Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов

Вечерта на вота ще чака да види как са гласували ромите
Обновена: 23 май 2014 21:44 | 23 май 2014 21:37,
252
Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов
Снимка: БТА

Днес завършва една тежка предизборна кампания, но ние я проведохме по един европейски начин и въпреки черния пиар на опонентите ни.

Това каза в Пловдив по време на закриването на кампанията на ГЕРБ лидерът й Бойко Борисов, предаде БТА. Той подчерта, че за разлика от опонентите си "няма да кича с лика си билбордове, а ще даваме за благотворителност".

"Много се радвам, като гледам направеното от нас - още 20 години не могат да ни стигнат", добави Борисов.

На 25 май трябва да ги победим, защото и сега чувстват, че нямат морално право да управляват, призова лидерът на ГЕРБ. Доказахме, че сме за мир, любов, братство и сме за поговорката "на добрия - добро, а лошия - да ударим по главата", каза още той.

Борисов съобщи, че на 25 май вечерта няма да дават пресконференция, а ще чакат окончателните резултати и най вече да видят как са гласували ромите. Станишев се закани, че "ще изкопае земята да ни победи" и копае - в Бобов дол, добави Борисов, прекъсван от скандирания "победа".

ДПС трябва да има в устава си клауза, която да забранява да прави коалиция с комунистите, подчерта лидерът на ГЕРБ, като се мотивира - "с тези, които изселиха от България над 1 милион мюсюлмани".

Пред препълнения с членове и симпатизанти на ГЕРБ Античен театър бе представена листата на ГЕРБ. "Говорихме много и силно един месец, минахме през над 170 градове и села, видяхме с десетки хиляди българи - говорихме, те ни питаха - ние отговаряхме, каза при представянето му водачът на листата Томислав Дончев.

Той подчерта, че след тези срещи днес е по-сигурен от всякога кой е по-силен - "този който има аргументи, който не подлага крак на другия, който обича, а не сее омраза, този, който предлага надежда - ГЕРБ". И днес съм убеден, че ние сме силни, а победата принадлежи на силния, добави Дончев.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
10
 
22
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 9 години
В Пловдив фирмата за чистота разлепяше плакатите на ГЕРБ АХАХАХАХА ето за това си избрахме ГЕРБер за кмет за да харчи данъците ни за каквото си иска...
114
9
 
23
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
На мен ми писнаха новините от сорта на Борисов това Борисов онова... В тази държава единствена новинарска стойност всяко негово изречение ли имат??? Това ли са медиите в тази държава... само да висят някои *** пред жълтите павета и да записват Бойко... ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТАЗИ СОФИЯ ДА ВИДИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА!
113
8
 
17
 
! Отговори
ОФ 152 преди 9 години
Единствения държавник посрещнат с уважение в Европа е Генерала.До 152 - това е твърде опасна риторика.Някои ще имат полза от продажби на оръжие ,но много повече ще загубят всичко!Не щем да сме втора Сирия!
112
7
 
15
 
! Отговори
човек от народа преди 9 години
много е прав, каквото и да се прави за да опростее българския народ отвсякъде, простотията на герберите не след 20 години, никога няма да може да се достигне
111
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесна снимка. *** като герой от Looney Tunes.
110
11
 
22
 
! Отговори
ьбьбьббьбьбьбь преди 9 години
борисов=безочлив и арогантен ***
109
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
,,Характерно за *** е, че винаги е доволен от себе си!'' - Бонапарт. А *** онази нощ тайно лепеше плакти на Греб.
108
20
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Всички разбраха вече разликата между политиците и ДЪРЖАВНИКА... - браво, че Борисов не се подаде на червените саботажи и провокации срещу Цветанов и го запази в отбора... - поредната победа 7-***, 8-*** или девета - вече не знам коя е по ред... - *** на вратата...
107
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Управляващите вече се изприщиха от постоянен страх и се чудят каква поредна манипулация да измислят,за да се спасят от народния гняв.Никакви машинации вече не могат да скрият порочните им практики да крадат милиони за себе си и да раздават по малко на тези, дето им помагат в мафиотската дейност.Идва краят им. За всичкото зло,което натвориха,ще си получат по закон това, което заслужава всеки престъпник.Ще връщат и ще дават обяснения публично.Няма да им помогне ДС, още по-малко търгаша Бареков.
106
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалки са троловете с безкрайно примитивните си обиди към Борисов. Това е абсолютното безсилие на управляващите, които осъзнават че си заминават категорично този път. Дори не са допускали колко голямо е отвращението на хората от тях. Както винаги, са смятали че вечните им манипулации ще свършат и този път работа, но уви. Преядоха с многогодишните си кражби и вече преврат няма да ги спаси от гнева на честните хора. Роднини и съратници в измамата милионери не са достатъчни, за да прикриете следите.
105
12
 
14
 
! Отговори
Братя, преди 9 години
Всички Българи трябва да гласуват за да свалят *** бисипе и турското дупи се...Имам етнически проблем вече, затова - Българин гласува само за Българи ! Иначе ни чака Косово/ Крим...
104
18
 
31
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ТАКА Е!!!!СЕЛСКИЯ *** БОРИСОВ ИЗХАРЧИ НАД 10 МИЛИАРДА А РЕАЛНО ИМА САМО ПЪТИЩА И МЕТРО НА НЯКОЛКО МИЛИАРДА!!!!ОСТАНАЛИТЕ МИЛИАРДИ ЗАМИНАХА!!!!!!!!!!!ПО-ГОЛЕМ *** ОТ ТОЗИ НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ ЖАЛКО, ЧЕ Е ОЩЕ ЖИВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ!!!!!!!
103
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като мухи на мед налитат троловете и бълват омраза,но вяра им никой не хваща.Продължавайте със злобата и примитивизма.Сами си окачвате въжето.В България,въпреки че БСП ликвидира образованието,простите не са повече.Памет за греховете на социалистите-милионери и техните менящи се сателити има у нормалните хора.Те няма да ви разрешат повече да правите манипулации и преврати.Показахте си алчните и продажни душички и затвора ви чака този път,за да преживявате катарзис там.Съдба на крупни измамници!
102
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Озлобените *** ще се удавят в собствената си омраза. Какво ще правят тогава Моника Хохегер и скъпия й ПЕС. Няма как да се спаси тази управляваща ни през целия преход мафия. Ще си връщате всичко откраднато. Милионерите от всички дружески партии, което заедно с БСП съсипваха народа си, ги чака жесток катарзис. Ще връщат всичко откраднато и ще ги гони до край закона за предателството към собствения народ. Забравиха що е срам, достойнство, човещина. Затова ще си получат заслуженото категорично.
101
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Управляващите "категорично" не разбирали поведението на ГЕРБ.Те, разбира се,"категорично" са наясно,че ни набутаха в разрухата и корупцията,за да станат вкупом със съглашението си "категорични" милионери.Само че "категоричните" Мая-виаграта,Корнелия - тютюневата крадливка,Моника Хохегер,спинозния Кутев,бисери,менти,догани,екзактни,нови алчни Бюреци и техните конформисти диреци,фикуси и все подобни отвратителни твари няма как да не загубят категорично изборите,въпреки многото си роднини.Бумеранг!
100
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има с какво да се похвали ГЕРБ и го прави.Прав е г-н Борисов.И това в най-голямата криза,а според БСП такава нямаше.Алчни некадърници,които станаха милионери,ограбвайки народа си чрез разруха,корупция и непрекъснати манипулации срещу всички,опитващи се да им се опълчат.Преврата,който нагло сътвориха по ТВ7 с помощта на търгаша Бареков и "кадърната" Мая,не помогна на управляващите да ги харесат хората.Всичките им измами лъснаха през заемите,наглите кражби,заплахите и хвалбите.Успехът е за ГЕРБ!
99
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да му се радваш на оня с котешката глава! Долу Тиквун!)))
98
4
 
9
 
! Отговори
от 118 до много преди 9 години
Не може да ви се нарадва човек колко бързо тролите :)
97
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долу Боко и Чоко! ШВЕЕПС и сръбска музика!Имам предвид оня мен с котешката глава!)
96
11
 
23
 
! Отговори
пу преди 9 години
Прав си е човека. Още 20 г. да го гонят всички партии, никоя не може да го стигне! Все пак за тези 25 г. никоя партия, освен Герб не се е сетила да изнася крадени пари с военен самолет или хеликоптер. Никоя досегашна партия не се е сетила да посети контингента ни в Афганистан без никой да знае, за да се натовари обратно за насам кока и разни там забранени вещества. Защото военните превози не се проверяват от никой. Прав си е. Не могат да го догонят по кражби пича. Напира да доокраде..Прав е. :)