БСП с 5 опорни точки за загубата

Изпълнителното бюро приема анализ за 1 г. управление на кабинета "Орешарски"
Обновена: 3 юни 2014 12:39 | 3 юни 2014 07:12, Веселина Йорданова
180
БСП с 5 опорни точки за загубата
Сергей Станишев. Снимка: архив, БулФото

Подробен анализ за загубата на евроизборите ще бъде приет днес на заседание на Изпълнителното бюро на БСП, пише "Стандарт".

Документът ще бъде предложен за дебати и на висшия форум на социалистите в събота, 7 юни, за когато е насрочено заседанието на Националния съвет на БСП.

Още по темата
С 5 опорни точки апаратът на "Позитано" 20 ще обясни малкото гласове на "Коалиция за България", става ясно от обяснителните бележки на високопоставени източници от централата на БСП.

Недостатъчната медийна политика на правителството и липсата на разяснителни кампании за провежданите мерки, създаването на фракцията АБВ и не на последно място кризата в Украйна и говоренето по нея в стил "Брюксел" са първите три пункта в червения анализ.

Той съдържа и таблици с точните цифри за гласовете, получени от всички общини за БСП в сравнение с парламентарните избори през 2013-та и миналите европейски избори.

От "Позитано" 20 сочат като причина за резултата си още ДПС и "недостатъчната мотивация на избирателите". В частта "самокритика" социалистите сочат пасивността на някои от областните и общинските ръководства на партията.

Вината им ще се докаже с пасивната кампания в регионите и липсата на срещи с избиратели извън подготвените от централата обиколки на кандидатите за евродепутати. Червените представители от евролистата вече са обобщили къде и как са минали срещите им, при какъв интерес и с колко симпатизанти.

Изпълнителното бюро на БСП ще приеме и анализ за 1 година управление на кабинета "Орешарски". Вече са готови текстовете в ресорите "Култура", "Социални дейности", "Финанси".

До ден на бюрото на соцлидера Сергей Станишев ще бъдат представени и останалите сектори. Позивната от ръководството на БСП е да не се пестят слабите страни в политиките на правителството. Целта е да се посочат ясно нереализираните точки от предизборната програма на БСП, кои са причините за това, да се поставят оценки на министрите и как може да се отстранят проблемите в съответния ресор.

"Всички минуси трябва ясно да се чуят от членовете на Националния съвет", коментира лаконично ключов фактор от парламентарната група на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
4
 
! Отговори
дрън преди 9 години
Главният виновник е Арменския поп!!!
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На калпава ракета космосът и крив!! :D :D :D
132
0
 
4
 
! Отговори
cuci преди 9 години
До mitovaidi se gramni
131
0
 
2
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 9 години
Вярно че са пет, но четирите са свити в юмрук
130
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези са по-лоши от бащите си.Ония поне ни залъгваха със светлото бъдеще ,а тези нахални цинични алчни безпардонни.и т.н.Спасението е ОСТАВКА.
129
0
 
7
 
! Отговори
ала -бала преди 9 години
Първо махнете "дървояда" Дъбов!После още няколко обвързани.Започнете да решавате проблемите на хората и то със срокове и отчет.Искайте чрез парламентарната група и комисии да се въведе ред в държавата .Да се проверят закононарушенията в частни и държавни фирми с внимание върху нарушенията на трудовото законодателство .Изисквайте и бъдете безкомпромисни към опитите и кражбите на всички нива.Хората искат ред и здрава ръка със спазване на законите.Стига дребнотемие .Дайте път на знаещи и можещи
128
0
 
15
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
БСП определи 5-те си опорни точки за загубата. Троловете записват ли си? Тетрадките им да ги проверявам ли? Добре да си научат опорните точки и ги искам утре всички тук в униформа с бяла риза и червен шал, с подстригани коси и изрязани нокти. Ще се изпитваме, ще пишем тролски коментари за партията-майка. Ще присъстват лично другарите Кутев и Йотова, които ще раздават шестиците, пардон, парите.
127
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО ИВАНОВ И МИТОВАКРЕПЕТЕ СЕ!КРЕПЕТЕ СерГей,*** и ЦЯЛАТА ШАЙКА КРАДЦИ !БКП СЪЗДАДЕ МАФИЯТА и по силна сплотеност от МАФИОТСКАТА НЯМА!След 20 години БЕЗУМНИТЕ БЕДНИ ,но чести комунисти ЩЕ ИЗМРЪТ .ТОГАВА ЩЕ ОСТАНЕ МАФИЯТА и *** !До там ще докарате БЪЛГАРИЯ с ВАШАТА ПОДКРЕПА!Вашите деца отиват на запад,нашите също ще отидат!Вашите с ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ,нашите с надежда за СПОКОЕН живот,без БЕЗУМИЯТА НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ ПОКВАРАТА на ТАЗИ КЛИКА!
126
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой попита кой е назначил КАЛИНКА.Назначена беше по времето на тройната коалиция,лично покровителствана от Плукчиева.Защо съм запомнил този факт-когато проправяха пътя на Калинка в една телевизи Плукчиева хвалеше младите кадри и кое ме "стопира" да запомня?Колинка живеела при ПЛУКЧИЕВА в посолството докато учила....Телевизиите имат архив,ама кой му пука каква е истината.Истината не е важна ,една лъжа повторена 100пъти става истина.Има поговорка:"Грънчаря слага дръжката на гърнето където иска"
125
8
 
2
 
! Отговори
Иванов до mitova преди 9 години
Точно така Митова. То и аз и съпругът ми ще гласуваме точно като теб и приятелката ти. Трябва да се подкрепяме.
124
0
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
ооооооооо ШИПКА; -забравих си на Бузлуджа летящата чиния........подготви ми я че излитам за БРЮКСЕЛ, а ти се погрижи за зомбитата които гласуват за мен и им дай подслон и по кибабче
123
2
 
20
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Щом сте обърнали внимание на това , което съм писал, значи ви напипвам опорните точки !!! Комунизмът копира Християнските ценности, но като всяко копие, е гротеска !!! Свободният човек е НЕЗАВИСИМИЯТ човек, а без ЗАКОН , МОРАЛ и СОБСТВЕНОСТ, човекът е роб - на комисари, феодали, фашисти, комунисти, и всякакъв вид тарикати !!! България е зле , защото е ЛЯВА !!! Лявото ражда мизерия, защото то от това се храни !!! Без бедни и зависими, комунизмът няма кого да "храни" !!! ГНУС ЛЪЖЛИВА !!!
122
29
 
2
 
! Отговори
mitova преди 9 години
Много са тези като мене, дето повярваха на социологическите проучвания и не си направиха труда да гласуват. На парламентарните избори, жив или умрял, и аз, и приятелката ми ще гласуваме за БСП!
121
26
 
4
 
! Отговори
не се давай Дмитрич преди 9 години
Станишев е най - великият български политик - умен, образован, ерудиран, полиглот, хубавец, демократ, защитник на семейните ценности, оценен и на световно ниво. Наше слънце, наша икона, надежда и упование.
120
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП може да предизвика само възмущение от наглото си проруско слугуване. Що за опорна точка е това "кризата в Украйна и говоренето по нея в стил Брюксел". Т.е. за така наречените български социалисти трябва да се говори единствено в стил "Москва, Путин, Русия". Що за наглост. Русия изнасилва Укрйна пред очите на цял свят, само наште социалисти викат "ура Путин" много хубаво изнасилваш молодец. По злобни, грозни и *** създания от тези социалистически същества едва ли може да сътвори природата.
119
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП, с теб сме!
118
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОставкаТия станаха наглиВ стил сталин ли да говорят
117
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялото правителство се върти около п..ката на моника станишева
116
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 точка е самоСтанишев се е откъснал от членовете си и е създал управляваща клика
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
продължение на 133---------А кой назначи Калинка. Не може да обясняваш, че Калинка е излъгала всички, че няма образование, това си личи! Това да не е конкурс за управител на хотел!