Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!

Преди избори партиите, които нямат шанс, истеризират, заяви Станишев
Обновена: 11 апр 2014 19:15 | 11 апр 2014 19:11, Красимир Ангелов
159
Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!
Сергей Станишев посети Монтана. Снимка: БСП

Бойко Борисов упорито бяга от дебат, поканата ми все още е в сила, заяви по време на посещението си в Монтана лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България седи в Европа, какви интереси има и как ги отстоява, така и за вътрешнополитическата ситуация“, посочи лидерът на социалистите.

"Нали Борисов казва, че тези избори са много важни за вътрешната ситуация, най-нормално е, когато имаме две партии, които си съперничат, защото това е голямата интрига на предстоящите евроизбори – между БСП и ГЕРБ, всичко останало е гарнитура, хората да чуят европейски дебат между лидерите на двете най-големи партии, да чуят кой какво ще предложи и как ще постигне”, продължи Станишев.

Той допълни, че не знае защо Борисов толкова упорито бяга от такъв дебат и посочи, че не е вярна тезата, че няма арбитър, защото по думите му арбитър ще са хората, които ще гледат дебата.

Лидерът на БСП посочи, че не приема сериозно пиенето на кафе между лидерите. "Работа трябва да се върши, а не политически игри да се играят", категоричен бе Станишев.

Помолен да коментира твърденията, че се върви към предсрочни парламентарни избори, социалист №1 посочи, че преди избори някои ръководители на партии истеризират и се държат предизборно. "Това особено личи на някои малки партии, които нямат шанс. Това са по-скоро мечтания”, категоричен бе той.

Още по темата

Станишев посочи, че следващата седмица на първо четене ще се гледат промените, които засягат Закона за конкуренцията и специално търговските вериги, за да бъдат защитени и българските потребители, и българските производители.

"Да, в този парламент се работи трудно, особено когато най- голямата парламентарна сила целенасочено се опитва да саботира работата на парламента”, каза още той. Според него въпреки трудностите, това НС е приело изключително важни промени.

По думите на Станишев от изключителна важност е да бъде приет и законът за Черноморското крайбрежие, защото в противен случай ще се затруднят всички черноморски общини и туристическият бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какъв дебет искаш *** нещастен?! Никой не иска да те слуша плямпало! Ходи някъде да си харчиш парите, които откраднахте с парясницата Моника и сополивите си деца! Няма да те пращаме в Брюксел на държавна и европейска издръжка. Един ден не си работил мързеливецо! И образованието ти е смешно! Само злоба и жлъч бълваш!
97
5
 
22
 
! Отговори
Rumen преди 10 години
Аз като гледам и ЕС лидерите бягат от среща със Станишев. Това не е учудващо. Те бягат от среща и с Асад и Путин и всеки корумпиран комунистически ***.
96
4
 
16
 
! Отговори
55 преди 10 години
Късно е либе за китка...
95
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов не може да влиза в дебатиНеговото мнение не се оспорва
94
4
 
6
 
! Отговори
fen преди 10 години
Stanishka .............................................................................. da ti takovam maikata
93
1
 
15
 
! Отговори
Цензор преди 10 години
До АнонименКак кой бе, ще дойде Барека . Няма цензура, ръцете са чисти, джобовете са пълни, хлапетата са са таблети, пенсионерите са озъбени - а ти се чудиш кой !
92
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тизи другар и паран*ията Моника - изкрадоха милиони...и още са на свобода! Господ бави,но не забравя!
91
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
к'в дебат с този обратен съсел...за секс ли или за копчета...Това си му е...друго не владее...няма достатъчно гънки за политика...
90
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото по-рано ги разкараме тези червени ***, толкова по-скоро България ще може да тръгне по нормален път, без да се влияе от желанията и прищевките на разни нехранимайковци ,небългари и лъжепатриоти!
89
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко пъти до сега....столетницата БКП си смени името...123 годишния проблем на България, наричан последователно както следва: - 1891 - БСДП - 1894 - БРСДП - 1903 - БРСДПт - (тесни социалисти) и БРСДПш - (широки социалисти) - 1919 - БКП (наследник на тесните и вироки социалисти) - 1924 г. е най-светлата в историята на България - "през април 1924 година Върховният касационен съд закрива БКП и свързаните с нея организации и национализира имуществото им." - 1927 - РП - 1938 - БРП - 1948 - БКП - 1990- БСП,АТАКА --2013-АБВ опит отново за смяна на името -2014-България без ц
88
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато видя такива термини ми замирисва на партизански ***.
87
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Под "благосклонния" поглед на КГБ и путин и български бюджет все по-празен , заради руските интереси на руските агенти ...в България ...
86
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-голям *** и наглец от Борисов лично аз не съм виждал.
85
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е царят на задкулиснате интриги. Иначе знае че е *** и отстъпва на Станишев по интелект и целенасочено избягва дебата.
84
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С лъжец,като този с букетчето,дебатите са губене на време.
83
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
най - големия некадърник на планетата земя!!! Станишшшееееффф проклетникооо вън от тази държава , чужденецоооо! _)_
82
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Между другото,потомствения комунист и съветски гражданин другаря Дмитриевич каза:пред българската тълпа от възрастни хора: Радостната вест другари е че икономиката се съживява, особено в сферата на траурните услуги и цветарския бизнес...*)))
81
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев ще се натъпче с милиони след завършването на мегастроежа на Карадере.
80
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЕ НОМИНИРАХА проф. д-р к.т.н. инж. ДЕЛЯН ЕВРОПЕЕВСКИ за БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ В БРЮКСЕЛ :) Ведат Мустафа Хюсеин , Ахмед Сюлейман , Ерджан Себайтин Ебатин , Гюнай Далоолу , Ердинч Илияз Хаджиев , ЕрдоГан Узун, Бахри Реджеб Юмер , Юмер Мустафа Хамза , Юксел Руфат Расим ,Енгин Исмаилов Кючук , Ахмед Реджебов Ахмед , Ферихан Ахмед , Насуф Насуф , Мустафа Юсеинов Мустаф , Халил Реджепов Летиф , Хамди Мехмедов Иляз , Мехмед Юмер Атаман , Нуридин Басри Исмаил , Ерол Юмеров.. и др
79
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако погледнете серГЕЯ в очите там ще видите само три букви: К...Г...Б...!