Найденов: Дата за предсрочен вот утре? Едва ли

БСП не очакват оставката да е факт тази седмица
Обновена: 16 юни 2014 21:21 | 16 юни 2014 21:10,
131
Найденов: Дата за предсрочен вот утре? Едва ли
Снимка: архив, БулФото

Не очаквам утре да бъде фиксирана дата за предсрочни избори. Това заяви министърът на отбраната и говорител на Изпълнителното бюро на БСП Ангел Найденов, цитиран от БНР. 

Още по темата
Според него утрешният КСНС е първа стъпка към предсрочния вот.

Днес на заседанието на Изпълнителното бюро не е взето решение утре на КСНС левицата да предложи дата . Нагласата е да БСП да предложат политически консултации с партиите и след това ще се уточни датата.

По този начин Найденов опроверга зам.- председателя на Народното събрание Мая Манолова, която днес заяви, че, ако датата на предсрочния вот бъде уточнена на КСНС, премиерът Орешарски ще подаде оставка още утре.

От заседанието днес стана ясно, че от БСП не очакват правителството на Орешарски да подаде оставка тази седмица.

„Ние продължаваме да държим на бързи парламентарни избори, които да бъдат съобразени със съответните задачи, които предстои да бъдат реализирани. Не се ангажирам с конкретна дата. 28 септември е точно толкова подходяща или неподходяща, колкото дата през октомври. Оставката на правителството е продукт на определянето на периода”, коментира Ангел Найденов.

Оставката на правителството зависи от това, което ще каже президентът Росен Плевнелиев. Това каза Мая Манолова днес след приключването на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП.

Манолова заяви, че ще се съобрази с предложенията на президента и на представителите на КСНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
анонишен преди 9 години
Оставка и избори!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НЕ РАЗБИРАТЕ ,ЛИ...Не си разбрал,че всичи са комунисти.Жалкоза теб.....:(
27
4
 
4
 
! Отговори
НЕ РАЗБИРАТЕ ,ЛИ... преди 9 години
КОМУНИСТИТЕ СТОЯТ ВЪВ ВЛАСТТА , ЗА ДА ОСИГУРЯТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ КОМФОРТ НА РУСИЯ И ПУТИН ,В БОРБАТА МУ СЪС ЕС И ЕВРОПА!!Целта е --да се стартира "южен поток"---въпреки ЗАБРАНАТА НА ЕС!!ЦЕЛТА Е --ДА СЕ ТОРПИЛИРА МИРА В УКРАЙНА И ДАСЕ ПОРОБЯТ УКРАИНЦИТЕ ОТНОВО ОТ РУСИЯ!ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ У НАС--БКП/БСП---ЕДИНСТВЕНАТА Й ЗАДАЧА Е ДА ОБСЛУЖВА ЖЕЛАНИЯТА И ЗАПОВЕДИТЕ НА МОСКВА И ПУТИН!!БКП/БСП--не е социалистическа партия --ТОВА Е ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ У НАС!!
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога ГЕРБ вече!никога!
25
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До Мусолини: Трябва да се осигурят мажуретки за "мажуретарнато" избиране.
24
0
 
0
 
! Отговори
Мусолини преди 9 години
Ами редно е всичките криминални политически парти да се пратят във затвора,и във архива.Балгария е на народа ,а не на червената мафия,и за това всички от партите да исчезват.Ние гражданите трябва да сменим начина на избиране и да преминем по мажуретарнато избиране.Това са две парти,едната управляваща а другата упозиция.Така е във Америка и във Франция.Всички сме равни и делени няма на гражданите,както сега.Това е нашето спасение и обединение на нацията.Иначе где 100 години така ще прсим и мрем.
23
2
 
8
 
! Отговори
TNT преди 9 години
ТОЗИ чака да му каже майчето манолова, неговата любовница коя е датата че да не обърка нещо. Боже колко са смешни...... тези комунисти. Махайте се веднага кърлежи, пак набутахте страната ни в дъното, както само вие можете - некадърно, просташки и неадекватно.
22
2
 
5
 
! Отговори
Цецо Барбута преди 9 години
Тука има избори, тука нема избори. Къде са изборите? Тука? А, тука нема избори. Губиш.
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кога съдиите от Бългаския СЪД ще се съообразяват със законите на Цветан Цветанов?!Колко РОБИ им трябват?
20
4
 
5
 
! Отговори
бьрзаков преди 9 години
ей на това му се вика бааааааавно бьрзане .станишефф нали искаше избори още юли месец , а сега какво казват другарчетата му. явно след последните избори леко са се шашнали
19
3
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Майчето тази вечер като се прибере у тях , хубаво ще го опровергае !
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питам аз до кога Българите ще гласуват за комунистите от ГЕРБ и комунистите от БСП?ДО КОГА?!
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На предсрочните избори през есента на 2014 българоубийеците от герб печелят само 35% и пак няма да могът да съставят провителство.Време е всички герберчета да разберът в *** си празни кратуни ще вече без коалиция няма да могът да управляват България.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват Бойко Медотиев Борисов тиквеника ,прочие и затова не гласуваме на изборите
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ли ще се изненадат всички герберчета когато на предсрочните избори съберът само 35% и пак няма да могът да съставят правителство.Време е всички гербери да разберът в простите си кухи кратуни ще вече без коалиция няма да могът да управляват България.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват бойко медотиев борисов тиквеника ,прочие и затова не гласуваме на изборите
15
4
 
7
 
! Отговори
ООН преди 9 години
ТОЯ ОЛИ ГО ФРЕН ГО МЪРЗИ ДАСИ СВАЛИ ОЧИЛАТА ДАЖЕ А НИЕ ИСКАМЕ ДА РАБОТИ.САМО ЗА ТОЗИ ПОГЛЕД ПРЕЗ ОЧИЛАТА ОСТАЖА БЕЗ ДОЛНО 4ЕНЕ .*** НЕЩАСТЕН
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой слага политиците на власт в България?Е това искам да знам!Кои са колко са и къде са?!
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този цвят на косата истински ли е?
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питам защо Бойко ще поръчва някой от САЩ?
11
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо закона позволява при присъда от първа инстанция,щом няма споразумение, престъпника Цветан Цветанов да е на свобода?АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!
10
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питам аз защо не е поне в следствения арест Цветан Цветанов?ЗАЩО?