Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори

Правителството трябва да остане, смята едно от лицата на контрапротестите
15 юни 2014 10:33, Елка Василева
105
Нина Гергова: Хората не искат протести и не искат избори
Нина Гергова. Снимка: архив, Булфото

„На хората им омръзна от протести. Те не искат протести, не искат избори. Така шумно рекламираният протест от всички медии не се състоя, защото София не е България”, заяви едно от лицата на контрапротестите Нина Гергова пред Нова тв във връзка с протеста на 14 юни, когато се навърши година от началото на протестите срещу кабинета „Орешарски”.
 
„Хората искат протести с кауза. Ние видяхме, че за тази една година този протест не може да роди една кауза. Защо не казаха нищо срещу програмата на този кабинет?”, запита Нина Гергова. Тя бе категорична, че кабинетът „Орешарски” е работел добре и в полза на хората.
 
Гергова открито изрази разочарованието си. „Аз искам да попитам политиците кой им каза, че народът иска избори? Народът иска хляб. 65% не отидоха да гласуват. Хората искат да имат бизнес, искат да имат хляб, да си гледат децата в тази България, да има по-добро бъдеще за децата”, каза Гергова.
 
Според Нина Гергова правителството трябва да остане, но проблемът е, че „политиците просто искат да си поделят баницата”. Като виновни тя посочи ГЕРБ и Реформаторския блок, които „пречат през цялата година на кабинета да си върши работата”.
 
Тя призова премиерът Пламен Орешарски да свика на кръгла маса извънпарламентарните групи и гражданските организации, за да се реши „как ще върви България оттук нататък”. Нина Гергова апелира, ако „все пак има избори”, хората да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: протестНина Гергова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
18
 
! Отговори
стоян петров преди 9 години
Извинявам се, някой може ли да ми каже Нина Гергова мъж или жена е? Името е женско, но на снимката виждам мъж.
17
16
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Потребител,напълно съм съгласен с вас,но искам и да кажа,че не искам самовлюбената тиква да се връща на власт,предпочитам това правителство да си изкара мандата.
16
1
 
2
 
! Отговори
До 12 (h) преди 9 години
Какво е това "шарапат"?
15
3
 
21
 
! Отговори
Потребител преди 9 години
София не е България но протестите в останалите населени места почти не се коментират. Така че София си остава представителна за страната. Нямам нито един приятел или познат който да иска сегашния парламент да си изкара мандата. Всички искат промяна. И тази кръгла маса която иска - нека не забравяме че предишната беше пълна само с контра-протестиращи.
14
3
 
19
 
! Отговори
Не се роди кауза ли? преди 9 години
Протестите започнаха с ясна кауза,нека Нинка да си спомни! После се намеси кой ли не и, къде с пари,къде с някакви пазарлъци, разедини хората, които бяха загърбили политическите си различия и скочиха срещу безумната скъпотия,мизерните доходи и мошеническите финтове на дружествата монополисти!Народът не искал избори, а хляб,бизнес и да си гледа децата в Бг?!Народът вижда, че ще му вземат и коматчето,което има; вижда,че му задушиха дребния бизнес и планомерно унищожават децата му по разни начини
13
4
 
18
 
! Отговори
909 преди 9 години
На тази и е ясно, че избори ще има и сега се опитва да привлече внимание, за да се намърда в някоя листа.
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЕЕШ ТОВА , ЗА КОЕТО ТИ ПЛАЩАТ ... А , ТАЗИ МАЛОУМНАТА БКП / БСП СА И ДАЛИ 200 ЛВ. И СЕГА НИ ОБЛЪЧВА ...
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая *** що не се скрие - кой й дава право да говори от името на народа, който достатъчно ясно си каза мнението на изборите. Ама от *** и глупачки в тая държава!
10
4
 
7
 
! Отговори
h преди 9 години
Тази и един шарапат и е малко
9
13
 
7
 
! Отговори
гошо Тимбатга преди 9 години
Бих я обладал грубо.
8
4
 
22
 
! Отговори
Изборът преди 9 години
Аз пък искам референдум: "Искате ли Война в България за освобождение от престъпни политечески организации"Да видиме Колко Хора ще Гласуват "ЗА""ЗА Война"(+) "Против война"(-)
7
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОСТАВКА!!
6
3
 
11
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Ние насърчаваме политическата апатия !За какво е някакво национално отговорно правителство което да казва НЕ на незаконно застроеното на 40 декара посолство в южния парк ?
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
65% не отидоха да гласуват, ама "хората искат правителството да остане", а? Дали всъщност не искат мафията да бъде пометена? Да, не става с избори, не става и с мирни протести.
4
4
 
34
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
До кога ще ни занимавате с това платено недоразумение.Показването и по телевизията и пресата показва падението на преса и телевизия.
3
7
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Тая няма ли да я приберат за лечение. Достатъчно е на снимка да я видя и седмица поне ме държи безсъние след това...А колко хора се сдобиха със страхова невроз, не е истина просто...Сега сериозно - тая жена има съвсем явни признаци на психопатия и не мисля, че е нормално да се афишира поведението и!
2
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне сте избрали снимка на някой със зъби. Само като си спомня каква жалка картинка бяха онези беззъби и одрипани контрапротестиращи, дето ги докараха с влакове.
1
7
 
29
 
! Отговори
bradata преди 9 години
Luda