Трябва да мислим за предсрочен вот, призна Найденов

БСП не се плаши от предсрочни избори, смята той
Обновена: 5 юни 2014 18:41 | 5 юни 2014 18:36,
141
Трябва да мислим за предсрочен вот, призна Найденов
Снимка: БТА

Според министъра на отбраната Ангел Найденов трябва да се мисли за дата на предсрочните избори.

Ние, БСП, след като сме казали "а", т.е. казали сме, че не ни плашат предсрочни избори и че властта не е самоцел, трябва да кажем и "б", т.е. да мислим, в това число и по варианта кога могат да бъдат проведени тези предсрочни парламентарни избори, коментира той ситуацията след днешната пресконференция на ДПС, на която лидерът на партията Лютви Местан се обяви за предсрочни избори до края на годината.

Всичко очевидно е въпрос на политически разговори и на постигане на съгласие, в това число, разбира се, и съгласие от страна на министър-председателя, каза Ангел Найденов, цитиран от БТА.

Още по темата
По думите му много по-важно е не толкова фиксирането върху сроковете, а какво точно работи правителството и всеки един от министрите, с какво точно допринася за реализацията на програмата, с която са ангажирани, и доколко това, което се реализира като резултат и изпълнение на програмата, съответства на очакванията на хората.

Това е най-важната оценка, коментира Найденов. Той не се ангажира с мнение кога трябва да има предсрочни избори, като отбеляза, че е част от ръководството на БСП и към момента няма такова решение.

Ще го обсъдим достатъчно спокойно в рамките на всички политически обсъждания, свързани включително и с резултатите от отминалите европейски избори, каза Найденов.

Той очаква заседание на Националния съвет другата седмица. Министърът не изключи и заседание на Изпълнителното бюро на БСП още тази седмица предвид ситуацията в резултат на изявлението на ръководството на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
21
 
! Отговори
bg преди 9 години
този мръсен сипаничав ЧЕРВЕН *** заедно с грозотията МАЯ да вървят намайната си
68
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОСТАВКА БЕ *** КРАДЛИВА
67
2
 
20
 
! Отговори
Румен преди 9 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДНА!
66
1
 
14
 
! Отговори
Радка Пиратка преди 9 години
До кога ще лъжете народа? До кога ще драпате за власт и за столове? До кога? Обирайте си розите, и герберите, и лъвчетата, и фесовете, и палячовците... и дим да ви няма! Писна ни от вас!
65
2
 
10
 
! Отговори
зоро преди 9 години
Като правят ремонта на кабинета, тоя и гея *** трябва да ги махнат непременно
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
смешници...като вашия човек Местанчо каза, че трябва да има предсрочни избори и изведнъж станахте много смели и вие и не сте се плашили били от избори...ама и аче се готвехте да си управлявате до края на мандата...ейййй няма такива лъжци и манипулатори като вас..какво и да ви е управлението после...
63
11
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 9 години
А Бойко БОРИСОВ кога ще си запали книжката, червената де като член на БКП? Надлежно си я пазел? ЗАЩО ли?
62
1
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Найденов е лесен,оправи се човека.От оградата 3 милиона сега ако може и бойни/бракувани/ самолети да изтъргува,не можеш стоп да го разбиеш.За май 300 емигранти са влезли през оградата не законно.А самолетите може да хванат *** да ги докарат с каруците на части.
61
9
 
5
 
! Отговори
ИФ-ЦЦ-ББ=ЦИРК преди 9 години
КОЙ го изгониха с камъни? КОЙ? ЗАЩО?
60
2
 
5
 
! Отговори
BG преди 9 години
Да де, щото не се "страхувате" за това се натискате като бълхи в *** :))))Г-н министър, я кажете Доган кой ви определи за нов заместник - някой с фамилия Осман или Мустафа може би ?!?!
59
3
 
8
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
дошло е Време разделно,другарю Наиденов.Взимаи си обрусената кюстендилска слива,отиди си с мир и мини през някои манастир.Поискаи прошка от Бог и си запали партиината книжка.Стига илюзии.
58
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОРЕДНАТА ОПОРНА ТОЧКА! ЦЯЛ ДЕН ТОВА ПОВТАРЯТ ДРУГАРИТЕ - НЕ НИ Е СТРАХ! ВСЪЩНОСТ НЕ САМО ЧЕ ВИ Е СТРАХ, АМИ ВИ ТРЕПЕРЯТ ГАЩИТЕ! ПОКАЗАХА ГО ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ! КЪДЕТО ГЛАСУВАХА ЕДВА 37%! ДПС КАКВАТО И ИГРА ДА ИГРАЯТ СИ Е ТЯХНАТА ИГРА И ВИ ПОКАЗАХА ЖЪЛТ КАРТОН! НАДЕЖДАТА ВИ Е В ББЦ, ОБАЧЕ БАРЕКА Е НА ПЪТ ДА СЕ ОАКА! КОАЛИЦИЯ С НЕГО ОЗНАЧАВА ПОСТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ТОВА ЩЕ ВИ Е КРАЯТ! ТАКА ЧЕ НЯМАТЕ ДРУГАРИ НИКАКЪВ ПОЛЕЗЕН ХОД! ВИЕ СТЕ НА ПРАГА НА БЕЗДНАТА!
57
1
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До М. Хохегерова - 56Безсилието при маймуните генерира борба с личността, при невъзможност да аргументират тезата си, но желаят да победят!=> приписването ми на участие в политиката или сантимент изобщо е Аргумент от Незнание!ФАКТ Е, че не съм казал нищо положително за ТЯХ ВСИЧКИТЕ, А ОБРАТНО!!
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, Найденов се нада, че след като семейство Сатанишеви иде в Брюксек, Лепа Брена ще вземе властта и така до края на света. Да, ама не! Турям си я Мая на оня с котешката глава. Гееерп!
55
2
 
6
 
! Отговори
trafoPOST преди 9 години
Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че НАйденов е единствения пич в това правителство. Не си изкриви душата като кремълска *** и каза за заплахите на руските изтребители. Ето, сега е първият и единствен в тази партия човек, който говори за предсрочни избори. Чест му прави, доколкото знам е бил военен, а те са хора на честта, когато не служат на Кремълските джуджета. Истински българските офицери са достойни хора, без значение в коя Апропо, къде се покри последните 2 дни Станишев?
54
11
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
ГЕРБ не трябва да стига отново до властта, защото това ще бъде катастрофа за България. Това е определящото за датата на следващите избори. А ще е добре и Станишев да се изнесе към Брюксел.
53
9
 
11
 
! Отговори
Минетка Хохегерова преди 9 години
Мили тролчета, за днес опорните точки се въртят около:"ГЕРБ и ДПС вземат властта и управляват заедно"!Венсеремус! Хонорарите както винаги- от Позитано!За "Иванов" днес ще има бонус- двойна доза за спинозната му майка!
52
4
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 9 години
Не е необходимо да се връщаш в историята за примери как комунист сдава властта. Банкянската мутра и наглия физкултурник какви са? Нали е от същото комунистическо котило, което между впрочем, създаде и мутрите в България. Съселът от бсп и мутрата от герб си приличат по едно - умират за власт, безкрайно некадърни са да управляват, но пък крадат и ушите им пукат. Горко на страната ако тия двамата безхаберници продължават да си мерят!
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква наглост на върха на мизерията депутатите да си вдигат заплатите,за кого да гласува народа всички са маскари
50
1
 
2
 
! Отговори
молба преди 9 години
ако някой знае как да намеря списъка на сметната палата с иманата на дарителите моля да пусне линк