Курумбашев: Който гласува за АВБ, обслужва ГЕРБ

"АБВ може да откъсне гласове, които да не стигнат на БСП"
67
Курумбашев: Който гласува за АВБ, обслужва ГЕРБ
Петър Курумбашев. Снимка: Булфото, архив

"Не вярвам АБВ да има евродепутат, но може да откъсне гласове, които да не стигнат на БСП". Това заяви на  кандидатът за евродепутат от БСП Петър Курумбашев, цитиран от БТА.

Още по темата
Според него, всеки, който гласува за АБВ, всъщност обслужва ГЕРБ. Той подчерта, че от АБВ са отправили над 100 критики към Сергей Станишев, но нито една към Бойко Борисов. "Те харесват ли ГЕРБ?", риторично попита Курумбашев и заяви, че с появата си на политическата сцена АБВ помага на ГЕРБ.

"Очаквам само три партии - БСП, ГЕРБ и ДПС, да успеят да вкарат депутати в Европарламента. Малко вероятно е някоя от малките партии да събере необходимите проценти", каза още кандидатът. Той допълни, че очаква и ниска избирателна активност, нещо нормално за евроизбори в целия Европейски съюз.

Според него евроизборите са водораздел за това дали ще продължи политиката на десните за съкращаване на разходите, или ще се осъществят идеите на левицата за по-справедливо разпределение на доходите.

"Що се отнася до" Южен поток ", ние трябва да гледаме националните си интереси, а не коя велика сила ще бъде обслужена", обясни кандидатът на Коалиция за България. Според него русофили има във всички партии и в цялото общество. "Ние трябва да сме в добри отношения и с Украйна, и с Русия", категоричен бе Курумбашев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
Обикновен преди 10 години
Предпочитам калфин пред ил. Йотова. Няма бг евродепутат до момента, който е бил докладчик по толкова ключови досиета. Не мисля, че трябва да се гласува просто за партия, която предлага световно неизвестни играчи, а за хора, които наистина защитават български интереси и с които се гордееш, че си българин.
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЯ КОРУМПИРАН МИЛИОНЕР СМЯТА, ЧЕ НЯКОЙ ГО СЛУША И МУ ВЯРВА. ЗНАЕ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ САМО С МАНИПУЛАЦИИ, ЗАТОВА СИ ПЛАЩАТ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ, КОИТО СЕ ГЛЕДАТ ОТ МОРАЛНИТЕ ХОРА, ЗА ДА ИМ ПУСКАТ КЛИПОВЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ТАМ. ДРАЗНЯТ И РАЗВРАЩАВАТ ДО ПОСЛЕДНО. СРАМ И СЪВЕСТ У ТАКИВА КАТО НЕГО НЯМА. И СЪС СВЕЩ ДА ТЪРКИШ, НЯМА ДА ОТКРИЕШ НИЩО. ДУША НА КРАДЕЦ - АЛЧЕН И БЕЗОЧЛИВ. ЗАМИНАВАНЕТО ЗА БРЮКСЕЛ Е С ЦЕЛ ДА МОЖЕ СВОБОДНО ДА СИ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ, БЕЗ ДА СЕ БЕЗПОКОИ ОТ СОЦИАЛНО СЛАБИ "НАВЛЕЦИ". ОТВРАТ.
57
1
 
3
 
! Отговори
Внимание преди 10 години
Курумбашев ще си го премести от единия в другия крачол!
56
4
 
8
 
! Отговори
видинчанин преди 10 години
Който иска градът му да заприлича на Видин нека гласува за БСП.Като си изберете червен кмет ще ви разкопае всичките улици ,особено тези дето са асфалтирани от ГЕРБ.Който не вярва нека попита или дойде да види какви кратери е изкопал тукашният червен кмет Герго Гергов.Такива кратери и в Невада дето американците са правели ядрени опити няма.Честно ви казвам хора,че няма по голямо наказание от червени управници.Така,че за нищо на света не гласувайте за БСП.
55
5
 
6
 
! Отговори
! преди 10 години
А който гласува за БСП, гласува за БСП и руските мекерета!
54
5
 
7
 
! Отговори
Кой? преди 10 години
А ти кой обслужваш бе нисковолтаичен червеноглав кърлеж ? ? ?
53
4
 
8
 
! Отговори
история преди 10 години
Дугарят Курумбашев навремето беше сценарист на предаването"Куку".И когато критиките срещу БСП в това предаване станаха непоносими за червените велможи той измисли сценарии в който се "съобщаваше"че има авария в АЕЦ Козлодуй.Така предаването бе закрито,а другарят Курумбашев днес е виден червен депутат.Такива са те кадрите на БСП.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а който обслужва комунистите е престъпник, комунизма е световно осъдено престъпление, неокомунизма също
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
отвратителен самодовлен комунистически крадец
50
2
 
2
 
! Отговори
Умната Българино преди 10 години
АБВ, БСП, ГЕРБ, ДПС, РЕФОРМАТОРИТЕ, БАРЕКОВАТА ПАРТИЯ, НФСБ, БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, ВСИЧКО ДЯСНО, СА СТОПРОЦЕНТОВИ ФАШАГИ, след като подкрепят фяшисткото правителство в Украйна. Българино, плюй на всички тях, гласувай за най--Българската партия - АТАКА, единствената която правилно се ориентира в международната политическа обстановка. Останалте са като бръмбара, ще ви заведе на говното..
49
4
 
4
 
! Отговори
Другари преди 10 години
След като видяхме ограничените възможностите и задкулисието в управлението на бсп+дпс е време да дадем шанс на АБВ да разкрият техният потенциал в правенето на нови политики с повече морал, прозрачност и социална ангажираност. Изберете изцяло българският независим проект АБВ!
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ СИН, НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ- КОМПРОМЕНТИРАНИТЕ ПАРТИИ СА БСП, ГЕРБ, НДСВ, ДПС, ДСБ, СДС И РЗС- ТЕЗИ, КОИТО СА УПРАВЛЯВАЛИ И СА НИ ДОКАРАЛИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е КАК ТАКА АБВ ЩЕ ОТКЪСНЕ ГЛАСОВЕ ОТ БСП АКО В БСП ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ СТАНИШЕВ ?!?! НЯМА ЛОГИКА ИЛИ ПРОСТО ИМА МНГО НЕДОВОЛНИ ОТ ЛЯГАНЕТО НА БСП ПРЕД ТУРЦИТЕ. ТО ТАКА БЕШЕ И С ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ , ЗАТОВА БСП ПРЕТЪРПЯ ОГРОМЕН ПРОВАЛ НА ИЗБОРИТЕ И ДОЙДЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ- ПАК ЗАРАДИ ТУРЦИТЕ- КОЙТО СЕ СДРУЖИ С ТЯХ- ОСТАВА Е.АН
46
3
 
9
 
! Отговори
Ку–курумбашев преди 10 години
Този като "кукувец" по го биваше, но за депутат не става!
45
4
 
16
 
! Отговори
Кой преди 10 години
КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП-ОБСЛУЖВА ДПС
44
6
 
19
 
! Отговори
кънчо п. преди 10 години
Който гласува за АБВ не харесва целувките между мъже по митингите.
43
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВ- са ***
42
7
 
27
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 10 години
ЗА ТЕБ ЛИ ДА ГЛАСУВАМ БЕ,*** НЕЩАСТЕН,НИКОГА
41
12
 
7
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Гоце, Буда, признайте си!Лъжа е, че между Партията на партийните секретари (АБВ) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели, първите да налагат (Първанов), вторите да пазят (Боко) КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС = Олигархията...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ на ДС = Мафията!Затова Лустрация и за щатните ДС служители и за щатните Партийни и Комсомолски секретариЛустрация - А дано, ама едва ли.
40
7
 
20
 
! Отговори
не син преди 10 години
Едно е ясно ! Не гласувам за компрометирани партии ! Никога БСП,ДПС,"Атака" и ББЦ !