Най-вероятно: ГЕРБ и РБ с общо 8 депутати

"България без цензура" ще има 2 мандата според Томов, член на ЦИК
Обновена: 26 май 2014 07:53 | 26 май 2014 07:52, Елка Василева
24
Най-вероятно: ГЕРБ и РБ с общо 8 депутати
Снимка: Булфото

Най-вероятно ГЕРБ и Реформаторският блок /РБ/ ще имат общо осем депутати в бъдещия Европейски парламент, но е рано да се каже дали разпределението ще е седем към един или шест към два мандата, каза за БТА Цветозар Томов, член и говорител на Централната избирателна комисия.

До обяд резултатите ще покажат дали ДПС ще има трима или четирима депутати, каза Томов.

"България без цензура" ще има два мандата, смята Цветозар Томов.

Приемането на протоколи върви нормално и до края на деня се очаква резултатът от изборите да бъде ясен, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега, хайде да не се радваме много, комунистите няма да си отидат , поне не сега, ще мъжделеят бавно, и накрая ще направят метаморфоза, с която ще се преоблекат с нова дреха. Т са мнооого хитри и няма да се дадат лесно. Това е само една битка, а войната не е спечелена. Така че не се отпускайте.
15
0
 
12
 
! Отговори
rikohollica преди 9 години
Незабавна оставка на мръсните комунсти и най- накрая да отидат при Атака,където им е мястото- на политическото бунище ,ОСТАВКА!!!!!!!
14
1
 
9
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Снощи гледах пресконференцията на Станишев. Жалка картина и още по жалки резултати. Просто мънкаше, увърташе и както винаги не мислил за оставка. Браво юнак само ти си в състояние да ни отървеш от терористичната и омразна на хората партия БКП-БСП-ДС. Поздрави на тролчетата на мутреса Моника. Сега ще видите какво значи да подсмърчаш гладен като Гаврош пред витрината с хляб и сладкиши.
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен къде е ? Да не му е високо кръвното ?
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко въпросче към другарите клакьори.ЕНП губи 60 гласа. Евроскептиците вкарват 130 депутати.От чии листи според вас се попълва разликата между 130 и 60?
11
14
 
5
 
! Отговори
Orda преди 9 години
Е и, и двете организирани престъпни групи са доказани предатели.От тях фяйса няма.
10
2
 
37
 
! Отговори
rikohollica преди 9 години
Вечната Амбър СерГей няма да подава оставка,за да не прави услуга на ГЕРБ.Пълно ку-ку
9
2
 
75
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Ако това бяха парламентарни избори, активността нямаше да е 35%, а поне 55%. Само, че вчера БСП и ДПС мобилизираха почти на 100% електоратите си, докато ГЕРБ и РБ имат още много резерви. Да не се окаже, че ако има избори през октомври, парламента ни ще придобие съвсем различна подредба. Лакмус на това ще е реакцията на управляващите. Ако продължат да стискат властта и да избягват темата избори, ясно е че умират от страх!!!
8
58
 
13
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
Аз смятам че съюз между ГЕРБ и РБ е края на този реформаторски блок. Само си представете ,че този *** и озлобен мафиот / гнусно е даже да го споменавам/ отново застане начело на държавата.....Тежко и горко и на виновни и на невинни...
7
17
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
до 9ЕНП имаше в предишния европарламент 274 депутата.Сега ще има около 211. Загубили са над 60 места !В досегашния парламент ЕНП водеше на ПЕС с 58 депутата. сега разликата е само 23-*** !На всичко отгоре националистическите партии вкарват над 130 депутата !Националистите при всички случаи ще бъдат против ЕНП и нейната политика на тотална глобализация и приемане на неограничен брой емигранти в ЕС.България не е представителна извадка на европейските избори.Тук, както винаги сме наопаки !
6
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб и РБ общо 8 депутата от 17 е по малко от половината !Ако бяха парламентарни избори нямаше да могат да съставят правителство
5
0
 
73
 
! Отговори
Станишев преди 9 години
Слушайте сега да ви кажа: БСП печели изборите! Печели ги категорично и убедително. Не са важни процентите, важни са другите неща. Например, във врачанското село Бостан, ние имаме даже повече гласове отколкото ГЕРБ!Затова: Никакви оставки. Само червени празненства из цялата страна по случай категоричната победа на БСП на изборите!
4
39
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
А, ти, знаеш ли че в Европа ЕНП губи над 60 депутатски места в Европарламента ?Знаеш ли, че ПЕС почти настигна ЕНП по брой на депутати ?Знаеш ли, че националистическите партии вкарват над 130 депутати в ЕП. И това са евроскептици и противници на ЕС ?
3
6
 
25
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
дано осъзнаваш, че истинския *** и *** си самият ти!
2
45
 
10
 
! Отговори
аз преди 9 години
Резултатите от изборите са потвърждение на факта, че народа е ограничен и повърхностен. Не се сърдете на друг за съдбата си, освен на себе си. Дано и интелигентните хора, които игнорираха тези избори си дадат сметка, че трябва да проявят активност на следващите, защото в противен случай оставят прости селяци в анцузи и със снимки на бойко в портфейлите си да избират управляващите...
1
27
 
9
 
! Отговори
Паритет преди 9 години
Най-вероятно ДПС и БСП имат общо 8 депутата ... И ся кво прайм ? :)