Първанов разчете символика в номинацията на Пеевски за ЕП

"Управляващите си мислят, че всичко им е позволено"
Обновена: 9 апр 2014 13:55 | 9 апр 2014 13:55,
36
Първанов разчете символика в номинацията на Пеевски за ЕП
Георги Първанов Снимка: архив, Булфото

Номинацията на Делян Пеевски на избираемо място в листата за евродепутати на ДПС е дълбоко символична. Това показва, че той е емблемата на това управление, което ще ни представлява в Европейския съюз, лицето на България, заяви на пресконференция в Ямбол Георги Първанов. 

„Можем да си представим каква би била реакцията, как ще изглежда образът на България, и без това помръкнал, доста деформиран, в резултат на различни действия, в това число и на доносите, които виждаме от отделни политически партии пред отделните институции“, допълни той.

"Тази номинация показва, че управляващите си мислят, че всичко им е позволено, че могат да я карат все така безотговорно. А може би на това разчитат", каза още Първанов.

Още по темата
На въпрос ще ускорят ли резултатите от евроизборите произвеждането на предсрочни парламентарни избори, той отговори, че те могат да бъдат катализатор на политическия процес в страната, но съдбата на правителството е в неговите ръце.  

Оказа се, че правителството, което се създаде от „тайната коалиция“ – БСП, ДПС и подкрепящата „Атака“, е едно слабо правителство, коментира Първанов. Той обясни, че кабинетът няма ясна икономическа политика и затъва с всеки изминал ден по енергийните въпроси.

„Много се опасявам, че енергийната бомба ще избухне в недалечно бъдеще, може би малко след изборите“, прогнозира Георги Първанов.

"Ако управлява добре, правителството може и да се закрепи, но аз съм скептик. Защото виждам, че е слабо и неработещо, че има несигурен парламентарен тил. Изкарването на мандата не е добре за България, нищо хубаво няма да се случи и в икономиката, и в другите сфери на живота. Нужен е силен кабинет, които да се опира на широко парламентарно мнозинство", изтъкна Първанов.

Според него и годините на управлението на ГЕРБ са три загубени за България години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
6
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Кипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце ловците, при Серго овците. . . Меле на червената писта! Подготвят конгреси. . . червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с *** ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусни болшевишки отпадъци, дърпащи страната назад към мракобесното комунистическо минало на масови убийства, зверства, концлагери, радиоактивно замърсяване и мафиотизация. Кога ще се събуди заспалия български народ и ще измете тази помия?
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази сутрин триперлията се събуди завършен демократ...червен,агентурен ***!
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опаа на някой да не му е ясно, що за "политик" е Гагент оце?! Един такъв като него навремето поиска България да стане част от СССР, че втрещи чак руснаците!?
26
1
 
7
 
! Отговори
Мина преди 10 години
В България всичко е възможно, тук всичко се купува, колко му е на Пеевски да си купи гласове. Маминото дете така е научено, щом имаш пари всичко се купува. Заради тази корупция сме на това положение, от долу до горе всеки краде и *** и ако имат достатъчно власт и цяла България заедно с всички нас ще продадат.Ето това са днешните политици.
25
1
 
8
 
! Отговори
Червено време е преди 10 години
Преди време ни рисуваха като ***,с пеевски в ЕП ще започне и неговата употреба.Но най-интересното е като започнат да ни рисуват като дебели лай.а.Дано има и подобаваща миризма,та отвращението да е пълно.
24
1
 
7
 
! Отговори
АМАН преди 10 години
само 2-3 коментара прочетох и разбирам , че коментарите са червена ПОМИЯ... жал ми е за Мъртвите Ви Душици... Жал ми е.... Бледолики *** - Платени Драскачи
23
3
 
3
 
! Отговори
badem lokum.abv преди 10 години
C + mechtaite drazko i nahalno - mechtite sa gratis.:)* za mechti nikoi ne otiva v bg zatvor s 790 bg leva izdrajka.** i bez mechti 340 bg leva stigat na edin rabotest 10 chasa 25 dena bg podanik?!:)
22
11
 
6
 
! Отговори
elena преди 10 години
po dobre peevski ot kolkoto bivshi agent4eta ot DS, komunqgo!!!
21
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прекалява с чашката ли, на някакви специални хапчета ли е...чак не е за вярване, какви щуротии говори.
20
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак критики към Орешарски, ей така, за протокола. А Плевела и *** защо не ги коментираш?
19
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВ няма да вкара и един евродепутат. Та кой ще подкрепи продажниците, които нямат платформа и идеология...
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 19Ти пък още ли се чудиш дали Пеевски има срам ? По-чудното е, че все още има хора като теб, които се чудят !
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те не просто си го мислят - те демонстрират, че е така !
16
2
 
8
 
! Отговори
Путев преди 10 години
от изказа му излиза чевсяка една година, през която той (гоце) не е във властта, е загубена за България година
15
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей ,ама Първанката ни има за пълни ***.Това ,че Делян Пеевски ще е или няма да е във някаква листа си е проблем само и единствено на партията която го слага в тях.Каква връзка има Правителството с листите на партиите и партийките.Но каквито и да ги плещи ,на всички хора ,които имат нещо между ушите си е ясно ,че гой играе за Бойко Борисов и ГЕРБ.След изборите май месец доста партийки и движения ще си приберат знамената и ще се разпаднат.Най-голяма е вероятността първа да е АБВ-то му
14
5
 
13
 
! Отговори
1 преди 10 години
Чудя се Пеевски няма ли срам и защо продължава да напира към властта? И защо ли ДПС го издига и подкрепя? С какво ли ги държи?
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това го знае всяко малко дете Гоце !?!НО ти с какви гласове беше избиран за президент ?!?нали с гласовете на дпс защото направихте така че да сте зависими от етническа партия колкото и българи да слагат в листите си тя си остава такава !герб и бсп доказаха че немогат да управляват бареков е продукт на тия 2 партии дясното го няма ?!?
12
11
 
13
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Този завистлив *** да си гледа мижавата партийка и да не се опитва да прави грандиозни заключения, защото не му се отдава!
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единствено масово гласуване може да спре шайката на ДПС да прави каквото си иска (чрез подредени листи и командване в отделни населени места). В момента те го държат голям, дебел и надървен и ще го поставят навсякъде, където им се удаде възможност.