ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията

Изпълнителната комисия призова депутатът да напусне НС
Обновена: 22 май 2014 14:00 | 22 май 2014 12:07, Веселина Йорданова
103
ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията и го призова да напусне 42-то Народно събрание.

Това съобщи пред журналисти зам.- председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата
Един от мотивите е некоректното поведение на Георгиев през последните няколко дни.

Решението идва след противоречиви изявления и действия от последните дни, от които така и не стана окончателно ясно дали депутатът напуска ГЕРБ, за да се присъедини към „България без цензура“, или остава в партията на Бойко Борисов.

Преди три дни Николай Бареков обяви в Сливен напускането на Георгиев, а впоследствие стана ясно, че в 17.10 часа депутатът е подал заявление в деловодството на Народното събрание за напускане на парламентарната група на ГЕРБ.

Още на следващия ден обаче Георгиев обяви на брифинг в НС, че остава в ГЕРБ и пуснал молбата нарочно, а впоследствие я оттеглил.

Изненадващо обаче той се появи на предизборно мероприятие на "България без цензура" в Бургас, след което заяви, че не е там, за да се присъедини към партията на Бареков.

Вчера от Хасково дойде остра реакция от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, беше категоричен Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
бг-избирател преди 9 години
Ще се изразя по-дипломатично, Герб станаха за смях дни преди изборите :) Ако на Бат Бойко не му трябват такива депутати, на мен не ми трябват неговите смешници в Европа! Ясен ли съм? :))
82
1
 
2
 
! Отговори
дядо Гроз преди 9 години
Защо корите подрастващото герберче?! Та той е верен последовател на боса си бб! Не помните ли как Буда сутрин заявяваше едно,за обяд се извръщаше на 120 градуса,а вечерта - на още 120 градуса.
81
1
 
2
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Чии депутат е бил тоя от снимката?Кой *** го е предложил въобще?Бат Бойко и депутатите ли си търси по кръстовищата и магистралите?Ако бяха взели властта сега подобни *** можеха да са министри!С право не искат да влизат на заседания в парламента,може пък им е останал малко срам!В следващия парламент - дори и с риск и Батето да увехне - тест за интелигентност!
80
3
 
0
 
! Отговори
444 преди 9 години
и който не разбира подлия план на БСП с подкрепата на създадената от нея червена олигархия в лицето на назначените милионери и "успели" хора като Д.Пеевски и Цв.Василев и с помощта на червеи като Бареков да унищожат ако могат всички опоненти и да им разчистят пътя към властта за два -три мандата. Целта е да натрупат в сметките си още някой и друг милиард и след това ще управляват България-ЕООД от Брюксел,Монако,Лондон и Малдивите. На добър час български народе те ще те оправят.
79
0
 
3
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Целия ГЕРБ е такова недоразумение,като въпросния депутат!Бил пуснал молбата "нарочно"!?Ами, то няма как да пуснеш такава молба "случайно",случайно си станал депутат изобщо, ама туй е друга тема.Ама какво се чудим изобщо, само им вижте главатарите на тая шайка, все отбор престъпници!
78
2
 
1
 
! Отговори
костас преди 9 години
Казано е : *** народ- слаба държава. Към това ще добавя и беден народ. Тоест колкото е по беден един народ толкова повече изпростява и лесно се манипулира и управлява.Това БСП и създадената от нея ДПС ювелирно го изпълняват. Те никога няма да решат основните проблеми. Държат ни бедни и от време на време ти дават някаква добавка и проглушават света колко мислят за нас.БСП никога не е мислила за българския народ.Всичко което е правила е било само в името за нейното собствено оцеляване и интереси
77
1
 
1
 
! Отговори
plamen70 преди 9 години
VREME E DA IDESH PRI DYDYKA TOI SABIRA VSIAKAKVI BOKLYCI BEZ ZNACHENIE CVIAT POL AKAL,TAM SHTE SAZDADETE PARTIATA NA KYRVITE,AMA SAMO KAK VI OTIVA,TI MIRO MARSHATA EMO FASA VARNENSKIA BEG CHE I MISHO SHAMARA VSICHKI STE LIKA PRILIKA :)
76
9
 
5
 
! Отговори
анализ преди 9 години
С ГЕРБ е свършено!Жалко,че тази партия се провали съвсем.
75
7
 
6
 
! Отговори
ЛЮБО преди 9 години
БРЯ ,ЧЕ ГЕРБ БИЛА МНОГО СЕРИОЗНА ПАРТИЯ БЕ ,ХОРА -ЧАК СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗКЛЮЧВА СВОИ ЧЛЕНОВЕ ! АМИ ,ЗАЩО ЗАЕДНО С БАЛЕРИНАТА ФИДОСКА ,НЕ ИЗКЛЮЧИ БЕЗХАБЕРНИКА , ЦВЕТАНОВ ,ЦЕЦИТО И ГЛАВОЧА /Главчев/ ,ТА ДА ТРЪГНЕ НАИСТИНА НАПРЕД ТАЯ ПАРТИЯ !НЯМА ПАК ДА КАЗВАМ КОЙ Е БЕЗХАБЕРНИКА - ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ . ТИКВАТА ,ДЕ !
74
4
 
15
 
! Отговори
АЙДЕ,БЕ преди 9 години
До ИВАННЕ МАНИПУЛИРАЙ! ТОЧНО ОБРАТНО Е,ЗАЩОТО АКО НЕ МОЖЕШЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ПОДАДЕ АБСОЛЮТНО ДОСТОЙНО БОРИСОВ ОСТАВКА И ПОСЛЕ ВЪПРЕКИ,ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СТАНА СВИДЕТЕЛ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И ГАВРАТА В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ ОТ СТРАНА НА БСП И БАРЕКОВ И ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ СА ТОЛКОВА АГРЕСИВНИ КАКТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА ОСОБЕНО БСП!
73
9
 
7
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
ГЕРБ Е ПАРТИЯ КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ВЛАСТ.. ЕДНА ГОДИНА РЕВАТ ВЕЧЕ... ДЪРЖАНИЕТО ИМ В ПАРЛАМЕНТА И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА Е ХУЛИГАНСКО , ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕДИСЦИПЛИНИРАНО , АРОГАНТНО И НЕПОЧТЕНО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ДЕПУТАТ.. АКО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ НИЕ СМЕ ЗАГУБЕНИ...
72
5
 
4
 
! Отговори
681 преди 9 години
Нема такова животно! Всичко това е театър и ние сме зрителите.Баце и Бареков са едно цяло с цел дърпане на гласове от БСП.
71
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще напусне бе Баце, нали ти си ги учил да не изпускат кокала. С твоите камъни, по твойта глава.
70
6
 
4
 
! Отговори
да бе да преди 9 години
до 69 и 70 ,вие да не сте от едно котило това на комунистите че като папагали пишете еднои и същи неща.ставате смешни.ако герб не че ги защитавам щото съм безпартиен,бяха *** като останалите ,щяха да си го приберат и да си затраят .те постъпиха по възможно най - честния и достоен начин ,като го изритаха и да каца на чийто иска..,нали се сещате на какво.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***! От комунистическия бастион Орхание! Двоен ***!
68
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цирк Герберастки!
67
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека върви зад АТОВЕТЕ И СЪБИРА, КАКВОТО ПАДНЕ ! А нали знаете, какво пада ?
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма пъкс да напусна. не ще напусна.ненене няма да напусна
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 70, а за БСП и ДПС нищо не казваш, значи мутри не може, комунисти дето обичат Русия повече от България и ДОНОСНИЦИ на ДС, МОЖЕ, еб.....и са в дивия ***.
64
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива предатели и продажници не им трябват на ГЕРБ. Правилно този се е ориентирал към Бареков, *** при *** отива.