Успехът на Реформаторите бутнал кабинета "Орешарски"

Управляващите готвят кражба за близо 5 млрд. лв. от "Южен поток", предупредиха от Блока
5 юни 2014 14:30, Анисия Иванова
27
Успехът на Реформаторите бутнал кабинета "Орешарски"
Пресконференцията на Реформаторския блок. Снимка РБ

Нашият изборен успех и нашите разкрития са основната причина за падането на кабинета "Орешарски", на което сме свидетели днес, каза на извънредна пресконференция говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев по повод искането на лидера на ДПС Лютви Местан да има предсрочни избори до края на годината.

По думите на Кънев искането на Местан е "опит на мафията да се препозиционира вдясно в лицето на ДПС".

Още по темата
Според Реформаторите на България е нужно дясноцентристко управление. Ремонт на този кабинет и какъвто и да е било кабинет в рамките на този парламент не могат да решат проблемите на България, обяви Кънев.

Ние сме за възможно най-бързо назначаване на служебен кабинет и провеждане на избори, гласи позицията на Реформаторския блок.

Няма никакво съмнение, че "България без цензура" (ББЦ) е поредният продукт на мафията и опит тя да се позиционира  директно във властта.

ДПС и ББЦ не мога да бъдат партньори не просто за нас, а за никого, който държи на приличието, почтеността и законността в политиката. Нашата политическа цел е ДПС и ББЦ да не бъдат никакви политически балансьори. Това зависи от нашия успех, а не от някой друг, е казал в заключение Радан Кънев.

Реформаторите обявиха още, че управляващите подготвят кражба за близо 5 млрд. лв. от проекта "Южен поток".

Заради кражбата на тези 5 млрд. лв. управляващите ще загубят 10 млрд. евро европейско финансиране за българските граждани за следващия програмен период, обяснил Георги Ганев, цитиран от пресцентъра на формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До без висше.Разсъжденията ти са на ниво ***, берящ жИлязУ. Нагледен пример си точно за това, което говоря.Има три вида работещи:Умен и работлив, обикновено захващат собствен бизнес;Умен и мързелив - производителността им зависи от мотивацията под формата на заплащане;Глупав,но изпълнителен - полезен работник;***,но упорит - упорито прави нещата по грешен начин и не поема,като му казват какво и как.Кои е най, по и никак по полезен продукт?
23
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ РБ- КАКВИ 5 МИЛИАРДА- ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ УЧАСТЪК СТРУВА 3,5 МИЛИАРАДА ? БОЛНИ МОЗЪЦИ. ПЪК И КАКЪВ УСПЕХ- 5 ПАРТИИ С 5%
22
4
 
2
 
! Отговори
без висше преди 9 години
доП.(***)Петров -не е важно ,колко си образован,важно е да си полезен,защото образования крадец е многократно по-вреден
21
1
 
3
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До калинкоИзвинявай, разкайвам се , че съм гласувал за Реформаторския блок !!! Те са главните виновници за простотията в България, те купуват *** гласове, те лъжат, че ще дават пенсии според потребностите, те са в коалиция с фашисти и ориенталски тарикати !!! Те са против братски Казахстан и братска Беларусия, те мразят кебапчета, обаче ги раздават на бедните и онеправданите !!! Изобщо , в сравнение с фюрерчето сидеров , свирачът на бардуче и шефът на незаконната ПЕС, те са много назад !!
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И така да е ,не съм за реформаторите ,но тези да се омитат заедно с геьове,беьове и съсели.
19
1
 
6
 
! Отговори
Горски преди 9 години
Точно 1000 гласа не са стигнали на РБ за втори евродепутат. Ако мачканият лак Н.Михайлова беше по-сговорчива и тя и Пръмова можеха да са в Брюксел. Ама глупостта на ходи по гората !
18
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Kak smetnaha,che shte budat otkradnati 5 mlrd.,kato za postroyavaneto na uchastuka prez BG sa predvideni 3,5 mlrd ?(pod 7 mlrd leva)?Mozhe bi trubata,stanciyata za razpredelenie i kakvoto e neobhodimo oshte,shte budat postroeni s nepoznati do dnes materiali(i izklyuchitelno evtini),za da mogat da otkradnat tolkova pari?! Tozi misli li kogato se izkazva?
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кабинетът ще падне заради сериозната подкрепа на хората, които гласуваха за ГЕРБ и по този начин казаха, че не искат сегашните управляващи. А тези само се напъват като скопен комар.
16
5
 
4
 
! Отговори
Чичи Ръц преди 9 години
До П.ПетровСамо ги погледни на снимката на какво приличат - еб^ати експертите...!!!
15
4
 
6
 
! Отговори
Чичо Ръц преди 9 години
Муаахахаха! Деформаторският блок бутнал кабинета! Не е истина! Тея изметоха всичките стърготини по долапите да съберат за един евролемур, ама на следващите избори изобщо не е сигурно дали изобщо ще минат и 4-те процента - кака Меги не се знае дали така щедро ще се раздава за славата на СДС-та, ДСБ-та и др. подобни луспи...
14
2
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До Анонимен 13. От завършващите висше образование в България около 2%-5% са много интелигентни, 10% са интелигентни, останалите са средно интелигентни, Нямащите висше образование са си откровено прости. В този ред на мисли, българския народ е много ***. До тук нищо ново под слънцето, другите народи в мнозинството си също са прости. Големият проблем на българите е, че не ценят авторитетите и не изпитват респект към по-интелигентните. Това обяснява и изборните резултати!
13
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ангел Джамбазки: "Реформаторския блок обслужва интересите на Турция"
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей да му се не види.Я като в тоя Реформоторски блок са най-добрите да ни обяснят как получените от тях около 150 000 гласа е грандиозен успех ,а 420 000 гласа за БСП са грандиозен провал и те се стягат да управляват.Освен да крепят ташаците на Бойко друго нищо няма да правят ако въобще прескочат бариерата на следващите избори
11
0
 
15
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Нека крадецът Бареков да каже как от обикновен сервитьор има по сметката си 500 000лв., и как ги прехвърля на партия на която той е председател, че после и евродепутат и най-накрая Председател, пък тогава пишете за Реформаторския блок...
10
7
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Колкото и да ревете срещу РБ, при тях са най-добрите български експерти по право и макроикономика. Това е правилната основа да се направят нужните реформи.Видяхте какво направиха "експертите" на БСП и ДПС - методично и сигурно затъване!
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздравявам лрформаторския блок за начина по който хлъзнаха Меглена Кунева-Пръмова.Така намазаха ските на дъртата бабичка и тя така се заби в края на пистата ,че ще го помни докато е жива.Такъв шамар и удариха че главата на баба Меглена сега кънти като камбаната на Александър Невски.Ех Брюксел, ех мираж.Хотели, коли служебни, реномирани ресторанти, заседания, комисии, командировки,заплата 20 000евра...Ех бабке Мегленке, ех бабо Кунке, ех Пръмова,преебаха тия реформатори.Реформира те Костов отзад
8
5
 
7
 
! Отговори
slovenia преди 9 години
Умните хора били гласували за Герб.Вярное,Румяна Желева о Калина Илиева с дипломата от Германия гласуваха за Герб
7
10
 
8
 
! Отговори
Христо преди 9 години
Калинко, глупости на търкала. Умните хора гласуват за РБ и за ГЕРБ - само виж статистиката за хората които са гласували за разли4ните партии и виж коя публика какво образование има. Второ, не е приватизацията виновна за грабежа който стана, а политиката на Жан Виденов който ограби България през 1996та година ама явно паметта ти е къса и не помниш 300%вата инфлация и явно не помниш и фалиралите банки и държавните предприятия!!! Добре 4е се махнаха с приватизацията 4е щеше да плащаш много дългове!
6
7
 
8
 
! Отговори
словения преди 9 години
Крадеца вика дръжте крадеца.Как пък точно изчислиха колко ще откраднат?
5
6
 
9
 
! Отговори
Аз преди 9 години
О-о-о-х!И тези нещастници ще ни управляват.