняваме повече такива трагедии...
274
2
 
19
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Слави Бинев поне може да каже нещо, звучащо смислено и има някакъв вид, за разлика от тоя неграмотен дебилен ***, дето не право, а една диктовка ако му се направи и изкара "среден/3" ще си резна вените... *** наглите нещастници, честно...
273
2
 
14
 
! Отговори
Dinosaurus преди 10 години
Млад, та зелен; образован, та не може един смислен израз да върже; преуспял(а) мама му; колкото до желан - направо бленуван!!! ЕС ще изпадне в потрес ако им го изпратим!!! Пропуснати характеристики: интелигентен, красив, обаятелен...хвала на такиви българи, които обаче са номинирани от етническа (турска) партия!!!Хора, събудете се! Да отсечем ръцете, които са ни стиснали гърлата: на циничните нагли ДПС/БСП, на продажната, подла Атака...гласувайте, българи, да им покажем кого желаем и кого не!!!
272
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе все килограмите му гледате на тоя.Къде бяхте по времето на монтанската *** ИФ , която се оказа и без диплома , а в същото време и председател на законодателната комисия?Ах мишоци-гейбери , натикаха ви в дупките откъдето изпълзяхте преди 4 години и сега цвърчите.