ГЕРБ: БСП връща България на ДПС

Опозицията скочи на управляващите заради НК
Обновена: 19 юни 2014 12:41 | 19 юни 2014 12:41, Камелия Цветанова
16
ГЕРБ: БСП връща България на ДПС
Снимка: архив, Булфото

Опозицията разкритикува управляващите в парламента заради решението им да отхвърлят разглеждането на промените в Наказателния кодекс.

В поправките има предложение на депутати от ГЕРБ, с което отпада давността за престъпления на комунистическия режим, макар че по същество основно измененията са свързани със синхронизация на закона с европейските изисквания.

"Слоганът на кампанията на БСП за изборите през миналата година беше "Да върнем България на хората", а сега вече звучи като “Да върнем България на хората от ДПС“, упрекна депутатът от опозицията Красимир Ципов.

Според съпартиеца му Вежди Рашидов "не може да има давност за нещо, което е сериозна рана в душите на хората".

Той заяви, че Възродителният процес е бил рeшение на 5-10 души от Политбюро на бившата БКП и изпълнен от Държавна сигурност.

"Днес беше тъжен и позорен ден", обобщи Рашидов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Когато се прави политика от историята законосъобразността я хвърлят някъде в кюшето: Ето и Рашидов: "не може да има давност за нещо ...... ". Според него няма значение, че по закон давност има! На него това не му изнася, той иска да няма, значи не трябва да има. Ето такива хора трябва да се държат далеч и от законодателството, и от правораздаването.
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хей грозен предател никой не ти иска мнението - погледни се в огледалото алкохолно петно.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ФАКТ НЕОСПОРИМ!Няма как да не са заедно,след като са продукт на ДС.Разрушиха България и я корумпираха.Разграбиха я за себе си.Всички са милионери.Сега ги вълнуват само парите.С тях е изцяло и съдебна система-обогатена и корумпирана.Който не е с тях,го катурват,охулват и унищожават.Месомелачка,дето сега се опитва да унищожи Борисов, недоумява как е възможно толкова много хора да го подкрепят.Обижда ги непрекъснато. Жалко е,че си накупиха и светски елит.Наглостта им не спира.Хора без морал.Отврат.
11
2
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
До КръсникаАбсолютно си прав! Търси и той като всички останали под вола теле !
10
4
 
4
 
! Отговори
Кръсника преди 9 години
До наблюдателТози "страдалец",е бил може би водеща фигура във"ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ"процесТой по всяка вероятност е давал"ЛИЧЕН ПРИМЕР"как трябва да протече смяната на имената.Днес се опитва отивайки в компанията на мутрите да си изчисти гузната съвест с неподготвени изказвания по въпроса.Всички трябва да разберат едно,всяко бъркане в раната води до възпаление на целият организъм т.е.ДЪРЖАВАТА.Не трябва една грешка от миналото да се повтаря с грешка от настоящето.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
явно 500 години са ни били малко, или по скоро са били достатъчно да формират робско самосъзнание. да могат нашите възрожденци да видят своите наследници, как се продава за жълти стотинки майка България, ще се обърнат в гроба.
8
21
 
12
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Този е пълна пародия на човек.Виждал съм го лично да целува ръка на Доган и да го възхвалява до небесата.Сега ближе краката на Тиквата , който върти опашка пред ***.Преди това Тиквата слугуваше на Тато и СИК.*** са всички!
7
2
 
12
 
! Отговори
RONALDO преди 9 години
ALO GIAYRITE KAKVO STANA S BISEROV NALI SHTIAXA DA GO OSADIAT KADE SA MEDITE DA PITAT ;KAKVO STANA I S BRATIA GALEVI KOTO IZNESOXA PARITE NA BEDNIA NAROT KADESA NALI BOIKO GI XVASHTA - AMA ZA KYRA;GNYSNI PRODAZNICI ,ZA NIKAV KYR NE STAVATE A SE TYPATE V GARDITE.
6
9
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
До Анонименне се пали толкоз! Всички *** в едно гърне! Ако имаше поне един достоен - нямаше България да е на това дередже! Колкото до че съм "***" първо погледни себе си, тогава оценявай другите!
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До наблюдателДа Веждито нито е кон нито катър ако търсиш от този вид те членуват в ДПС и БСП!!!!Може да е всичко друго, но поне не е агент на дс и *** на Местан и Доган и е хиляди пъти по-достоен от "българите с християнски ценности" Пеевски, Данчо ментата, Бисеров и хилядите знаини и незнайни *** като теб!!!!!
4
24
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Пъхаш си огромния патладжанест нос и ти навсякъде!
3
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб ще се надупи на ДПС запомни Вежди
2
26
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Е,точно пък ти ли говориш за Възродителен процес, смяна на имена, и прочее... Та ти сам си се възродил- жена ти е българка, синовете ти с български имена, снахите , внучетата всичко е българско име.. Може да си много известен, евала ти на творчеството и на всичкото , ама като те гледам как си се побългарил нито си кон, нито си катър.. Фурнаджийка някаква!...
1
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе пиянке *** си прави фигури от кал стига се завира тука