Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев

Тръгвам си спокоен от поста, каза МВР шефът
Обновена: 24 юли 2014 12:07 | 24 юли 2014 09:27,
140
Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев изрази убеденост, че кабинетът „Орешарски“ ще бъде оценен, но със задна дата.

Още по темата
Той беше един от малкото членове на правителството, който се реши да говори с медиите преди процедурата по гласуване на оставката на кабинета.

В парламента пристигна и премиерът в оставка Пламен Орешарски, но отказа да говори. Преди него пристигнаха и повечето от министрите му.

Вътрешният министър в оставка обясни, че си тръгва от поста спокоен, защото отговорността пада от него и ще отиде в други хора. "Аз съм отговорен и до последния ден работя с пълни сили", посочи той.

„Сигурен съм, че ще оцените много от нещата, които това правителство направи, но по-късно“, каза Йовчев. "Надявам се, който дойде след мен, да бъде по-добър министър", допълни министърът.

Той припомни, че премиерът и финансовият министър са били готови на актуализация на бюджета като компромис, макар и да не са били убедени в нуждата.

„Бяха готови да направят и компромиси с неща, в които не са убедени, че трябва да станат, като актуализацията, само и само нещата да вървят в правилната посока“, обясни министърът.

Йовчев обяви и, че правителството е направило всичко възможно в рамките на своите правомощия и по отношение на банковата криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
22
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ви оценим, като дойде пак диктаторът Борисов.Както се казва - ела зло, че без тебе още по-зло!
43
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AKO PO OCENKITE VI SADQT VI CHAKA 10 god Zatvor ! IZTOCHIXTE DARGAVATA ZA 1GOD, SEGA SHTE OSTAVITE BOIKO DA SE MACHI I SADISTICHNO NE AKTUALIZIRAXTE BUDGETA ! S DVE DUMI PARI NQMA ! TAPI NAGLI! DO B.B : OSTAVI GI DA OPRAVQT DARGAVATA I TOGAVA UPRAVLQVAI TI ! TE NALI SE BIQT PO GARDITE KOLKO SA KADARNI KOLKO SA SAZDALI, OSTAVI GI DA UPRAVLQVAT S PARITE I KADRITE KOITO SA SI GLASUVALI .
42
18
 
42
 
! Отговори
До Иво преди 9 години
"Хората, които гласуват за Борисов не работят за жълти стотинки за да им е проблем една сметка за ток"Yes, of course , те са крадци как ще работят за жълти стотинки, сега Правителството оставя 8 милиарда и чакат с отворени устички да потекат паричките като награда за помоща да се свали Кабинета! Платена мрежа, Ранобудните пияндета, Умните и Красивите... всичко това ще чака от Боко наградата си!.
41
12
 
55
 
! Отговори
BG преди 9 години
Като стана въпрос за сметките за ток - я да попитам пак - февруари имаше протести щото имаше увеличение на тока и хората не можеха да си плащат сметките. Арно, ама сега пак имаше увеличение - защо няма протести !?!?! Или пенсионерите като им увеличиха с по 5 лв пенсията, вече могат да си плащат тока :)))Апропо, къде се загубиха контрапротестиращите начело с Мишо Шамарооглу ?!?
40
8
 
36
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Всеки, който е поставен да служи в името на чужди интереси и да възпрепядства държавния градеж, чрез анти-национални действия е обречем на провал, крах и камъни !!!Нека това да бъде запомнено от всеки, еректирал се за чело на държавата !!
39
14
 
39
 
! Отговори
До герберастите преди 9 години
Боко иде той ша ва опрай
38
14
 
38
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До ЖивкоГлупости на търкалета! Хората, които гласуват за Борисов не работят за жълти стотинки за да им е проблем една сметка за ток, за разлика от хрантутниците на БСП. Така че си запази пророкуванията за електората на БСП.
37
9
 
33
 
! Отговори
инвестор преди 9 години
Този господин, който се говори от имет на КБ, много добре цитира фактология и коментира адекватно!Ама защо такак тръгна да дават съвети на колегите от ГЕРБ какво да правят и какво не!Не се ли усеща, че това е особено подозрително!Възможно ли е когато дойде МакКейн той да носел кинжала с новите заповеди!Че Израел и Турция и САЩ искат ГЕРБ да управлява, заради уж синята им боя!И в тоа да са били обедени и колегите им от КБ и затова те така изведнъж доброволно подадоха ФОСТАВКА??
36
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то и лудите ви оцениха един ви изпозастреля (ако това не беше Бели брези - 2 ) друг ви изпозакла но жалкото е че пострадаха достойни редови полицаи а не тези дето трябваше
35
10
 
39
 
! Отговори
BG преди 9 години
А бе, да питам *** - тая година на Буздлужда, ДПС ще бъде ли поканена или няма ?!? :))Щото нали правихте митинг заедно, че целувки, че прегрътки - любов голяма :)))на Доган поне няма ли да му направите ихтибар - и той е човек бе, поне едно кебапче го почерпете - я, цяла година ви крепи кабинета !!!Ами Сидеров - него ще го калесате ли или и той не е поканен :))) Че нали всичките сте русофили бе ?
34
16
 
46
 
! Отговори
Живко преди 9 години
Тука гледам има много Бойкови блюдолизци хахахахахаха , не ви ли е срам от децата си да правите такива теманета на Борисов и да ходите след него с ибрика, как спите нощем бе мишки нищожни.Толкова ниско сте паднали , че сте смешни! Той сега като дойде октомври ще ви оправи, тези ръчички които сега пишат коментари възхвалявайки Мутрата , зимата треперейки ще плащат поредната непоносима сметка за ток! Вервайте на думите ми!
33
12
 
38
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До До СороситеЛицата от зимните протести,които свалиха правителството на Борисов си признаваха,че им е платено! Лицата от антипротестите като свършиха паричките спряха да протестират!Като излязоха публикациите за Йотова и Кутев,че са плащали на тролчетата временно спряхо постовето от рода на"Боко е..."На нормалните,УМНИ,мислещи,работещи и плащащи данъци в тази държава няма нужда да се хвърлят жълти стотинки,за да искат нормалност,работа,достоен живот!Децата ни ли трябваше да бият полицаите?
32
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zashto da vi ocenim po- kasno ako vi dadohme vazmojnosta da napravite taka che da vi ocenim sega.Izpusnahte tazi vazmojnost.
31
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Йовчев , кажи жена ти какво прави?
30
12
 
42
 
! Отговори
Иво преди 9 години
То не беха самохвалби, самооценки и самопотупване по рамото. Тоя овен ше има да чака някой да го оцени. Като стане дума за този *** конкретно идва веднага наум белия автобус, нахлуването на бежанците, битите майки и студенти пред парламента, огражденията около парламента, загиналия и ранените в лясковец, тъпата акция на жандармерията, която пази в единия край на селата а крадците грабят в другия край. Каква оценка освен слаб 2 бе Овчев? ***, нагъл и ***. Това е оценката. А сега марш!
29
11
 
47
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Ще оценим,г-н Йовчев още сега може да дадм оценка на някои действия на това антибългарско правителство!Във връзка с това,например:"агенцията е усвоила почти всичко по предоставените им около 13 млн.лв.-11 млн.от фонда и 2 млн.лв от българския бюджет."Агенцията по бежанците,тези"бежанци"дето вкарахте за ПАРИ какво да ги правим от тук нататък?Защо на фона на толкова пари,за БЪЛГАРСКО здравеопазване,няма следства?А огражденията-срам за цивизована,европейска държава институциите да са като кошари
28
23
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радвайте се ***, ако си мислите че идва по-добро правителство много се лъжете
27
14
 
40
 
! Отговори
.... преди 9 години
За какво ? Все тая сега ще доидат другите крадливи *** и пак същото .
26
20
 
37
 
! Отговори
терминал 2 преди 9 години
Вие сте много зле от БКП (едри капиталисти), лошото е че след вас идва Тиквата и тиквичките. А те са още по-голямо бедствие и от вас алчните предатели. Терминал 2 е спасението, май.
25
27
 
42
 
! Отговори
До Соросите преди 9 години
На този човек на снимката краката трябва да му целувате гадни ***!! Защото при всичките ви уж "мирни" протести трябваше полицаите да ви бият както бият в другите държави , а той не позволи това и стана така че "Протестиращите ***" биха полицаите !!!Затова замълчете и бегайте при Борисов да ви плати за постовете!