Депутатите от ГЕРБ си направиха стая в кулоарите на НС

Номерираха я с 20 А и си сложиха кафеварка
42
Депутатите от ГЕРБ си направиха стая в кулоарите на НС
Снимка: архив Булфото

Депутатите от ГЕРБ се преместиха в един от кулоарите на парламента, след като по разпореждане на председателя на НС Михаил Миков останаха с една стая по-малко, защото тя беше дадена за ползване на ръководството на парламента и администрацията.

Още по темата
На една колона, зад която има няколко дивана и две маси, те сложиха надпис „ПГ ГЕРБ, стая 20 А“ и през почивката се събраха там на раздумка.

На една от масите има и кафеварка, която обаче не е тази, която лидерът на партията Бойко Борисов настоява да си получи.

Въпросната машина остана заключена в стаята, ползвана до скоро от опозицията, която сега е запечатана и Борисов не може да си я вземе, макар че многократно призова Миков да му върне кафеварката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: парламентстаяГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
Pravi sa. vse GERB pre4i i za GERB niama ni6to .
33
2
 
6
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Ще образоват БСП - да различават кръг от квадрат!!!
32
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Депутатите от ГЕРБ си направиха стая в кулоарите на НС"Сигурно там ще се "дообразоват".Няма да бъдат вече с дипломи от3.67 .Ще си вдигат успеха ,някой и може книжка да прочетата.
31
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самоуправство на дупетатите от герб - обсебили са държавна площ. Също като незаконните строежи на ***. Големи прависти са, голямо нещо!
30
5
 
4
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 9 години
Абе като ги знам колко често ходят на работа най-добре да се преместят на пейките в градинката пред парламента или най-добре пред някоя спортна площадка. Тогава лидера им ще рита спокойно топка, а те ще го аплодират.Язък, че заради политиката си провали професионалната футболна кариера и Тигрите пак отидоха във В група.
29
7
 
9
 
! Отговори
Г-ОВ преди 9 години
СКЪПИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ МОЖЕТЕ ЛИ ДА КАЖЕТЕ КОЛКО ЗАКОНА СТЕ ПРЕДЛОЖИЛИ ЗА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА ТА ДОРИ И ДА НЕ СА ПРИЕТИ??? НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ЛИПСВАЩИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ ИЛИ НА ВНАСЯЩИ ВОТОВЕ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ - И ЗА ТАЗИ ГОДИНА КОЛКО ЛЕВА ЗАПЛАТИ СТЕ ВЗЕМАЛИ????????
28
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотен конфликт се заформя, между Мая и Миков, той искал стаята за казан, пък Мая - да отвори бардак !
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези неща (инвентар) се водят поименно на даден човек, и се попълват инвентарни книги за да се водят на отчет. Това означава, че или някой не си върши работата, или някой нарушава вътрешните наредби. Колкото и смешно да звучи, кафеварката си е на съответното подотчетно лице. Да проверят в инвентарната си книга на кого се води, после да видят дали е подписан протокол за връщането и предаването и на друго лице.
26
10
 
23
 
! Отговори
Тролка преди 9 години
Абеее еейй..върнете кафеварката на човека беее...Не ви стига цяла България дето окрадихте,а и на ББ кафеварката.....ефтинджоси комунистически!!!!!
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако вземат и някаква работа да свършат ще е добре, но много се съмнявам
24
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦИРКАДЖИИ
23
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МЯСТОТО НА ГЕРБ Е В КЛОЗЕТА НА ЗАТВОРАТАМ СА ИМ Я ЗАПАЗИЛИ
22
12
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
А пък Цецко отива в една друга стая даже не и знае номера още! Ще си носи двата часовника от шефа и чантичка с кремове!
21
23
 
9
 
! Отговори
ДС преди 9 години
ОПОЗИЦИЯТА В БЕЛЕНЕ! ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БЕЛЕНЕ!Вземете им всичко, вземете им живота.
20
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ни занимавате с клоуни и техните незначителни проблеми? Някои хора нямат покрив над главите си, а от седмици насам единствената ви грижа е, че герберите останали без стая и кафеварка в парламента...
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАТО ИЗКЛЮЧИМ хората на заработка какво ни казват ДНЕС от БКП:В ЕВРОПА СЕ ЗАЧИТА изборния ПОБЕДИТЕЛ,ДАЖЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПЕС се загрижил той да ПОЛУЧИ ПОДОБАВАЩИЯ ПОСТ!В БГ парламента/ЕМАНАЦИЯТА НА ЗАКОННОСТТА /Миков си прави ГАРГАРА с ПОБЕДИЛАТА партия на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ,ПРАВИ СИ ГАРГАРА с ПОДПИСКАТА за РЕФЕРЕНДУМ.КОНСИТУЦИОНИЯ СЪД си ПРАВИ СИ ГАРГАРА с ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ,ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР се включи!Декан гони от БГ студенти,ПИРГОВА ОБИЖДА миньори,защото ПРОПАДНА ЩЕРКАТА ОТ ЕП.КОМУНИСТИ
18
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цирк "ГЕРБ" разпъна шатрата в кулоарите на парламента.
17
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, опънаха дюкяна, сложиха кафеварката, сега остана да започнат да си изкарват хляба с честен бизнес.
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 16Как по точно ще стане това? :))) Можеш да разгледаш резултатите от изборите в сайта на цик :))))
15
7
 
14
 
! Отговори
БУДА-ла преди 9 години
Това всичкото се случва, поради това, че давате възможност на група Мързеливци, вместо да ходят да копат на нивата, ги направихте Дупетати, че и заплати и Субсидии им давате на такива...В Параламента трябва да се влиза, както навсякъде - с конкурси и тестове. А не с фалшиви избори и със сбъркани преференциални вотове...А Партиите, сбирщина от Мързеливци и Измамници, отиват в историята. Обещават, а не носят отговорност след това... Къде го има това? И без да свършат работа, получават пари!?...