Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори

Правителството трябва да остане, смята едно от лицата на контрапротестите
15 юни 2014 10:33, Елка Василева
105
Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори
Нина Гергова. Снимка: архив, Булфото

„На хората им омръзна от протести. Те не искат протести, не искат избори. Така шумно рекламираният протест от всички медии не се състоя, защото София не е България”, заяви едно от лицата на контрапротестите Нина Гергова пред Нова тв във връзка с протеста на 14 юни, когато се навърши година от началото на протестите срещу кабинета „Орешарски”.
 
„Хората искат протести с кауза. Ние видяхме, че за тази една година този протест не може да роди една кауза. Защо не казаха нищо срещу програмата на този кабинет?”, запита Нина Гергова. Тя бе категорична, че кабинетът „Орешарски” е работел добре и в полза на хората.
 
Гергова открито изрази разочарованието си. „Аз искам да попитам политиците кой им каза, че народът иска избори? Народът иска хляб. 65% не отидоха да гласуват. Хората искат да имат бизнес, искат да имат хляб, да си гледат децата в тази България, да има по-добро бъдеще за децата”, каза Гергова.
 
Според Нина Гергова правителството трябва да остане, но проблемът е, че „политиците просто искат да си поделят баницата”. Като виновни тя посочи ГЕРБ и Реформаторския блок, които „пречат през цялата година на кабинета да си върши работата”.
 
Тя призова премиерът Пламен Орешарски да свика на кръгла маса извънпарламентарните групи и гражданските организации, за да се реши „как ще върви България оттук нататък”. Нина Гергова апелира, ако „все пак има избори”, хората да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: протестНина Гергова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
10
 
! Отговори
атомника преди 9 години
до като вярваме на политицит не сдружим против тях няма да се оправим
57
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМАН ОТ БОЯДЖИИ....ДА Я ЛЕНЧУВАМБЕ ТАЯ !
56
13
 
6
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
ПРАВИЛНО-СТИГА ТОЛКОВА ПРОТЕСТИ И ОСТАВКИ И ИЗБОРИ.ТОВА НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ.ТЕЗИ КОИТО ПОДКЛАЖДАТ ПРОТЕСТИТЕ,ОСТАВКИТЕ И ЗОВ ЗА НОВИ ИЗБОРИ СА ХОРАТА НА БОЙКО БОРИСОВ,РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК,ББЦ И ДРУГИ ПРОСТИ И НЕГРАМОТНИ ХОРА,КОИТО НЕ ВИЖДАТ ДАЛНОВИДНО КАКВО ЩЕ СТАНЕ В БЪДЕЩЕ,АКО ТЕЗИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕЗИ СА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И БОГАТСТВА.ТЕЗИ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ,ТЕЗИ НЕ НИ МИСЛЯТ ДОБРОТО И НЕ МИСЛЯТ ДА СЪЗДАВАТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЕЛИМИНИРАТ ОТ ПОЛИТИКАТА.
55
3
 
19
 
! Отговори
бай уйо преди 9 години
А теб другарко кой те е сложил за ментор на цяла България да не би лично сърГей украйнския продажник да те е назначил да'отразяваш мнението на цял един народ;,чисто сте се сбъркали в тая стогодишна *** бкп_бсп ако си мислите,че някой ви има за човеци камо ли за хора,народа и от НС ви обяви за терористична партия другарки и другари как смеете въобще да се изказвате по обществени въпроси касаещи цяла България,позор за бг журналистиката че е допуснала такова волеизявление на член на терористична партия...
54
5
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 9 години
70 години ей кат тая ни управляват и се правят на умни.А истинските умни българи избягаха от плашилата и се заселиха в Западна Европа и САЩ.Че то само кат ги видиш и да се уплашиш.Руски одеколонцчици и казачоци.
53
10
 
13
 
! Отговори
аз преди 9 години
Ще ревете вие за Иван Костов.
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едните викат срещу другите, а страната продължава да върви надолу, народа да бяга в чужбина.
51
1
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Проблемът е в олигархията и връзката и с политиката - в алчността си съсипват държавата, а народа емигрира, инвестициите са мижави и ниско технологични. Липсва законност, а институциите не работят. Ако искат някакво бъдеще в България условията трябва да се променят.В противен случай ако не емигрират ще живеят като скотове!
50
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КУПЕНА Е ТАЗИ ***!САМО ЯКО ЗАВИСИМ И НАГЪЛ *** МОЖЕ ДА ПЛЕЩИ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ, КАТО СЕСТРА НА БАРЕКОВ МИ СЕ ЧИНИ ПО НАГЛОТИЯ И БРУТАЛНО ДЕБЕЛОКОЖИЕ.
49
3
 
31
 
! Отговори
дедо Ви преди 9 години
Не може да е толкова *** и да го вярва...най-вероятно лъже
48
2
 
32
 
! Отговори
anon преди 9 години
От кога Нина Гергова е "хората" ?
47
6
 
35
 
! Отговори
! преди 9 години
Ах, гиди мастийо продажна, куха лейкоооо! Бегай на Позитано 20 да ти дадат 30-те лева задето си толкова съвестна клакьорка. Хората не били искали избори, какво общо имаш ти с хората, че да знаеш какво искат, и какво не?
46
5
 
9
 
! Отговори
reostat преди 9 години
ДОган- местан, Станишев , Боко- Цветан вкараите ги в затвора или ги обесете на двора , да направим тогава отбора . Отбора де ще е първи в Европа на събора >>ДДДДДД
45
2
 
27
 
! Отговори
апв преди 9 години
Нинчеее, грешка на природата, рядка и непоправима.Ако скочиш от покрив, няма да се удариш, ще подскочиш!
44
4
 
25
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Има 2 варианта.Или й е заплатено за тъпотиите(най-вероятно),или трябва да си взема лекарствата навреме.Инак такива тъпотии здравомислещ човек не може да ръси така.
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ф остатааа !!!
42
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отново са и подновили гражданския договор. Платената контра протестираща.
41
3
 
24
 
! Отговори
alud преди 9 години
Ей *** и избори искам и дпс да ги няма в парламента искам
40
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нина е моя пътеводна светлина. Винаги ми разкрива собствените ми желания и нагласи, в които не съм посветен. Още много протестни години да ни радва!
39
1
 
26
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Преди да поведе контрапротеста в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, една от най-активните поддръжнички на кабинета Нина Гергова е протестирала срещу него. Архивни снимки от май 2013 г., показани отБиТиВи, документират нейното участие в антиправителствена демонстрация."3.01.2014г.Струва ли си изобщо на такива платени фурнаджийски лопати да се обръща толкова внимание?Отчайваща тъпота,за да се задържа още малко това правителство на власт!