Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС

"Този парламент не успя да предостави политики"
105
Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

В деня, в който парламентът обсъжда оставката на правителството на Пламен Орешарски, изненадващо зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призова към смирение.

„Да съхраним достойнството на институцията Народно събрание, противопоставянето трябва да е забравена тема за българската политика“, обърна се той към депутатите от парламентарната трибуна.

Още по темата
Според него обаче изборите за този парламент не са направени на 12 май миналата година, а на 11 май, когато в деня за размисъл беше обявена акцията по разбиването на печатницата в Костинброд, където бяха намерени чували с бюлетини.

„Това беше зараждащото се противопоставяне, за да не се градят политики, и този парламент не успя да предостави политики на обществото“, коментира Цветанов.

В същото време той отсече, че ГЕРБ няма вина за загражденията пред парламента, които над 400 дни стоят там заради протестите.

Заради това Цветанов смята, че Народното събрание ще остане в историята със загражденията и с това, че си отива с най-ниското доверие.

„Премиерът и министрите, добри или лоши, са вече част от историята. Оттук нататък зависи какво ще се случи и в следващия парламент, за да имаме по-добра база и среда, трябва да се концентрираме върху промените в бюджета“, призова Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Ако ГЕРБ се върнат на власт ще довършат започнатото от предишния си мандат и ще унищожат държавата
83
2
 
1
 
! Отговори
Крас преди 9 години
Свидетели сме на поредното лицемерно и целящо събиране на рейтинг изказване на Цветанов, досущ, като тези на Бойко
82
2
 
1
 
! Отговори
Мариян преди 9 години
Цеци вече взе да потрива ръце и да се надява, че отново ще надене слушалките и ще си играе на "Биг Брадър" само да не му излезне крива сметката накрая и да си играе на семейство в затвора с някой съкилийник
81
2
 
1
 
! Отговори
Здравко преди 9 години
Твърденията на Цветанов, че ГЕРБ са били изкуствено в опозиция са неоснователни. Те си бяха съвсем заслужено в опозиция и ако искаме да има бъдеще за икономиката и политиката, то ГЕРБ не трябва изобщо да присъстват в парламента
80
2
 
2
 
! Отговори
Любо преди 9 години
Смешно е представител на партия, която не иска да се коалира с никого и е абсолютно диктаторска по своя характер да казва сентенции от сорта на " Съединението прави силата"
79
2
 
1
 
! Отговори
Велко преди 9 години
Цветанов какво прави на свобода? Не му ли е време да ходи към затвора където е мястото на хората злоупотребяващи с власт?
78
0
 
2
 
! Отговори
Горан Горанов преди 9 години
Има само един човек който е в състояние и има капацитета да стегне тази държава. Само му погледнете депутатите, хората около него и неговата партия.Завършили в чужбина, млади и възпитани и не на последно място здрави и вдъхващи респект.За сръвнение нашите са дебели, подпухнали и болни те себе си неоправят ние чакаме държава да ръководят.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами сега като не е министър и депутат няма да е дали прокуратурата ще го прати там където съдът реши пък той ако иска да обжалва, но да си изтърпява присъдата, както доста други осъдени и след това евентуално оневинени на по-висока инстанция
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички затворници поздравяват Цецко с песента "Чекаме те".
75
0
 
9
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Пак ще го напиша- всеки, който гласува за антибългарската шайка герб е мой личен враг! Изобщо не ме интересуват мотивите му! За мен е враг- мой личен, на родината и семейството ми! Простащината трябва да бъде унищожена без никакъв компромис!!!
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя кривоглав плъшок,още ли не е в панеделата?
73
2
 
14
 
! Отговори
men преди 9 години
цвъкльо цвъкльо, пак си се ушмъркал или напушил. от твоята уста цвъкня достойнство звучи като подигравка. вземи се обеси *** на ЦРУ, наркотрафикант и убиец.
72
2
 
10
 
! Отговори
мафията преди 9 години
Като си толкова голямо ченге,защо плащахте на Пеевски?да не Ви безпокои?Какво стана с вашият човек - Гунев БНБ-то.Сега ще лежи в затвора заедно с другите банкови одитори.Как една мутра взе една банка?Леле... Това е МАФИЯ!
71
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зад ГЕРБ съм и за тях ще галсувам ама ти Цецо какви глупости говориш бе , от коя държава идваш ..какво достойнство има в НС? Ти си луд хептен откачи ! Достойнство ...в кой ? В Сергей ли или брат му масовия убиец Кутев? Какво достойнство !??!?! Нищо ! Важно е че червените червей са аут и вече е време да оправяме държавата! До всички комунистически тъпанири , видяхте ли до къде ни доведоха вашите партиини тъпотии ? Пак гласувайте за предоказалите се национални предатели от БКП, ДПС и АТАКА !!!!!
70
3
 
9
 
! Отговори
айдее преди 9 години
Айдее, Боко пак развърза троловете-кръвопиици...
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да го запомним като също съществото с апартаментите.
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименche cvetanov sas 4 obvineniq neshto da kagesh
67
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не цивриш пак пред съдята?Едно време друга песен пееше г-н ченге с 10 апартамента. И те осъдиха и пак не си в панделата.Не се притеснявай,скоро пак ще ти се отдаде шанс да подслушваш.
66
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 72Само един пример ще ти дам ит многото: При ГЕРБ прибраха на топло килърите,сумиста и другарите му получиха доживотни без право на замяна.При БСП/ДПС кокаиновия крал Брендо който получи 20г. в Италия, тук получи 7 на първа и след това оправдан заедно с всичките му хора.
65
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вземат ли ГЕРБ властта , ПРОТЕСТИ и СТАЧКИ до ДУПКА!!