Предсрочният вот ще е на пети октомври

Тази дата ще предложат на президента политическите партии
Обновена: 27 юни 2014 15:39 | 27 юни 2014 14:42, Камелия Цветанова
135
Предсрочният вот ще е на пети октомври

Пети октомври да е датата на предсрочните изборите. Това предложение ще направят лидерите на парламентарно представените партии на президента Росен Плевнелиев.

Решението е взето на продължалите близо три часа консултации между тях.

Лидерът на БСП Сергей Станишев съобщи още, че другото, около което са се обединили, е да се проведат още консултации за постигане на политическа стабилност.

Партиите ще подкрепят всички усилия на държавата за банковата стабилност, обяви още Станишев.

На консултациите дойдоха Бойко Борисов, Сергей Станишев, Лютви Местан. Не присъства лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който по същото време е на посещение в Москва за участие във форум на Интерпарламентарна асамблея по православие.
 
Като представител на правителството дойде вицепремиерът Цветлин Йовчев, защото премиерът Пламен Орешарски е в Брюксел на срещата на върха на страните от ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: предсрочни избори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГеоргиСтига с този Бойко не виждате ли колко е *** само ограничените го одобряват ,или само се интересувате от банковите си сметки кой ви плаща .Лошо е че българина се чуди за кой да гласува толкова партии и нито една достойна всеки гледа да захапе кокала.България загива ,ако не стане чудо
75
3
 
6
 
! Отговори
До икономиста преди 9 години
В голяма грешка си смехурко-други хора ограбиха парите на хората ,а след това продаваха заводи за по един долар парчето,други хора направиха ликвидационните съвети и други вси хубави неща та сега сме на това положение.Ако си забравил ,виж сега какво става в Украйна и си припомни
74
4
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До гошоЧудя се просто, защото доскоро беше националист-туркофоб (уж) и дума не обелваше за православие-московизъм. Да не би пък всъщност той да е бил мюсли?
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Избори по този изборен кодекс О Не стига фасадна демокрация стига 25 години мутроолигархия да закриваме ли България пак ДПС ще управлява ставаме турски вилает!!!
72
11
 
9
 
! Отговори
икономист преди 9 години
Мили ми другари, защо сега се сетихте, че хората си искат парите от банките. Вие не помните ли 1997 г. когато вашите ментори от БСП.ДС обраха спестяванията на хората. От тогава до сега плюете по всички партии и казвате, че БСП-ДС са най добрите. Според мен сега трябва опашките да са на Позитано 20 , защото само там раздават пари. Айде чао *** и бог да ви прости
71
6
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Обаче Сайдерович твърдо е решил да стане московец-националист-православен славянин
70
4
 
3
 
! Отговори
От СърГей преди 9 години
До тогава ще погребем цяла България! Гответе се за опело!
69
6
 
6
 
! Отговори
МЕ преди 9 години
Супер, вече ще съм се изнесла от държавата! Гласувайте си за тази пикоч вие! Който има малко мозък, ще се спасява със семейството си. Тук до 20 години ще са само *** и Димитровград ще е столица, Президента и Пайнера ще делят кабинет и ще се заместват като се наложи!
68
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А сега па какъв цирк ще има ще нагласят Барека за премиер и ще го хлъзнат като Виденов,защото много се отваря.Хахахахахахах!Голям цирк ще е една година голям!
67
8
 
2
 
! Отговори
varg преди 9 години
БСП
66
4
 
7
 
! Отговори
акуд преди 9 години
някой се изплаши ,че Българите може да гласуват масова нат 80% за една две партии и по този начин дпс няма да може да сформира парламентарна група защото ще имат под 10 депутата
65
13
 
12
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Много шматки има из този сайт. Само да ви припомня, че докато Бойко беше на власт построй една магистрала, ремонтира парковете в повечето големи градове и изобщо течаха пари през еврофондовете. Земеделците си накупиха хубава техника. Сега Орешарски като е на власт спряха парите по всички фондове, отделно теглят постоянни заеми, за да не обявят държавата във фалит. Знам, че нямате висше образование, ама поне като сте *** си мълчете
64
4
 
6
 
! Отговори
mata kosmata преди 9 години
Небойте се другари кораба потъва вода има за всички
63
3
 
5
 
! Отговори
Риголето преди 9 години
Братя, да отидем да дочакаме края в кръчмите!
62
7
 
6
 
! Отговори
Х преди 9 години
Братя съграждани НЕ БЪЛГАРИ а съграждани, толкова ли сте *** да не разберете, че за тия избори ще се изхарчат поне 150 милиона, и накрая ще сменим един *** с друг, и после какво.... ПАК ПРОТЕСТИ И ПАК ИЗБОРИИ Вие НЕ БЪЛГАРИ защитавате хората които Ви крадат.... Затова сме смотана държава със смотани НЕ БЪЛГАРИ
61
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕх този Бойко бе..! А Орешарски, който раздруса цялата държава ? Сега чета, че са спрели 1 милиард лева евро фондове за земеделците. Парите били платени от бюджета. Сега тези пари, ако не ни ги възстановят ще ги плащаме аз и ти. Ами тока, който изкуствено държаха нисък - сега пак ще плащаме с лихви. Ами спрените фондове по регионално развитие ? Ами заемите които дръпнаха преди няколко седмици ? Орешарски и компания е*аха майката на цялата държава за 1 година.
60
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До optimistКак кой Бойко кой?!Той знае колко милиарда имат хората и сега ще каже ето взимам властта,при мен е сигурно внасяйте.Като купи 2-3 банки и хората налеят милиардите и ще ви каже ''ЧАООО!!''Хахахахаха!
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Швейцария може да гласуваш в рамките на една седмица, гласуването може да стане и по e-mail :-).
58
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама Бойко как раздруса банките!Хахахахахаах!Ей опасен е ей!Веднага ще му върнат властта!
57
4
 
9
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Познайте кой ще купи фалиралите банки :)