Найденов: Няма оставки в БСП заради евровота

Ръководството на партията не отчита нищо фатално
Обновена: 30 май 2014 20:28 | 30 май 2014 20:18, Камелия Цветанова
149
Найденов: Няма оставки в БСП заради евровота
Снимка: Булфото, архив

Ако очаквате новина, свързана с оставки, ще ви разочаровам, заяви говорителят на БСП и министър на отбраната Ангел Найденов, след продължилото повече от пет часа заседание на Изпълнителното бюро на партията, на което са били анализирани изборните резултати от евровота, предаде БТА.

Още по темата
От ръководството на БСП отчитат тежко разочарование от резултатите, но доминиращото убеждение било, че не се случило нищо фатално.

Ангел Найденов съобщи, че ИБ няма да поиска вот на доверие от Националния съвет на БСП.

„Няма да предприемем подобна стъпка, не бягам от своята отговорност. Това което предстои е приключване на анализа и на разговорите с министър-председателя и с ДПС и провеждане на заседание на Националния съвет”, каза той.

Ако председателят на партията или Националният съвет преценят, че е необходима друга форма на носене на отговорност, това е тяхно право, коментира още Найденов.

Единици са исканията за оставки, предложенията за смени, настояванията за оттегляне, много повече са писмата и декларираната подкрепа, добави той.

Найденов съобщи, че вече са започнали разговори и консултации между БСП, ДПС и министър- председателя Пламен Орешарски.

Предстои да бъде определен пълният преговорен екип от БСП, който заедно с председателя на партията, ще продължи разговорите, както за по-ясното очертаване на необходимите политики, така и за оценка на дейността на правителството за първата година от неговата работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: БСПЕвроизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално. Едно време е БКП нямаше оставки. Браво другари! Много весело е това 15/15. Стана израз, нещо като лаф от вечните БГ филми :))))))))))))))))))))
122
0
 
2
 
! Отговори
STANIK преди 9 години
Браво Найденов само така,,Да живее комунизъма и всички БеКаПеТа"
121
0
 
0
 
! Отговори
uh преди 9 години
bez referendum na bg narod vavlichat BG v EU - edin zatvoren i neizgoden za bg narod pazar, kakto beshe zatvoren pazara SIV.bg narod iska da jivee v demokracia i svoboda i sam da izbira pryako v kakvi sausi da vliza ili da izliza.EU e po-zle i ot voina za bg narod.mafiotskite bg partii i bg deputati i evrodeputati napraviha bg narod belite robi na kontinenta s garantirano niski zaplati 158 evro i garantirano visoki ceni na stokite - rai za chujdite monopolisti i chujdite kapitali v bg.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
scaika mafioti-prestapni.ostavkaaa
119
0
 
2
 
! Отговори
чугунена глава преди 9 години
ДА ИМА ПРОМЯНА :КУТЮ-СТАВА *** ;ГЕЯ -СТАВА МОМА;ТАСКО -СТАВА ТАШКО НА ДЯДО МУ ***;КОРНЕЛИЯ-СТАВА *** НИНОВА-СПИНОВА+ДЪРЕВА И ДЪБОВ=ПЪЛНА ПРОМЯНА
118
0
 
5
 
! Отговори
За оставката преди 9 години
Ама как да дадат ОСТАВКА, като НЕ знаят дали са на власт !
117
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Представям си какво щеше да е, ако дпс не бяха вкарали кръгчето, а бюлетината беше само от квадратчета видя се кои партии са с най-голям брой неграмотници
116
0
 
11
 
! Отговори
k5110 преди 9 години
Нагли престъпници!ОСТАВКА!
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Найденов,наистина съм разочарован от поведението на муцуните в ръководството на БСП и докато те не се махнат няма да гласувам за тази партия.Откакто се помня в това ръководство има хрантутници,които освен в парламента не са работили никъде.Живуркат си охолно и за членската маса и народа си въобще не се интересуват и търсят кусури на други.Крайно време е Пирински,Янаки Стоилов,Дъбов и сие да изчезват и да дадат път на млади и можещи.Найденов да обясни за какво му са изтребители и кого ще из
114
0
 
7
 
! Отговори
българин преди 9 години
Няма оставки. Престъпниците не си ги подават. БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА И ВОДНА РЕГУЛАЦИЯ (ДКЕВР) ПРИЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО (12 - 19%), В УСЛУГА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ. Това ще струва между 200 и 350 лв. (грубо) НА СЕЗОН НА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ, ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НА УЛИЧЕН ПРОТЕСТ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО!
113
1
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Ако искате да се махнат комунистите, потърсете си Х 1 по-яко дърво! Това е начина.
112
1
 
6
 
! Отговори
художника преди 9 години
До Анонимен 130Кога сте сдавали властта бе? Палежа на партийния дом беше ваше дело. Националните предатели : Фори "светулката", Стоян Ганев, Костов и ДС дружина подлъгаха народа, че България ще се оправи и доокрадоха, каквото беше останало. И днес отново сте на власт, *** на дявола. Прецаквате собствения си народ и родина и имате наглостта да се изкарвате "спасители" на народа. Спасете ни от самите себе си!!!!!
111
3
 
11
 
! Отговори
така е 128, но преди 9 години
Бойко сдаде власттаминалата година, а не трябваше. Наистина имаше недоволство, но "окървавения" протест си беше елементарно активно мероприятие. Огромна тактическа грешка, чиито последици търпим и до момента.
110
1
 
14
 
! Отговори
Тъжна вест преди 9 години
Бсп умря!!!
109
2
 
11
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Хора, къде са троловете? Днес не е ли работен ден? Още ли не са спуснали "опорните точки"?
108
0
 
14
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Пожелавам на ръководството да управлява още колкото може (а то май ще е до края на самата им смотана партия). Техният електорат намалява, ще са нужни още няколко години докато физически се стопи. Дъщерната им партия ДПС вече е с изравнени сили с тях.Дано продължават да управляват и накрая да се вдигне целият български народ и да ги изгони с камъни. Трябва някой да ни разруши, за да може да се обединим. Дано дойде време, когато всички ще отидат на съд и ще получат справедливи присъди.ОСТАВКА
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за откраднатите пари за оградата по толкова нагъл и безцеремонен натиск ще има ли оставки в мин. на отбраната ? Върнахте ли ги обратно ?
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TerminatorOfTrollsBoiko izleze po-myj ot Stanishev i podade ostavka za da ne se stigne do poveche porajenia. Stanishev e p*tka mirizliva kolko oshte pyti triabva da byde pobeden che da se seti?
105
1
 
13
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
БСП Е ЯЛОВА ПАРТИЙКА И ЗАТОВА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯV
104
1
 
13
 
! Отговори
истината преди 9 години
Къде се е чуло и видяло, комунист да дава властта без кръв!?Такъв случай историята не помни!