Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов

Вечерта на вота ще чака да види как са гласували ромите
Обновена: 23 май 2014 21:44 | 23 май 2014 21:37,
252
Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов
Снимка: БТА

Днес завършва една тежка предизборна кампания, но ние я проведохме по един европейски начин и въпреки черния пиар на опонентите ни.

Това каза в Пловдив по време на закриването на кампанията на ГЕРБ лидерът й Бойко Борисов, предаде БТА. Той подчерта, че за разлика от опонентите си "няма да кича с лика си билбордове, а ще даваме за благотворителност".

"Много се радвам, като гледам направеното от нас - още 20 години не могат да ни стигнат", добави Борисов.

На 25 май трябва да ги победим, защото и сега чувстват, че нямат морално право да управляват, призова лидерът на ГЕРБ. Доказахме, че сме за мир, любов, братство и сме за поговорката "на добрия - добро, а лошия - да ударим по главата", каза още той.

Борисов съобщи, че на 25 май вечерта няма да дават пресконференция, а ще чакат окончателните резултати и най вече да видят как са гласували ромите. Станишев се закани, че "ще изкопае земята да ни победи" и копае - в Бобов дол, добави Борисов, прекъсван от скандирания "победа".

ДПС трябва да има в устава си клауза, която да забранява да прави коалиция с комунистите, подчерта лидерът на ГЕРБ, като се мотивира - "с тези, които изселиха от България над 1 милион мюсюлмани".

Пред препълнения с членове и симпатизанти на ГЕРБ Античен театър бе представена листата на ГЕРБ. "Говорихме много и силно един месец, минахме през над 170 градове и села, видяхме с десетки хиляди българи - говорихме, те ни питаха - ние отговаряхме, каза при представянето му водачът на листата Томислав Дончев.

Той подчерта, че след тези срещи днес е по-сигурен от всякога кой е по-силен - "този който има аргументи, който не подлага крак на другия, който обича, а не сее омраза, този, който предлага надежда - ГЕРБ". И днес съм убеден, че ние сме силни, а победата принадлежи на силния, добави Дончев.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не му се чудете. Навремето Тато казваше че ние се борим да стигнам и надминем Запада. Че ние сме ги изпреварили по много показатели. Тъй че пожарникарчето-бодгард слдва светлия пример на др. тодор Жимков.
174
3
 
5
 
! Отговори
бРойко преди 10 години
бРойко, бРойкооо какви тупаници те очакват.А затова, че излъга милиони българи с п-ката плювналиев, ще бъдеш понесен с краката напред.
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
e tva e litseto na bilgariya sramota za ovsete e tozi e modela za krasota intelekt visoko obrazovan ....
172
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разликата между Пищова и Бойко е огромна единия се хвалеше,колко жени е имал-лъжа,а другия хиляди жени го обожаваха, и то без да ги е виждал!Затова тук от мъжкото съсловие плюете Борисов.Да не би женките ви да са му все още фенки?
171
4
 
9
 
! Отговори
тролеандър преди 10 години
Бойко от ден на ден все повече започва да звучи като митьо пищова.на тоз дал на онзи дал и все държавни пари раздал...
170
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Твоя там ли си е?Погрижи се за него!Че току виж си се изтървал.ДО 229
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да,***!
168
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За какво му е език?Да няма да се целува?
167
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пожарникаря поне 1 език научи ли?
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И е зодия Близнаци,а те никак не са прости.Могат да те купят за пет стотинки и да те продадат за 5 хиляди лева,като едното нищо.
165
6
 
7
 
! Отговори
справедбив преди 10 години
Геунерал Борисов е държавник ,който се съобразява с Народа сиГен .Борисов е едиствения ,който прояви доблест и подаде оставка ,за да спаси държавата си от гражданска война Ген. Борисов е кандидат на науките - има положена дисертация и е преподавател във ВУЗГен Борисов е признат от Европейските държавнициГен. Борисов с еднаква лекота общува и с Гранд дама като Канцлера Меркел ис обикновените хора и с кухавенстватаА това е белег за природна интелигентност
164
4
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
Toq dokoga shte go puskat po televiziq da drunka tipichnite za nego prostotii ot selo Bankq? Moite vijdaniq sa, che sled toq prehoda ot 25 godini zapochna ot nachalo i oshte 20 godini nie ne mojem da stignem Evropa a ne te nas....
163
5
 
7
 
! Отговори
муспи преди 10 години
"Вие без мене сте нищо, - без мене ще падне стандарта и България ще обяви фалит!" - Бойко Борисофф
162
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука само комунисти и депесари ли се изказват?
161
2
 
4
 
! Отговори
General Siderov! преди 10 години
do 208ne mio stana iasno sho nari4as Budkata ла*но?moita versia e 4e Budkata e takva dezinteria, 4e kolkoto i H2O da ii se nalee Cucik Cuccirkanef nivga nema da moi edno ла*но da umesi
160
6
 
7
 
! Отговори
Цвъ Цвъ Цвък - Супа преди 10 години
БЕЗПОДОБНА БЛАТСКА *** С "ВИСОКО КРЪВНО" ИЗГОНЕНА ОТ ВЛАСТА ДЕН ПРЕДИ ДА КОПИРА УЧАСТА НА НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ. НАМАЖИ СИ СЪРЦЕТО С ВАЗЕЛИН ТИКВО....ЗА ДРУГОТО НЯМАШ АКЪЛ И ЩЕ ИЗДЪРЖИШ НА НАПОРА!
159
2
 
2
 
! Отговори
rustam преди 10 години
До :)))208 ок
158
9
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Да гласувам за Буда ли?- Бодигард на Тодор Живков, остава му верен докрай дори по време на демокрацията- "Аз ще напусна МВР, но няма да напусна БКП" с което той напуска системата и започва общ бизнес с Пашата и Георги Стоев- Ахмед Доган лично го предлага за генерал-лейтенант- Георги Първанов му дава втората генералска звезда- Ползва се с подкрепата на Ердоган (крадоха заедно от магистралите), Главния мюфтия му идва на крака.- Бизнес отношения сТрактора (с който сега е враг) и Маджо (доказани бизнес взаимоотношения и с двамата).Да, да, ама да
157
4
 
13
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
ГОСПОДИНА ОТ СНИМКАТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ ПО НИЩО . НИТО ПО КАПИТАЛИ, НИТО ПО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО ПО ВЪНШЕН ВИД , НИТО ПО АКЪЛ.СМЯТАМ, ЧЕ КОМЕНТАРИЙТЕ СА ИЗЛИШНИ. БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ. И ВСЕ ПАК ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ.
156
7
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Герберът Е особен вид нискоинтелигентен хоманоид:- Комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки.- Дете на шофьор/фризьорка/чистачка в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, на фалшиво раболепие пред Господаря, който го хранаи - Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. - Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.- Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. - Нулева фантазия, клиширани изразиПросто гербер.