Борисов разтревожен за ситуацията у нас след срещи с еврокомисари

Обсъдил действия на следващ кабинет с Йоханес Хан и Гюнтер Йотингер
Обновена: 16 юли 2014 22:21 | 16 юли 2014 18:57, Веселина Йорданова
192
Борисов разтревожен за ситуацията у нас след срещи с еврокомисари
Борисов се срещна с Йоханес Хан. Снимка: ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е разговарял в Брюксел с европейския комисар по регионалната политика Йоханес Хан.

Борисов е обсъдил с еврокомисаря какви мерки трябва да предприеме следващото българско правителство след падането от власт на кабинета „Орешарски“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата са дискутирали и бързи стъпки за оздравяването на икономиката и държавата и „изваждането на общините от колапса, в който бяха поставени от правителството на БСП, ДПС и „Атака“.

На срещата са обсъдени и конкретни действия за незабавното възстановяване на работата на спрените оперативни програми, откъдето българският бизнес да получи свежи пари.

По време на срещата Бойко Борисов и депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Ивайло Московски коментирали с Йоханес Хан, че се оказва, че е по-лесно да се работи с всичките европейски комисари, отколкото с българския премиер Пламен Орешарски, който вече месеци наред отказва среща на над 90 кметове от ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ се срещна по-рано и с европейския комисар по енергетиката Гюнтер Йотингер в сградата на Европейската комисия в Страсбург. Двамата са обсъдили състоянието на българската енергетика и са набелязали краткосрочни и средносрочни решения за излизане от кризата в нея.

Борисов е заявил, че след днешните срещи с комисарите по енергетиката и по регионалната политика е много по-разтревожен за реалната ситуация в България и за опасностите, пред които БСП, ДПС и „Атака“ са изправили страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
UStavka.........UStavka,обаче ако няма UStavka,Бойко го викат в USза дежурна POPRAVKA!
12
2
 
11
 
! Отговори
gost99 преди 9 години
До Анонимен Ало герберско порче май на вас герберите вие много къса памета.По времето на управлението на българоубийеците от герб се струха единствено магистрали нищо друго не се правеше.Управлението на герб не увеличи пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не мойкат да имат деца.Бяхме много зле благодарение на бойко тиквеника които обслужваха и облогодетсваха само свойте герберски фенове за другата част от българския народ хич не им пукаше
11
3
 
12
 
! Отговори
BOCO TICVATA преди 9 години
КОЛКОТО ТОЗИ *** Е ЗЛЕПОСТАВЯЛ БЪЛГАРИЯ,НИКОЙ НЕ ГО Е ПРАВИЛ.А ДАЛИ СЕ Е СРЕЩАЛ С ТИЯ,ЩЕ РАЗБЕРЕМ ОТ ФОТО СЕСИЯТА НА ТИКВАТА.ТОЙ НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА ЦЪФНЕ ПО МЕДИИТЕ.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквун сигурно пак е гонил меркел по коридорите, ама му се е изплъзнала тоя път. Как не се е снимал със световната купа още, направо чудно.
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я ми кажете колко срещи има Орешарски с европейски лидери (вкл. и с Путин) през последната една година?
8
2
 
16
 
! Отговори
РЕДАКТОРСКО преди 9 години
Започва пореден етап от информационно-психологическата война срещу народа български!*** от Банкя на н-ти брюкселски инструктаж със себеподобни.Какво е ГЕРБ-ГЛАДНИ ЕНИЧАРИ РЕВАТ ЗА БАНИЦА!
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербамериканските *** искат Кристалина (Сталинка) Георгиева, защото ще помогне да се заселят колкото може повече африканци и араби у нас, за да ни "подобрят" демографската картина.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идва Гладна зима!Идва Гробарско правителство!
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак плосък опит, Хан и Йотингер са съпартийци с Борисов в ЕНП.
4
3
 
25
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Гледам, че цирковата трупа ГЕРБ пак е правила уговорки да ходи да весели разни комисари по Европата. Браво, браво. Сбиртък от некадърници за друго не става освен за клоуни.
3
3
 
27
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
Бойко Медотиев Борисов по прякор мутренския мафиотски *** ще бъде запомнен в историята на България като най некадърния премиер които сме имали.Един съвет към днес.бг оставете ни поне до изборите да си починем от *** изказвания на бойко тиквеника ще като му видя грозната му физиономи ми се иска да повърна отгоре му
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ГЕРБ подкрепя Георгиева за еврокомисар ще загуби много от техните привърженици .Кристалина Георгиева е човек работещ против България и народа
1
7
 
24
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
Тиквата мила не спря да се тревожи, ще вземе пак да вдигне кръвно.................