Успехът на Реформаторите бутнал кабинета "Орешарски"

Управляващите готвят кражба за близо 5 млрд. лв. от "Южен поток", предупредиха от Блока
5 юни 2014 14:30, Анисия Иванова
27
Успехът на Реформаторите бутнал кабинета "Орешарски"
Пресконференцията на Реформаторския блок. Снимка РБ

Нашият изборен успех и нашите разкрития са основната причина за падането на кабинета "Орешарски", на което сме свидетели днес, каза на извънредна пресконференция говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев по повод искането на лидера на ДПС Лютви Местан да има предсрочни избори до края на годината.

По думите на Кънев искането на Местан е "опит на мафията да се препозиционира вдясно в лицето на ДПС".

Още по темата
Според Реформаторите на България е нужно дясноцентристко управление. Ремонт на този кабинет и какъвто и да е било кабинет в рамките на този парламент не могат да решат проблемите на България, обяви Кънев.

Ние сме за възможно най-бързо назначаване на служебен кабинет и провеждане на избори, гласи позицията на Реформаторския блок.

Няма никакво съмнение, че "България без цензура" (ББЦ) е поредният продукт на мафията и опит тя да се позиционира  директно във властта.

ДПС и ББЦ не мога да бъдат партньори не просто за нас, а за никого, който държи на приличието, почтеността и законността в политиката. Нашата политическа цел е ДПС и ББЦ да не бъдат никакви политически балансьори. Това зависи от нашия успех, а не от някой друг, е казал в заключение Радан Кънев.

Реформаторите обявиха още, че управляващите подготвят кражба за близо 5 млрд. лв. от проекта "Южен поток".

Заради кражбата на тези 5 млрд. лв. управляващите ще загубят 10 млрд. евро европейско финансиране за българските граждани за следващия програмен период, обяснил Георги Ганев, цитиран от пресцентъра на формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
9
 
! Отговори
калинко преди 9 години
Започва бясната надпревара по негативно и манипулативно говорене от страна на гербавите и реаниматорите,а иначе не са спирали вече година.Този начин на говорене си има своята публика-лековерните,неудовлетворените,антикомунистите.Умните хора никога няма да се хванат на говоренето на тези,които окрадоха държавата чрез така наречената разбойническа приватизация и на тези,които разсипаха държавността,принизиха обществения диалог до това,кой харесва бб и кой не го харесва,което няма никакво значение
3
6
 
10
 
! Отговори
козлодуйска мастия преди 9 години
Мадам Йес, можете ли да казвате НОУ????
2
15
 
13
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Тия са по-забавни и от обръснат боко ...
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво ще каже Куневица по въпроса? Дека е тя, или бърше сълзи, че няма да е в ЕП?