150 на изпит за депутати при Борисов

Не трябва да има издънки в листите, предупредил лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 юли 2014 07:55 | 28 юли 2014 07:08, Веселина Йорданова
222
150 на изпит за депутати при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмицата след сформирането на служебния кабинет, пише "Стандарт", цитирайки високопоставени източници в партията.

"Искам да видя и да се запозная лично с всички, които са сложени до 5-о място в листите на ГЕРБ", заръчал Генерала на своите и ще препита първите петима от всички листи в съответните избирателни райони.

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.

"Влизаме в изборите с почти сигурна победа, но не трябва да имаме издънки в листите", казал Борисов пред членове на Изпълкома. И предупредил, че кандидат-депутатите трябва да са доказани професионалисти, образовани и хора с авторитет.

Борисов настоял да има и баланс в бъдещата парламентарна група по отношение на силни юристи, икономисти, финансисти и др.

Част от сегашните депутати ще са задължително в листите, защото този път Генерала иска от своите и парламентарен опит.

"При наследството от това управление трябва светкавично да имаме закони за стабилизация на държавата", аргументирал се Борисов.

Събранията на отделните звена в страната за номинации на кандидат-депутати се провеждат до края на месеца. В началото на август Изпълнителната комисия ще отсее най-добрите, а думата накрая ще има лидерът Борисов.

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
16
 
! Отговори
неразбрал преди 9 години
КОЙ,КОЙ........КОЙ?!!!!
15
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най голямата издънка щяла да следи да няма издънки!! Господи, спаси България!
14
8
 
31
 
! Отговори
AAAAAAAAA преди 9 години
изпразнено от съдържание съществувавне. Досадна конска муха. Гигантски манипулатор и фашизоиден ***, съсипал хубавата ни Родина.
13
4
 
34
 
! Отговори
AAAAAAAAAA преди 9 години
Ееейй, не миряса тоя наглец беее. Всеки ден ни тика просташката си мутренска персона. Сутрин, обед, вечер ... няма почивен ден за самолюбието му. Моля българските компетентни специалисти-психиатри да се намесят - имаме пред себе си класически пример на фройдистко-едипови отпечатъци върху примитвната му душа. Комплексирано нищожество, лишено в детството си от любов, мачкано и унижавано в мутренския си период, осмивано и наритвано като уличен *** в политическото си битие, същество, което в мизерията си неистово търси медийно внимание и губи реална представа за собстевното си изпразнено от съд
12
11
 
12
 
! Отговори
Слави преди 9 години
Нито мутра, нито милиционер могат да ми бъдат положителен пример в живота. Смърт на руският окупатор............
11
4
 
28
 
! Отговори
Алеко преди 9 години
Ле-ле, ле-ле... И тиквето ли че ги препитва? Оплескахме я, кай, ний нея...
10
3
 
31
 
! Отговори
petrov преди 9 години
ГЕРБ трябва да знаят едно -ДПС е като сиренцето в капана.Който се е полакомил за него е споделил съдбата на мишката.Видяхте ли какво стана със СДС,и НДСВ?А в по ново време и с БСП?Който е правил коалиция с ДПС се е удавил!
9
5
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
теста е кой повече ще даде за партията за да влезе в листите - мутренски рекет ...........трябвало да бъдат образовани калинки и бръмбъри - при тиквата всичките са му големи специалисти по крадене
8
4
 
31
 
! Отговори
бесен преди 9 години
ХАтоя кога взе изпита та стана изпитващ
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И не обиждайте комунистите - бат Бойко още не си е хвърлил червената книжка - нали отказа да се деполитизира и напусна пожарната.
6
4
 
25
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Бойко ще раздава колани на софиянци по един в провинцията по два
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно на народа му трябва главатар. Прекалено сме бедни за демокрация. Да му мислят бизнесмените - вече процентите ще са по-големи.
4
10
 
35
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
идва новото иго
3
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте ни пробутвалитози престъпник бе!
2
2
 
27
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
изпити по никое време
1
7
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Боко тиквата иска да прави нов бардак със стари к...и , хем щял да ги препитва новите лица за кандидати, хем искал и парламентарен опит ......това ми напомня бай Тошовото време когато само ръководителя определяше кой да е .... да не говорим че иска да издигне и осъден кандидат на първа инстанция което е недопустимо със закона и конституцията !!!!