Ташева видя клеветническа кампания срещу "Атака" и Сидеров

Без нея бихме спечелили евровота, сигурна е тя
Обновена: 9 апр 2014 16:12 | 9 апр 2014 16:12, Веселина Йорданова
79
Ташева видя клеветническа кампания срещу "Атака" и Сидеров
Магдалена Ташева. Снимка: архив, БулФото

Като част от клеветническата кампания срещу „Атака“ преди изборите определи депутатът от партията Магдалена Ташева обвинителния акт срещу лидера Волен Сидеров заради инцидента на летище Варна.

По-рано днес Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу Сидеров за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай.

Ташева заяви пред журналисти в парламента, че Сидеров ще бъде оправдан, но решението на съда щяло да излезе много след изборите през май.

Още по темата
"Целта е сега да се направи клеветническата кампания срещу "Атака", за да отнеме някакви гласове от вота, който бихме спечелили без тази интрига", коментира Ташева.

Тя определи инцидента на Летище Варна като "разработка" и "инсценировка на скандал" с цел политическа репресия срещу "Атака", предаде БТА.

По думите й зад инцидента стои ГЕРБ, чиято цел била да се попречи на националистите да постигнат добри резултати на евроизборите.

Не се притесняваме, вярваме в българския съд, коментира Ташева.

Според нея има много по-значими теми, като например оставките на заместник-председателя на парламента Христо Бисеров и на заместник-главния прокурор Бойко Найденов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
32
 
! Отговори
Соня преди 10 години
Много ясно, че тези глупости са клевета и на делото всичко ще се докаже, после много хора ще трябва да се извинят на Волен.
59
8
 
32
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Атакистчета,Това, че в България има и по-големи престъпници от него, съвсем не прави Волен подходящ за държавник.Та той е ненормален, бе! Луд за връзване. Та Жорж Ганчев имаше много повече акъл от това мекеренце. Представям си как отива в Брюксел и почва да налита на бой на всяка фуста с различно от неговото мнение.
58
11
 
35
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
Как така се поставят на заден план хората,които десетилетия наред ни грабят,а най-големият престъпник се оказа Волен. Единствената цел на това е дескредитиране на АТАКА и свалянето на доверието към нея точно преди изборите. Но хората не са глупави,вече повечето видяхме,че всичко това е цирк.
57
11
 
34
 
! Отговори
Izrodski narod преди 10 години
Za6to ima tolkova tupi i nedodqlani Hora v Balgariq!? Imam 4uvstvoto 4e vseki 2 bulgarin e mega do bolka prost!!! Kak moje da laete sre6tu 4oveka koiito se bori ZA VAS, da jiveete dobre i ka4estveno!? kU4ETA TAKIVA!!! POve4eto bulgari i bez tova maii sa si sviknali ve4e na miseriqta i ne im trqbva ni6to drugo osven HLAB I ZRELI6TA!Toii zatova onzi protivniqt tulup BOIKO zaradi tOVA E HARESVAN OT NAROD1EII BALGARINO MAII SI ZASLUJAVA6 JALKATA SUDBA!!!
56
12
 
33
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 10 години
Волен има ли деца?Природата май е спряла възпроизводството на едно продажно джудже...с погнуса, може би.
55
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурен съм, че някой и е подшушнал, че куките ще трепят сина и. Този фал е професионално режисиран от гербаджийте верни на кралете Боко и Чоко, ама има Бог!
54
10
 
40
 
! Отговори
Кой преди 10 години
Естествено, че е клевета, защо точно преди евроизборите се случи този "инцидент". Ако имахме реално правосъдие, нямаше изобщо да се стига до такъв театър със скалъпени обвинения.
53
17
 
37
 
! Отговори
:-) преди 10 години
До АтакистЧовек, който налита на бой на всеки, който не е съгласен с него, няма място в едно правителство.
52
13
 
39
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Значи Плевнелиев, Борисов, Станишев и Местан или Доган не ги закачате. Те са чисти. Никога не са управлявали, нищо не са откраднали, няма проблеми. А Волен е виновен за всичко, щото той е премиер. Чуколов е президент и т.н. .... АТАКА е виновна за сегашното положение, така ли е гербаджии??
51
16
 
36
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Волен трабва да бъде изхвърлен от политиката.Доводът на атакистите, че, видите ли, той бил чист, щото още не бил управлявал е все едно да накараш полицията да пусне на футбоолен мач пиян ултрас с брадва.
50
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ataka e svetlina kam Badeshteto na Balgariq ! Tq e nai nacionalisticheskata partiq dosega koqta e sashtestvuvala ! Obichaite Volen Obichaite Ataka........Tashev e nai dobrata politichka....
49
16
 
38
 
! Отговори
Ташев преди 10 години
Ташева има специален талант , може да уцели с тапа от шампанско глава на келнер от 15 метра, а пък като се уригне в ресторанта - готвача излиза на улицата ,щот си милсли че има заметресение
48
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРОКУРАТУРАТА СЕ ИЗЛАГА- ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НЕ СЕ ТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА- ТОВА СТАВА САМО ЗА СРЕДНА И ТЕЖКА ТАКАВА. ЗА ЛЕКА СЕ ВОДИ ГРАЖДАНСКО ДЕЛО. ЧЕ ИМА КАМПАНИЯ ПРОТИВ АТАКА Е ЯСНО И НА ЩЪРКЕЛИТЕ- ЗАЩО НЯМАШЕ ДЕЛО СРЕЩУ ПИЯНИЯ ВЕЖДИ РАШИДОВ, КОЙТО НАБИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ В ПЛОВДИВ НА ПАРКИНГ, ЗАЩОТО МУ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА ,ЧЕ ПАРКИРА НЕПРАВИЛНО ????????? АМАН ОТ МУТРИ И МУТРАЦИ !
47
17
 
36
 
! Отговори
Браво на президента преди 10 години
Президентът за сетен път оцелва десятката ! За мъка на мафиотите и за радост на честните български граждани ! Браво !
46
20
 
41
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
Тоя Волен не го взеха в казарма.В затвора дали ще го вземат че там момчетата са по-свестни от него ?
45
17
 
41
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Партия АТАКА беше до тук, защото няма да влезе повече в парламента. Много хора повярваха на тази партия, но сега са излъгани и никога няма да гласуват за АТАКА. Сидеров сам си е виновен, той просо се самозабрави, той е поредния продажник, защото именно той е причина това правителство да е на власт. Все едно Сидеров с златния пръст подписа бракът на Социалистите и Свободите и както казва Вучков те са като мъж и жена и познайте кой е жената.
44
17
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички проучвания показват ясно, че подкрепата за АТАКА се увеличава със всеки изминал ден ! Доверието към АТАКА расте и партията ще бъде твърдо и във следващия парламент, при това със по добър резултат и със повече от сегашните 23-*** депутати. Във същото време става ясно, че всеки който се излъже да гласува за Националният Фронт за Спасение на Бойко, на практика ще си изгуби гласа. Всички проучвания показват, че НФСБ няма никакъв шанс да има евродепутат, също така няма никакъв шанс да влезе и във народното събрание при нови избори.
43
17
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА - ПОБЕДА!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ВЪН ЧУЖДИТЕ МОДЕРНИ КОЛОНИЗАТОРИ!
42
18
 
38
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
И тая е спала на течение или с пръсти в контакта
41
25
 
36
 
! Отговори
. преди 10 години
А защо Сидеров се "хваща на въдицата". И пак ГЕРБ виновни. Ни в клин, ни в ръкав. Защо ли?