Няма индикации, че България е дясна, смята Буруджиева

Днес видяхме резултата от протестите, посочи Румяна Бъчварова от ГЕРБ
Обновена: 25 май 2014 19:31 | 25 май 2014 19:27, Красимир Ангелов
64
Няма индикации, че България е дясна, смята Буруджиева
Татяна Буруджиева. Снимка: Булфото

Няма никакви индикации, че България е дясна. Левите партии сумарно имат доста повече от десния вот, обяви пред БНТ депутатът от „Коалиция за България“ Татяна Буруджиева.

"Каквито и да бяха резултатите днес, ГЕРБ щяха да искат предсрочни избори. Аз обаче не виждам как те или десните доминират. Картината е същата, както е в парламента“, подчерта Буруджиева.

От своя страна Румяна Бъчварова от ГЕРБ посочи, че от опозицията са очаквали този убедителен резултат.

Още по темата
"ГЕРБ остава първа политическа сила, а партиите, които подкрепят днешното управление, губят влияние“, категорична бе тя.

Според Бъчварова дясната политика и ориентация на българските граждани е доста по-силно изразена.

"Този резултат сега трябва да намери своето обяснение. Протестите, въпреки че заглъхнаха, резултатите от тях ги виждаме днес. ГЕРБ затова иска предсрочни избори – формирано по този начин правителство не отговаря на представителството в днешния парламент. Днешните избори показват това“, посочи Бъчварова.

По думите й важен резултат от днешния вот е, че на практика след него изчезва националистическата партия и изчезва проруския и евроскептичен вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
2
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ до сие! преди 9 години
герб е партията, която доведе националното предателство до национална политика! Затова скоро българите ще бъдем малцинство в собствената си страна! Зомбираните столични либерасти това не ги бърка! Те по-далеч от околовръстното не виждат! Да горят в ада! Скоро ще разберат истината, но ще е късно!!!
29
1
 
13
 
! Отговори
дф преди 9 години
Тази *** е толкова доцент колкото колкото и аз,да не говорим че баща и е застрелял човек в гръб и го смятат за голям подвиг колко типично за червената ***.Изобщо от червената партия произлизат всички злини за България с комунистите не се преговаря трябва да се разправя човек с тях както с терористи.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Госпожо ДЕПУТАТ без мозък, ДПС е ДЯСНА ПАРТИЯ, член на европейските либерали, РБ и ГЕРБ също, Бареков със сигурност няма да се включи към левите в ЕП , но вие нямате индикации,че България е дясна, аз бих казал,че няма индикации, че сте присъствала в часовете по математика в средното училище.
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОРИ И С ГЛАСОВЕТЕ НА АБВ ПАК ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ! ТОВА ДА Е ЯСНО ,ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКА ! ТЕ ЗАЕДНО С КОМУНИСТИТЕ НА ДОГАН СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ !
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, другарю Първанов - успяхте да разцепите Столетницата !
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агент Гоце, направи услуга на Мутрата Боце. Да ви е честито.
24
4
 
4
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Определено сега ще видим стиска ли му на Тиквун да реве за нови избори. Ако се съберат гласовете му с тия на комунистката Пръмова по никакъв начин не прави мнозинство, не стига и до 40%. за да *** за избори трябва да е сигурен, че турците ще му легнат - нещо доста немислимо, по-скоро Доган би го нагъзил в името на властта. Колкото до чистите цифри пак няма много основание за кеф - на миналите избори за него бяха 1,081млн, сега са малко над 600х - демек два пъти по-малко ;)
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И е права. 90 % от "десните", които познавам скачат до небето, когато чуят за лични здравни или пенсионни осигуровки, за платени социални услуги, за премахване на "класа" към работната заплата и пр. Иначе много мразят комунистите.
22
9
 
4
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Тези избори за пореден път доказват, че Българите са на правилен европейски път- път към тотално опростяване, подобно на лидерите на първата политическа сила герб, път към евроГеизация, път към тоталната матрица....ПЪТ КЪМ АДА!!!
21
2
 
13
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Стига си мазала ***!! Отивате си!!!
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !СЕГА ПЪК НОВА ПЕСЕН....ЯДОХТЕ БОЙ КАКТО ВИНАГИ ! И СТЕ НА ВЛАСТ БЕЗ ОСНОВАНИЕ! СТАНИШЕВ Е НАЙ-НЕДОЛЮБВАНИЯ ПОЛИТИК КАКТО И ДА ГО ВЪРТИТЕ И СУЧИТЕ....А БОРИСОВ СЕ ХАРЕСВА НА БЪЛГАРИТЕ В ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ ,ЗАЩОТО КОМУНИСТИТИ И КУПУВАТ ЯКО МИНЪОРИ ,***...И ДРУГИ НЕГРАМОТНИ СЕЛЯНИ !
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнусна комунистка!Не се наядохте, не се наситихте вече 70г.
18
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
еее как ще ти се изцвъкам на очилата
17
1
 
3
 
! Отговори
разбор преди 9 години
Тези избори са ясни - хората на Боко ще се влеят в групата на ЕНП и няма да правят бели. Успелия младеж от ДПС ще разнася славата на българските либерали, а шефът на европейските социалисти ще го накарат да си направи другарска самокритика. Но хубавото нещо е, че популисткия русофил *** не влиза. Да ходи да се утешават взаимно с Геерт Вилдерс.
16
3
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Точно така. А гласовете за червената коалиция, изчислени по същата формула правят около 6% от имащите право на глас. Махнем ли *** гласове,ще останат ли 1-2% ?България си е дясна, но няма обединяваща политическа сила, нито достатъчно харизматичен лидер, та всички десни да застанат под едно знаме. Затова се пилеят по новоизлюпени политически сили (като ББЦ понастоящем), или поддържат ГЕРБ, защото са се уредили на работа чрез ГЕРБ, или по инерция вървят след СДС и ДСБ и отиват в РБ.Това е
15
4
 
10
 
! Отговори
top преди 9 години
До АнонименИскахте Станишевввв ей ви го.Глад, мизерия,заеми до трето поколение.Притурка към Русия белите *** на Европа
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРИНА КАЗА НЕ НА ЕС. САМО 30 ПРОЦЕНТА, СА ГЛАСУВАЛИ, А ОСТАНАЛИТЕ 70 КАЗВАТ НЕ НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ. БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ОБЯВИ, ЧЕ ИЗЛИЗА ОТ ЕС БЕЗ НИКАКВИ ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ, САМО ТРЯБВА ДА ГО ОБЯВИ, ЗАЩОТО НИЕ И БЕЗ ТОВА СМЕ НЕЛИГИТИМЕН ЧЛЕН НА ЕС, ЗАЩОТО БЯХМЕ ПРИЕТИ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, КОЕТО НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА. ФАКТ. ЕДИНСТВЕННАТА СТРАНА В ЕС, КОЯТО Е ПРИЕТА НЕЗАКОННО, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ. ФАКТ. АКО ТОВА НЕ СТАНЕ ЩЕ ИМА АНТИЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МАЙДАН И ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ.
13
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичкото *** са гласували за ГЕРП ! Горките умират от глад и са се продали за по бира и кепабче !! Е...и и държавата !!!!!!
12
4
 
10
 
! Отговори
аз преди 9 години
измира ви електората бе,добре ,че природата си знае работата..
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС вече бият БСП в селата и *** масово гласуват за ДПС. След 4-5 години реалната битка ще е столицата на ГЕРБ срещу провинцията на ДПС.