Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови
Обновена: 5 юни 2014 10:35 | 5 юни 2014 10:16, Веселина Йорданова
151
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се притеснява от касиране на изборите, както искат от „Атака“, подкрепени от депутати от БСП. Да касират, ще ги бием още повече, закани се той.

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика са готови, съобщи Борисов.

По думите му повтаря се „същата песен“ като с вота на недоверие за провал в енергетиката и до момента от МИЕ не са дали никакви данни на ГЕРБ, както и сега от Министерството на финансите не предоставят данни за състоянието на държавата.

Още по темата
Трябва да търсим данни оттук оттам, за да можем да си мотивираме вота. Това не само е скандално, нито е секретна информация, нито имат право да я крият от обществеността, не само от нас, коментира той.

Според Борисов умелото криене на факти показвало, че опасността е много голяма и дефицитът в държавата е огромен. Затова те искат да теглят, да теглят, да теглят нови заеми, докато избягат, обобщи той.

Борисов предложи управляващите да внесат закон, който ГЕРБ ще подкрепи, „за фамилия Станишеви да се определи пожизнен пост, висок, царствен, за вечни времена“.

Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото той не може да стане в партията си първи, не може да спечели избори, а иска да е първи в държавата, аргументира се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не познавал номинирания от ДПС за министър на околната среда и водите Станислав Анастасов. Впечатляващо му е CV-то от това, което чух по телевизията, коментира той.

Според него Сергей Станишев и Лютви Местан всъщност се срещат всеки ден след изборите и „не могат да се разберат“.

БСП иска на всяка цена да управлява, „Атака“ иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той.

Според Борисов Местан съзнавал, че не е логично партията победителка на всички избори да е извън управлението.

Утре Борисов събирал на среща кметовете на ГЕРБ, които по думите му „пищят кански“ от управлението и спрените европари.

Борисов определи заложената от ГЕРБ тръжна процедура за "Южен поток" като "перфектна". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
8
 
8
 
! Отговори
arhar преди 10 години
И сега каква стана тя ? Сергейчо вече няма да е вожд, а ще става индианец и ще копа картофи на село ...Сергейчо , копай картофи на село - няма срамен труд !Бойко колко картофи е копал преди да стане премиер ...Бойко, покажи на Сергейчо как се хваща мотиката ! Не за друго, а за да не я настъпи където не трябва, защото по закон у нас нямало вреден труд, вредни производства и респ. трудови злополуки на работното место . Дори и работата с хлороформ не е вредно производство - според закона на Серегйчо , приет в пленарна зала през 2006 г.
88
4
 
2
 
! Отговори
То преди 10 години
До АнонименКато не знаете какво смислено и вярно да кажете си измисляте разни лъжи, в който само такива като теб вярват! Хубаво е обаче че не са много!
87
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутроевродепутатите от ГЕРБ можеха да внесат тлъстите си заплати в Бърза помощ за да има повече линейки и лекари в София.
86
10
 
12
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Жаден за власт пожарникар! ***!
85
9
 
6
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Жаден за власт пожарникар! ***!
84
7
 
7
 
! Отговори
Винету преди 10 години
До разни пенливи драскачи по-долу, дето пишат, че ГЕРБ купува гласове. А, бе, как така ГЕРБ купува, пък хванаха БСП, ДПС, Цензурата. Май нещо не се вързват нещата, а? С МВР и прокуратура - слуги на управляващите?
83
5
 
7
 
! Отговори
иван преди 10 години
Ако недай си боже манипулатора от Банкя се докопа до власта поне 2 правителства след него няма да успеят да поправят сторените злини за народа ни и държавата.Затова не бива герб начело с Бойко и Цветанов да влизат в управлението ако тях ги няма партията им има переспектива и там има кадърни хора с които може да се работи.
82
3
 
5
 
! Отговори
Малиии... преди 10 години
Мегленчето тъкмо си мислеше, че се е уредила на топло в Брюксел за следващите пет години...
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТоА къде слагаш парите от наркотрафика????
80
5
 
8
 
! Отговори
Смешнико преди 10 години
До АнонименНе пиши глупости , БСП НЯМА кой да ги бие в купуването , толкова видео се въртя по телевизиите и толкова жалби има срещу тях! Сигурно вървите към своята гибел!
79
9
 
6
 
! Отговори
555 преди 10 години
И какво като има нови избори? Боко да не си мисли, че ще е фактор в следващото управление? Наивник, пак ще е в отстрани и само ще се облизва.
78
6
 
7
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Господин Борисов е дълбоко замислен на снимката...Сякаш иска да каже: И аз за какво им плащах като сега пак трябва....
77
4
 
2
 
! Отговори
То преди 10 години
Като гледам данните на партиите за финансите дадени в предизборните им кампании , прави впечатление че най голямата партия най малко средства са изразходвали, освен това при тях няма купуване на гласове... , та нещо гнило има в това искане! Не може крадеца да вика дръжте крадеца! Има замисъл! Трябва да се внимава с тези две партии !!!!!!
76
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече! И аз така викам.Ха дано да ги касират, та БСП да остане само с 1 мандат, осигурен от оредялата гвардия на АБПФК. Те всеки път гласуват за БСП, защото Станишев ги лъже че ще им възстанови привилегиите, които ползваха при Тодор Живков.
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво касиране бе, Бойчо вече изхарчи милионите....
74
8
 
9
 
! Отговори
власт преди 10 години
Ей хора, много му се властва на Боко и това е. Все иска да ни оправя, а дано Боко, ама надали .
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук има доста *** форумци. Какво общо има касирането на изборите с изборния закон?!?!?!Купуването на гласове, специалитет на ГЕРБ, се практикува вече 5 години, независимо от изборния закон!
72
7
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 10 години
Новия заем за това ли ще го вземат? Да купуват гласове и да мотивират другарите.
71
4
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Преди малко писах коментар против Боко ...Номер 65-ти ....и следях как ще започнат - и + .....за няма и 10 секунди след публикуването на коментара имах 5 - .....и 0 + .....хмммм сякаш има някакви БОКО-БОТОВЕ
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли ни занимават с това природно недоразумение?!