Трябва да мислим за предсрочен вот, призна Найденов

БСП не се плаши от предсрочни избори, смята той
Обновена: 5 юни 2014 18:41 | 5 юни 2014 18:36,
141
Трябва да мислим за предсрочен вот, призна Найденов
Снимка: БТА

Според министъра на отбраната Ангел Найденов трябва да се мисли за дата на предсрочните избори.

Ние, БСП, след като сме казали "а", т.е. казали сме, че не ни плашат предсрочни избори и че властта не е самоцел, трябва да кажем и "б", т.е. да мислим, в това число и по варианта кога могат да бъдат проведени тези предсрочни парламентарни избори, коментира той ситуацията след днешната пресконференция на ДПС, на която лидерът на партията Лютви Местан се обяви за предсрочни избори до края на годината.

Всичко очевидно е въпрос на политически разговори и на постигане на съгласие, в това число, разбира се, и съгласие от страна на министър-председателя, каза Ангел Найденов, цитиран от БТА.

Още по темата
По думите му много по-важно е не толкова фиксирането върху сроковете, а какво точно работи правителството и всеки един от министрите, с какво точно допринася за реализацията на програмата, с която са ангажирани, и доколко това, което се реализира като резултат и изпълнение на програмата, съответства на очакванията на хората.

Това е най-важната оценка, коментира Найденов. Той не се ангажира с мнение кога трябва да има предсрочни избори, като отбеляза, че е част от ръководството на БСП и към момента няма такова решение.

Ще го обсъдим достатъчно спокойно в рамките на всички политически обсъждания, свързани включително и с резултатите от отминалите европейски избори, каза Найденов.

Той очаква заседание на Националния съвет другата седмица. Министърът не изключи и заседание на Изпълнителното бюро на БСП още тази седмица предвид ситуацията в резултат на изявлението на ръководството на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
Maidenov преди 9 години
Naidenov,ne ti razbrah prochita na politicheskata situacija.Pravitelstvoto moze da raboti ili podade ostavka,nezavisimo koi i kakvi shashmalogij shte pravi v BSP.Partijnite sedenki si gi drazte za vas i ne zanimavaite naroda s glupostite si.
108
2
 
11
 
! Отговори
Къде е Волен? преди 9 години
Добре де, никой не пита Волен Ага дали иска избори. Нали и той участва в тройката. Къде е Волен. Първо да каже съгласен ли е и тогава избори.
107
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZA GERB + ZA BSP --
106
1
 
12
 
! Отговори
Не се плаши БСПто преди 9 години
Ами как да се плаши!БСПто е партия с опит!!!На следващите избори те ще смажат всички и ДПС и ББЦ и Атака като им покажат как се купуват избори.Зер тези нови милиарди които ще се вземат, по този начин ще се използват -- за благото на ***, БСП и преди всичко за Комисаря Станишко Моников Обратняков!!!Станишко ще мобилизира всички българи с нестандартна сексуална ориентация да гласуват за БСП -- трябва да си помагат!!!
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ATRQBVA DRUGARI TRQBVA DA SE NASERETE OT STRAX BOIKO IDVAAAAAAAAAAA
104
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП не се плаши от предсрочни избори,но тоя път системата е АБАСРАЛСЯ.ще оставите кална диря след поредната народна плесница на скорошните избори.припкайте за памперси.
103
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 111Ограмоти се ,много ти е малък умствения ти багаж,за да разбереш за какво ги намесвам евреите.Ако дойде Борисов на власт ,тази земя която стъпваме вече няма да е наша вече ,тоест вече е продал за 200 000 000 долара
102
1
 
5
 
! Отговори
вашипревъзходителств преди 9 години
на трапезата се внася.Бахур
101
6
 
21
 
! Отговори
Пловдив преди 9 години
аз ви казвах че комунистите са *** и ще направят свинщина и бързо ще си ходят, ама не вярвахте!
100
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Найденов и ти требе да си одиш. Руските самолети все ти се привиждат. Какъвто бе гергьовденският парад такава ни е и армията , такав ни е и министоро. Накъде върви България. Отговороте!
99
1
 
2
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Съжалявам, малко се повторих с Иво, но това е , защото му видях късно коментара.
98
1
 
11
 
! Отговори
разбирача преди 9 години
Аз пък мисля, че днешният ден е Видов ден за България, един вид повратната точка от която започва нашият нов възход.
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 97Как се сети да намесваш и евреите. Каква е връзката между продажните комунисти, политическото положение в България и евреите? За какъв акредитивен ум говориш? Щом като не знаеш значението на дадена дума не я използвай! Всъщност въобще не се опитвай да пишеш! Не си успял и едно нормално изречение да напишеш. Аман от неграмотни комунисти.
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 106 ognyanzСловоблудството е комунизма кой свят живее сега? и такъв ще си останеш.
95
1
 
9
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До Анонимен"Борисов за не става за политик,за да си такъв се иска акредитивен ум"__________________________________________________________________________Иска се какъв ум??? Тая думичка май само ти си я знаеш. Преди всичко да пишеш по форумите се иска поне малко ум, за да не ти се смеят останалите, ако това те интересува де. Ако просто си ръсиш и не те е грижа, давай смело и критикувай тези които са постигнали доста повече от теб.
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българио за тебе те умряха
93
0
 
11
 
! Отговори
Миле Китич преди 9 години
Хубавата Мая не успя да спаси света и да стане правосъден министър за което сънуваше мокри сънища. Ами сега другари ко правим?
92
4
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До 101: Словоблудството поначало не е нещо, с което някой може да се хареса на хората. Но ако се опитва да по представя и като поезия, това вече е съвсем отвратително.
91
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герб за винаги
90
2
 
5
 
! Отговори
беге преди 9 години
да има избори .резултатът ще е интересен.и смущаващ