Местан не иска ДПС да е застаряваща селска мома

Кой е казал, че с БСП сме обречени завинаги един за друг, запита лидерът
Обновена: 4 юли 2014 10:03 | 4 юли 2014 09:53, Камелия Цветанова
65
Местан не иска ДПС да е застаряваща селска мома
Снимка: архив Булфото

ДПС не може да бъде поставена в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. Така лидерът на партията Лютви Местан отговори на въпроса дали е възможно да има коалиция между движението и БСП и в следващия парламент, след като мандатът на правителството на Пламен Орешарски, подкрепено от двете политически сили, няма да изкара мандата си.

Още по темата

„Кой е казал, че БСП и ДПС са обречени завинаги един за друг, кой е казал, че са скачени, и кой е казал, че не е възможен диалогът с лявото. Ние сме една центристка партия и това е съдбата на центристките партии по света и именно защото сме центристка партия, сме отворени за диалог с партиите от демократичния спектър“, заяви той.

Според Местан обаче вече има надпревара в заклинанията кой по-силно се разграничава от ДПС и кой по-яростно ще изрече заклинанието „Никога с ДПС!“ и това се чува и отляво, и отдясно.

„ДПС обаче не може да бъде поставена в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. ДПС знае своята стойност, ДПС знае своята идентичност, ДПС знае от кои ценности не може да отстъпи. Понеже е трета политическа сила, либерална, ДПС носи участта на всички либерални партии те да бъдат подкрепящи партии“, коментира Местан.

Той смята, че след изборите може да е по-актуален не въпросът кой ще пожелае ДПС, а може да се окаже вярна обратната посока – кого ДПС ще реши да подкрепи с оглед интересите на България, на гражданското общество и на базовите ценности на българската демокрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: ДПСпарламентпартии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма , споко, скоро ние Турците ще управляваме Вулгаристан
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не сте обречени само с БСП, сега ще потанцувате малко с герберите- комунистите милиционери. И не ми разправяйте ,че Боцко бил срещу ДПС! Ако беше, щеше да разкатая Доган за Цанков камък и много други безобразия. А той ,докато управляваше, една лоша дума не каза за Доган, че и го нарече най-големия държавник. Мутрата си е мутра- мисли само за далавера и лична изгода, никога за народа и държавата.
45
0
 
1
 
! Отговори
до: ДПС преди 9 години
България на съд в Страсбург заради Проект Възродителен Процес , само там могат да кажат ИСТИНАТА
44
3
 
1
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Проблема не е в ДПС а в другите политически партии защото в гена им силно се проявява крадливостта и алчността и омразата за всичко различно. Преди всичко мислят за собствените си интереси.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Himna na bulgarina...q kaji mi obla4e le bqlo.Mnogo jalko.
42
2
 
4
 
! Отговори
qwer преди 9 години
Ха ха ха разбира се, че не може да е застаряваща селска мома, тя е застаряваща селска ***, ха ха ха този мазен чалмалия яко го е друсал Доганя из сараите, че сега пак започна да върти гъзо ти на лево ту на десно, нали си му е обичайно и вродено.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" ДПС не може да бъде поставена в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана."Селска или градска, застаряваща или умираща - това не е от никакво значение. От единствено значение е, че е желана, много желана - за тотално отстрелване! Сега и завинаги!
40
1
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 9 години
Това че ден през ден се жени и развежда , не означава ли определението за лека жена!!???
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ДПС е мома, Серго да не коч. Не се правете на обратни, кочове сте и цялото БСП го разбраха!
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Застаряваща-да,но мома,едва ли.Че тя ден през ден се жени и развежда.
37
0
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 9 години
ДПС вече е в това положение и няма нужда местаня да да ни провокира с него, Без ясен отговор на въпроса КОЙ те нямат и теоретични шансове някой да ги пожелае , Факт , който вбесява кликата на дпс........... затова по цял ден ни просветляват с техните страхове и очаквано падение...........аферим
36
1
 
6
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
И аз не искам, по-добре да е пенсионирана бабичка
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мърлявото депесе са се взели дълбоко насериозно от самото начало та и до последната завеса, АМА аплаоз йок, ъф корс. Иначе, бидейки перфектни експерт-завлеци завлекоха каквото завлекоха, отчетоха се по част от заръките пред куклловодите си, но като при всеки ънхепи енд, много нещо си остана незаметено. (Поради стресовия нов климат, нъл тъй.) Като закономерно доказателство за трагикомичния гранд концепт на едно неспасяемо безсрочно ваканцуванИе. Направо студен душ. Леден, на бучки.
34
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aman bre Mestane, aman be qvrum, prestani veche s taq tvoq filosofiq!
33
6
 
16
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Хаха ей тоя Местан, как ги измисля тея сравнения. Ама не е много точно, ДПС е застаряваща, селска и то много селска, но не мома. Ква мома бе, та тя върти *** на всеки който управлява, ква мома.
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
местаня как се е описъл с едно изречение-застаряваща селска мома
31
3
 
16
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее дедо ви Вазов още беше рекал-"Стресни се племе закъснело! Живейш ли,мреш ли-ти не знайш! След теб потомство иде цело-кво ще да му завещайш?"... Ако още беха живи тез славни люде и видат как илядо и нящо човяка врътат на пръста цел Народ,та и внуците му загробват дан на фесове да плащат щеха горко са разкаят че са гинали мърцина и Ботьова и Левски и Волова и Каражата,пък самият дедо Вазов щеше книгите си изгори и с тех цигара си запали и да викне с цела сила-*** прости хора!
30
4
 
4
 
! Отговори
Али Хасан ибн Сабах преди 9 години
Имате ли турско кафе?
29
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има само една алтернатива-Герб или ДПС-със сигурност гласа ми е за ДПС. Местан единствено се опъна на комунистическите изчадия против задължителното гласуване, целящо да ни върне в ерата на живковия идиотизъм, когато хората като овце са карани към урните. За ДПС-винаги!
28
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е истината-каквото е казал и каже Доган той ще управлява. Бай *** никога няма да го проумее с кратуната си и затова ще си остане вечния *** и гол *** не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.