Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев

Тръгвам си спокоен от поста, каза МВР шефът
Обновена: 24 юли 2014 12:07 | 24 юли 2014 09:27,
140
Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев изрази убеденост, че кабинетът „Орешарски“ ще бъде оценен, но със задна дата.

Още по темата
Той беше един от малкото членове на правителството, който се реши да говори с медиите преди процедурата по гласуване на оставката на кабинета.

В парламента пристигна и премиерът в оставка Пламен Орешарски, но отказа да говори. Преди него пристигнаха и повечето от министрите му.

Вътрешният министър в оставка обясни, че си тръгва от поста спокоен, защото отговорността пада от него и ще отиде в други хора. "Аз съм отговорен и до последния ден работя с пълни сили", посочи той.

„Сигурен съм, че ще оцените много от нещата, които това правителство направи, но по-късно“, каза Йовчев. "Надявам се, който дойде след мен, да бъде по-добър министър", допълни министърът.

Той припомни, че премиерът и финансовият министър са били готови на актуализация на бюджета като компромис, макар и да не са били убедени в нуждата.

„Бяха готови да направят и компромиси с неща, в които не са убедени, че трябва да станат, като актуализацията, само и само нещата да вървят в правилната посока“, обясни министърът.

Йовчев обяви и, че правителството е направило всичко възможно в рамките на своите правомощия и по отношение на банковата криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dragi gerberugi, sigurno dobre blajite pri GERB za da pishete vuzhvali za tazi partiq sbirotok ot komunizi I svoloch deto nikoi v nikoq partiq ne e iskal. Narodabe kazal, vola rie I na gurba mu pada. Tova koeto sutvori GERB kato povedenie v NS shte im de vurne mnogokratno. Borisov I sie shte plashtat skupo zashtoto primera im e zaraItelen. Tova koeto negramotnite, bezkraino prosti I nagli t.n. lideri na GERB posqha shte go junat esenta. Tova v koeto prevurna NS agenta BUDA ne e bilo nikoga.
83
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е Бисеров?Еми не е в панделата.
82
8
 
45
 
! Отговори
кой? преди 9 години
Прав е човека.И все пак и хората са прави.Защо Бисеров,Пеевски,БНБ Гунев,Цветанов не са в панделата?Доказани престъпници от висок калибър.Защо Брюксел мълчи? Хората избраха Пеевски за евродепутат.Господата от Брюксел,защо не си приберат Пеевски?Кой?Кой?
81
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак питам, къде е БИСЕРОВ?!
80
24
 
44
 
! Отговори
Гого преди 9 години
Това правителство оставя ОСЕМ МИЛИАРДА резерв, но мутрата бързо ще им види сметката. И после пак самозапалвания.
79
23
 
46
 
! Отговори
Daaa преди 9 години
Дойде ли пак мутрата , не ми се мисли какво ще стане , жална НИ МАЙКА, МИСЛЕЕЕЕТТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ
78
13
 
42
 
! Отговори
83 преди 9 години
До Оооо ДА !rи аз го оценявам високо и ми се иска за да не загубим такова умно и послушно момче да му забраним да пътува в чужбина докато не разгледаме в детайли дейността му,защо и за кого е работил,защото е прав 2-3 години ще отнеме да се разбият и обезопасят бомбите дето е заложил!Но ако го спрем по бързо ще стане и ще го оценим по достойнство както той си пожелава!!!!
77
9
 
45
 
! Отговори
akud преди 9 години
дпс чрез бсп и атака научиха ромите и *** само на Права и Свободи.....сега тези индивиди е време да научат и задълженията!!!
76
21
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ БСПВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП НА СЪДНЕКА ИЗГОНИМ БСП КАКТО УКРАИНЦИТЕ ИЗГОНИХА ЧЕРВЕНИТЕ ***
75
14
 
39
 
! Отговори
оставка преди 9 години
хм ми за каква оценка обаче говори този министър и с какво пое отговорност-и за загражденията,и за нахлулата и неконтролирана вълна емигранти,за лъжата и манипулациите на протестиращите,за побоя и инсценировките на "белия автобус"-видяхме кадри,че се чупи от вътре навън,а не както се опитаха да излъжат,че отвън протестиращите чупели? Случаят в Лясковец,гафовете и опорните точки не минаха пред обществото защото този път не можаха да излъжат,а истината лъсна!!!
74
14
 
49
 
! Отговори
TheDamageIsDone преди 9 години
За съжаление стореното е сторено. Окраха и фалираха държавата и това всеки го знае. Не подадоха оставка след всичките протести и сблъсъци дето имаше, а изчакаха да стане икономическа криза, да фалират банките, да станат милионери - и тогава ! Долни *** сте вие политиците...долни !!! Всичко е навързано : протести, банкови кризи, арести на тоя и оня...Сега вече няма да закачат *** Кирил Рашков, щото Тиквата ще го пусне пак да си вее байряка. Гнусни политици !
73
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТИ СИ ЗА ЗАТВОР ДРУГАРЧЕ ....ЗНАЙ ГО ! НИТО ИСКАМЕ ДА ТЕ ЧУВАМЕ ,НИТО ДА ТЕ ВИЖДАМЕ. ТИ СИ ДАЛАВЕРАДЖИЯ ОТ ВИСОКА КЛАСА И ГОЛЯМ АМА ГОЛЯМ НАГАЖДАЧ И С ДЯВОЛА ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ДОГОВОРКИ ЗА ПАРИ !
72
16
 
42
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
"Ще ни оцените, но по-късно"Ха-ха - щото сте Моцарт , червени ***, за да ви оценим.
71
13
 
52
 
! Отговори
VGV преди 9 години
Единствения парламент след 1997г който се пазеше от нас с огради откакто беше "избран". Ако ви харесва да сте оградени - влизайте в затвора ... там е мястото..
70
16
 
45
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
"Ще ни оцените но по-късно..."кой ли знае как са минирали държавата с икономически бомби със закъснител... Жална ни майка, махайте се по-бързо гадове!!!
69
18
 
42
 
! Отговори
До 84 преди 9 години
Ясно е,че простоватата част от населението си харесва Боко тиквата и Цецо крадецо.Наистина такива като теб не могат да оценят хора като Йовчев.
68
19
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съжалявам за този човек.Умен интелигентен,представителен,симпатичен,а стана жертва на политически раздори и игри.
67
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е БИСЕРОВ!
66
12
 
52
 
! Отговори
Радостен преди 9 години
Г-н Йовчев,щяхме да оценим работата Ви ако бяхте се потрудили да излезе наяве истината за Хр.Бисеров и изчезването на онези пари от онази банка,а не да арестувате невинни хора от соц.мрежи,та чак онзи Цонев внесе и закон с който да запушите гласа на хората.В България такъв министър не трябва да има.
65
14
 
43
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Подобно управление трябва да се "оценява" само в години затвор!