Спрягат четирима за лидер на БСП

Станишев дал знак пред най-близките си, че ще се оттегли от поста
Обновена: 5 юли 2014 10:29 | 5 юли 2014 07:44, Веселина Йорданова
130
Спрягат четирима за лидер на БСП
Сергей Станишев. Снимка: архив, БулФото

БСП се готви да избере нов лидер. Най-спряганите имена снощи на "Позитано" 20 бяха икономическият министър Драгомир Стойнев, шефът на парламента Михаил Миков, зам.-шефът на депутатите Мая Манолова и шефката на социалната комисия Корнелия Нинова.

"Вероятно ще има и други кандидати, но приемете, че това са имената на финала", коментирали пред "Стандарт" висши социалисти.

Още по темата
Оставката на соцлидера Сергей Станишев бе поискана от столичните социалисти, които свикаха и дискусия в къщата на Димитър Благоев-Дядото. Лично доайенът на червените от жълтите павета Румен Овчаров даде тон за смяна на ръководството на БСП.

Пред най-близките си Станишев вече дал знак, че ще се оттегли, още повече, след като стана ясно, че е почти сигурен еврокомисар. "Сам ще реши, но категорично няма да е под натиск", уточниха запознати.

Социалист номер 1 нямало да посочи свой наследник, както навремето направи бившият председател на партията и идеолог на АБВ Георги Първанов.

Днес на "Позитано" 20 ще се проведе един от най-ключовите за партията пленуми през последните години.

Сутринта Станишев събира от 10.00 часа заседание на Изпълнителното бюро. На пленума няма да присъстват дори депутати, които не са членове на НС на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: БСПСергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Седи си бе,Станишка...Не те ли кефи да губиш всякакъв вид избори като маче у дирек?
39
7
 
8
 
! Отговори
Галеви преди 9 години
Че то същото. Четиримата могат само да се олицетворят със станишев. На левицата и трябват нови лица и нов морал. И четиримата са корумпирани и опасни за партията.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съселов трябва да го пратят не в Брюксел, а на стаж в Северна Корея. По възможност в трудовите лагери.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
hayde taka da povede s nego i vsichki ostanali razboynici da se mahat ot balgariya ta da pochne neshto da se opravya v darjavata. dano tragnat i nikoga da ne se vrashtat veche.
36
2
 
12
 
! Отговори
ОСТАВКА бе смръдльо преди 9 години
Киро-контрабандиста ще е;Нема как инак не му се подава Оставка на Сатанишеффф,ама другарите го насилват,а той съсела стегал до последно,ама киро с куфарите му дал зор,та сега ще си оди у европата там да бърка работата,а бе другарска им работа при това стогодишна...
35
4
 
4
 
! Отговори
Йово преди 9 години
До ЗА ОВЦЕТЕ В БГПрав си.Предишния мандат вожда Бойко каза, че ще прави българите ОВЧАРИ сега като изкара още един мандат от есента през 2018 г. наистина в България ще има само овчари понеже като българите няма какво да работят и да ядът след 4 години управление на ГЕРБ ще са при овцете да гледат агънца и да пият млеко. Тези който не са овчари ще работят за Дънди и Шеврон за жълтици от никел все пак милата седмица Борисов им обеща на тези фирми нещо в САЩ.
34
6
 
10
 
! Отговори
карате киуиокошинкаи преди 9 години
До Браво!БОИКО БОРИСОВ ПОСТРОИ МНОГО НЕСТА ЗА ПО-МАЛКО ОД 4 ГОДИНИ ,А ВАШАТА ПАЛЛЛТИЙЙА,ДОКАРА ДО ТАМ ХОРАТА ДА СТОЯТ С ЧАСОВЕ ЗА ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ СПЕСТЯВАНИЯТА,А АКО БЕСЕ СЕ ЗАДЪРЖАЛА ОЩЕ МАЛКО СЪЩО ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ОПАСКИ ЗА ХЛЯБ ,НЕМАСЕ ДА ВИ СЕ РАЗМИНАТ И ТИ ДРУГАРЮЮ ДА СИ ПОСЛЕДЕН ,ЗАСТОТО КУМОНИСТИТЕ СТЕ МЪРЗЕЛИВИ И КРАДСЛИВИ.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съсело ке бега! Дур съсело!
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЗА ОВЦЕТЕ В БГКОМУНИЗМЪТ Е ВЕЧЕН, защото е създаден от ХОРАТА за ХОРАТА !
31
3
 
7
 
! Отговори
Тялото преди 9 години
Кадиев е единствения, който става за този пост, а надолу всички стари муцуни трябва да си ходят и да бъдат заменени с млади хора.
30
2
 
5
 
! Отговори
чичо Том преди 9 години
А в къщата на Дядото, дали не ги е посрещнал Дядо Мраз ?!? Спомням си за онази краварка от времето на Соца, дето разправяла на село, че като отишла да види мумията в Мавзолея, Г.Димитров и се усмихнал и й намигнал дори....
29
1
 
12
 
! Отговори
земеделец преди 9 години
абе днес си купих розови домати ,които имаха вкус на зелени сливи,вчера ядох диня с вкус тиква ,череши с вкус на стиропор и кайсии с вкус на кози барабонки...та въпроса ми е към всички *** тука...вие друга работа нямате ли...някой да вземе да посее нещо да построи...да има на какво да разчита тази страна а не само на вносните *** от чужбина?!
28
1
 
3
 
! Отговори
До свети петър преди 9 години
Ми то и сегa е тaкa.
27
0
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Вътрешна информация, аз лично от четвъртък знам, Драгомир Стойнев ще го наследи на поста !
26
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 9 години
Оооооооооо...то сега пък кой ни управляваше, аааааааааааааааа.....НЕВОЛЯТА......
25
4
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тарикат се бара Станишката, гепи депотатско място в Брюклсел да събира по един човал с пари всеки месец и тегли една дълга на родната си партия. Е на това му се вика лидер!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само така Василев, ще те похваля пред шефовете от ФСБ! Долу комунизма, да живее УСА, пардон САЩ! Янките са наши братушки! Хихик!
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Станишев дал знак пред най-близките си, че ще се оттегли от поста" -- УЖАС!!! :(((( Вожде наш, наше слънце, наша майка и бащица - на кой ще ни оставиш??!!!!! :(((
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че най кого му пука?Все едно на първа страница да сложат като най-важната новина: "Сменят треньора на четвъртодивизионния хандбален отбор 'Костандовски боец' "!
21
1
 
11
 
! Отговори
писател-историк преди 9 години
Не знам как е , но и така не е . Това може би най-добре изразява състоянието на Държавата в момента. Едните плюят десни, други леви , трети либерали, а всички псуваме всичко и всеки. Явно така няма да се оправим и затова сме си виновни ние. По добре да дойдат чужденци и да правят политически борд или каквото знаят, защото ние няма да се разберем. Вижте историята. След 9.09.1944 г. Българи избиват 200 000 невинни хора , защото не били комунисти а фашисти , но според тях. А другите преди това избивали комунисти , защото били терористи пак според тях. И така до края на света /България/.