Предсрочният вот ще е на пети октомври

Тази дата ще предложат на президента политическите партии
Обновена: 27 юни 2014 15:39 | 27 юни 2014 14:42, Камелия Цветанова
135
Предсрочният вот ще е на пети октомври

Пети октомври да е датата на предсрочните изборите. Това предложение ще направят лидерите на парламентарно представените партии на президента Росен Плевнелиев.

Решението е взето на продължалите близо три часа консултации между тях.

Лидерът на БСП Сергей Станишев съобщи още, че другото, около което са се обединили, е да се проведат още консултации за постигане на политическа стабилност.

Партиите ще подкрепят всички усилия на държавата за банковата стабилност, обяви още Станишев.

На консултациите дойдоха Бойко Борисов, Сергей Станишев, Лютви Местан. Не присъства лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който по същото време е на посещение в Москва за участие във форум на Интерпарламентарна асамблея по православие.
 
Като представител на правителството дойде вицепремиерът Цветлин Йовчев, защото премиерът Пламен Орешарски е в Брюксел на срещата на върха на страните от ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: предсрочни избори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
0
 
! Отговори
1234567 преди 9 години
pak izbori a ujkim darjavata e pred *** vmesto izbori daite tezi pari na horata za da pochustvat che jiveqt a ne jiveqt samo ujkim umnite politici ne gi e sram qdat piqt zaedno a v parlamenta shte se izbiqt NE GI E SRAM PODLOGI SA VSICHKI NQMA PAK KAZVAM NQMA PARI A PARI ZA PREDIZBORNI KAMPANII VSICHKI IMAT SRAM ME E DA KAJA CHE JIVEQ V DARJAVA KATO TAZI
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 часа консултации за определяне на една дата?И три седмици преди това умуване ,само за една дата.Сега разбирате ли защо българската демокрация идва толкова бавно.На нашите политици години им трябват за нещо по-сериозно от някаква си дата.
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** трябва да се върне от морето, да му отшумят спомените от пиянските вечери и тогава да гласува !!!
93
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 05 октомври 1912 г. започва Балканската война глупендари.ДПС ще протестира.
92
5
 
1
 
! Отговори
Do 115 преди 9 години
Не искаш да сме колония на Запада, а да сме роби на руснаците ? 04304
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изборите да не са жребий като за световното първенство. Тези съвсем го обърнаха на шоу. Не се чува и за оставка на правителството, което гарантира шоуто. Как президентът Плевнелиев да насрочи тази дата за предсрочен вот след като няма такъв. Първо се подава оставка на правителството и тогава се правят консултации и се теглят жребий кога да се провеждат изборите.
90
3
 
4
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 9 години
Не изметем ли всички тия партии от политическия живот на България, последствията ще са само едни и каквито са били винаги до сега. КОРУПЦИЯ, КРАЖБИ, БЕЗНАКАЗАНОСТ И МИЗЕРИЯ ДО СТЕПЕН НА ГЕНОЦИТ !!!!
89
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При това положение при този изборен кодекс при това купуване на *** гласове и намесата на Турция изборите няма да са легитимни а ще са един голям фарс....май на народа не му остава друг избор освен революция иначе България погива
88
5
 
15
 
! Отговори
333 преди 9 години
Нека всички българи излязат да гласуват. За да няма повече ДПС.
87
4
 
20
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Вярвате ли на този цирк? Няма оставка, но има дата за избори ! И то на Курбан-Байрама- защо ли им трябваше и онази поправчица ,която касаеше около 300000 за българско гражданство ?Май пак Местан е правил път на всичките и е влязъл последен в залата !Към всички, на които все още им пука за Родината - оставете гъбите,лова, риболова и идете да гласувате ! Не после да се чудим защо тези, дето в последните дни мълчаха наесен пак са в управлението !
86
4
 
17
 
! Отговори
akud преди 9 години
някой се изплаши ,че Българите може да гласуват масова нат 80% за една две партии и по този начин дпс няма да може да сформира парламентарна група защото ще имат под 10 депутата
85
4
 
8
 
! Отговори
къде е волен преди 9 години
Къде е волен - не ни пробутвайте номера.тази асамблея няма форум точно тези днисправкя на страницата им iacis.ru
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честито на всички българи! Тогава е Байряма и много "българи" ще са се върнали по родните места, за да ни натресат отново оДуПиСе!
83
3
 
24
 
! Отговори
Бенковски преди 9 години
Българи ,Държавата ни ЗАГИВА , щом Най-големите Мафиоти започнаха да ни разиграват на зарчета .Трябва да излезем на улицата и да потърсим сметка от всички Политици след 1989 година и ги изправим пред Народен Съд и Белене .
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5 Октомври е официален празник на гр. Стара Загора, град на повече от 8 хил. години. Свързан е с празници, тържества. Не искам политиката да се отразява на настроението на гражданите и гостите на този скъп за мен град в седмицата преди и след празника. И в никакъв случай на 5.10.
81
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че те всички са *** не само в БСП и Гербададжиите са такива деформаторсия блок и те са бивши *** и КОстов е бил комунист и Бойко е бивш комунист отказал се да се деполитизира навремто ......всичко е една крадлива пасмина писна ни 25 години стригане та чак до кръв
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова противни физиономии особено този от дясно .А пък тези българи който са в тази партия са без съвест и срам
79
5
 
7
 
! Отговори
СВАЛИ КОМУНИСТИТЕ преди 9 години
*** СЕ ОПИТВАТ ДА СРИНАТ ДЪРЖАВАТА, ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ВЛАСТТА
78
7
 
4
 
! Отговори
СВАЛИ КОМУНИСТИТЕ П преди 9 години
*** СЕ ОПИТВАТ ДА СРИНАТ ДЪРЖАВАТА, ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ВЛАСТТА
77
11
 
12
 
! Отговори
varg преди 9 години
5 октомври-датата в която герб ще бъдат завинаги изметени от властта.