За времето, което имахме, направихме най-доброто!

Мариана Георгиева иска да създаде спортна култура
18 юли 2014 20:31,
26
За времето, което имахме, направихме най-доброто!
Снимка: Булфото. архив

Министърът на младежда и спорта Марияна Георгиева оцени високо работата на правителството досега, като заяви, че за една година, в която е работил кабинетът "Орешарски", в нейното министерство са имали последователна политика за оправдаване на доверието и постигане на резултати.

За времето, което имахме,  може би направихме най-доброто, категорична бе Георгиева и допълни, че „политиката на кабинета "Орешарски" бе политика на възстановяване на справедливостта“.

Министърът отчете, че в министерството са готови с проект за нова учебна програма по физическото възпитание и спорта в българското училище. По думите й тя ще създаде правилна спортна култура в няколко вида спорт - четири колективни (футбол, волейбол, баскетбол и хандбал) и четири индивидуални (плуване, гимнастика, лека атлетика и борба).

Министър Георгиева инспектира ремонта на сградата на спортното училище в Плевен. Тя бе придружена от областния управител Илиян Йончев и от директора на училището Петър Георгиев.

Според нея в Плевен според нея са премахнали една нестраведливост, като са отделили средства за модерна сграда на Държавното спортното училище, което от години работи в лоша база.

Георгиева поясни, че за краткия период са ремонтирали две от шестте държавни спортни училища, и допълни, че от над 100 обекта, финансирани чрез правителствената инвестиционна програма и 20-те милиона на министерството, са създали 57 физкултурни салони в училищата.

Това е категоричен добър знак и доказателство, че политиката на Министерството на младежта и спорта е политика на спазени обещания, каза Георгиева, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: министър на спорта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До бгКое не си искал бе ***?Да се ремонтират училищата или децата да спортуват повече?Ако не това, то какво искаш? *** да се мъдри по цял ден по всеки телевизионен канал и да дърдори глупости? Жената дава отчет какво са направили от министерството на младежта спорта за една година.А какво ли направи това същото министерство по времето на ***?Никой не му чу името никъде, затвориха една камара училища, още толкова тънеха в мизерия(И сега тънат), но великия БОКО бе зает да бърбори.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЛИ МЕ, УСТА МОИ ХВАЛАТЕ, ИЛИ ... хахахахахахаааааааааааааааааааа
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ja, "profesorkata po ezika"- xa,xa,xa!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
pl преди 9 години
Добре, че беше ти Георгиева, че Гришо да стане трети на Уимбълдън!
8
0
 
2
 
! Отговори
Помогнете преди 9 години
Чудя се кой стил на говорене да избера - нейният или на ББ?
7
1
 
6
 
! Отговори
Мариана Георгиева преди 9 години
И само да добавя за финал:По-горе посоченият синкретизъм като емоционален спектър е последователно проявяван и, тъй като се отнася едновременно и до денотативната, и до сигнификативната природа на формите, няма как да се неутрализира дори когато се атакува комуникативната битност. Значимостта като информативна единица е релевантна за съзнанието. Познавателната им стойност обаче не се постига мисловно и точно затова няма субектно-предикатна структура. Смислово-интонационната характеристика ги легитимира като комуникативни модели, но аналогията свършва дотук.
6
1
 
14
 
! Отговори
?!?!? преди 9 години
ХАахХАха НАЙ-ГОЛЯМОТО недоразумение в това правителство след Чобанов естествено...двамата трябва да се вземат ... тя ще му говори странни неща тои ще се прави , че ги разбира...както с икономиката.
5
0
 
10
 
! Отговори
времето ви изтиче... преди 9 години
И как точно,Марианке...като говорехте небивалици ли,особено с твоя изказ-думи нямам........
4
0
 
9
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Защо човекът потребява подобен феномен или пък защо подобен феномен обслужва субекта на езика все пак? Дали този феномен поставя субекта на езика в някаква зависимост и дали тази зависимост не е и зависимост на езика едновременно? Ако е така, може ли да се подозира езикова недостатъчност и коя е причината за нея или пък каква е резултативността от подобен дефицит? Какви са допирните точки, ако има такива, между езика и неезиковия феномен на или за компенсаторна "словесност", т.е. компенсаторна буквена експликативност?
3
0
 
4
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Моите следовници ще могат спокойно да финализират де юре този продукт. Остава само валидирането му в контакт с Министерството на образованието и науката, но огромната работа в един висок процент е вече свършена, обобщи спортният министър. По думите й тази програма ще засили функционалната взаимовръзка със спортните училища, за да могат те да усетят значимостта си." Георгиева в Плевен преди ден "за да види резултатите от ремонта на Спортно училище Г. Бенковски Експерти,експерти...
2
0
 
10
 
! Отговори
иван преди 9 години
чудото на Б ЪЛГАРИТЕ КОЕТО РАЗБИРА от спорт дупка 'Г'ю
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
политиката на кабинета "Орешарски" бе политика на възстановяване на справедливостта МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, коя ВАШАТА справедливост.