ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията

Изпълнителната комисия призова депутатът да напусне НС
Обновена: 22 май 2014 14:00 | 22 май 2014 12:07, Веселина Йорданова
103
ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията и го призова да напусне 42-то Народно събрание.

Това съобщи пред журналисти зам.- председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата
Един от мотивите е некоректното поведение на Георгиев през последните няколко дни.

Решението идва след противоречиви изявления и действия от последните дни, от които така и не стана окончателно ясно дали депутатът напуска ГЕРБ, за да се присъедини към „България без цензура“, или остава в партията на Бойко Борисов.

Преди три дни Николай Бареков обяви в Сливен напускането на Георгиев, а впоследствие стана ясно, че в 17.10 часа депутатът е подал заявление в деловодството на Народното събрание за напускане на парламентарната група на ГЕРБ.

Още на следващия ден обаче Георгиев обяви на брифинг в НС, че остава в ГЕРБ и пуснал молбата нарочно, а впоследствие я оттеглил.

Изненадващо обаче той се появи на предизборно мероприятие на "България без цензура" в Бургас, след което заяви, че не е там, за да се присъедини към партията на Бареков.

Вчера от Хасково дойде остра реакция от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, беше категоричен Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да отива при пеевски,и без това си приличат като братя.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Историята на депутата Дани- от уебкафе
41
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Диплома за завършено СПТУ 3,67.Народен представител.Кове закони ,изготвя стратегии за развитие на държавата ни?Без коментар.
40
0
 
20
 
! Отговори
Историята на депутат преди 9 години
Този човек сменя позициите си по-бързо от вентилатор. Сутрин Даниел Георгиев е от една, на обед от друга партия, а между икендия и "По света и у нас" е способен два пъти да смени боята. Този уникат е като природно бедствие в развитие - задължително трябва да се уточнява към колко часа какви щети е нанесъл. Такава пластичност и повратливост няма дори и в цирк "Балкански". Историята на депутата хамелeон Дани е вълнуваща като турски сериалМакар че хронологията на изявите му се вмества в ден-два, тази история е богата като древногръцки епос. Тя започва от дълбините на тежката лепнеща неизв
39
6
 
12
 
! Отговори
емо преди 9 години
тиквополитика
38
0
 
7
 
! Отговори
VB преди 9 години
Изкушението е голямо.
37
2
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 9 години
Какво нещо е живота - като има избори и айде Боко при Ботевградския кмет за съпорт. А сега айде Депутата при следващата партия. ***
36
14
 
4
 
! Отговори
Камен преди 9 години
Може само да им е благодарен. Явно не искаше да бъде част от една провалила се партия.
35
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Звездите ми казаха , че *** си отиват! Звездите ми казаха, че има вероятност синът на царя да се върне на власт, дали като монарх или като политик, един Господ знае....Треперете въшкииии....Боко иронията ми не е за теб . Ти си от нашите.
34
14
 
11
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Насила хубост не става ,г- н Тикво!
33
0
 
23
 
! Отговори
фого преди 9 години
замислете се сериозно още стотици първосигнални като таз *** чакат в други ден да им се отвори път за европа
32
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментар 1"ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА"Чухте ли комунистите, това се отнася за вас!Вие продадохте родината ни и вече 75 г. лапате рубли и се дупите на най-големият ни враг.
31
14
 
8
 
! Отговори
Калин преди 9 години
Човекът си е взел решението сам и така и трябва да се прави , Бойко побеснява и прави опити да го съсипе но сам себе си позори понеже поредният негов депутат го напуска и вече станаха много и явно има защо.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредния "градител на България" се отлюспи.
29
19
 
8
 
! Отговори
4avdar преди 9 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР
28
0
 
10
 
! Отговори
!@№$% преди 9 години
До vesko02Знаеш ли...Ботевград е един от най-добрите места за живеене в България!Сериозно-има работа(макар и за малко пари),близо е до София(има и нещо подобно на магистрала до там),чисто е...,а и инфраструктурата е сравнително добре.Но това което искам да кажа е,че нещата в България се случват при управлението на НЕОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА(Живков,Борисов и т.н.).След тях е останало нещо,макар и малко.Кметът на града е мн. зле МЕНТАЛНО-МНОГО!Но УСВОЯВА(разбираш)докато прави,а другите само УСВОЯВАХА!
27
2
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Като гледах и слушах него и баща му за последен път се убедих ,че вълкът козината си мени но нрава не - ДЪРТ КОМУНИСТ НАУЧИЛ СЕ ДА *** заедно с котилото си е готов и *** да си продаде.Добре са го изгонили такива хемелеони и маймуни подскачащи от клон на клон в парламента работа нямат.Зоопарка ни е достатъчен децата ни и там може да видят това което ние се нагледахме толкова години в парламента.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яне Янев веднага ще го прилапа !
25
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВАНАПСИХИАТРИЯ ГЕРБ
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До довечера може би!