ГЕРБ не са предлагали свой човек за служебен премиер

Харесвали Близнашки за поста, бил активен и с ясна позиция
31 юли 2014 21:20,
59
ГЕРБ не са предлагали свой човек за служебен премиер
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

На консултации с президента от ГЕРБ не са предлагали свои кандидатури за служебен премиер или министри във временния кабинет, който предстои да подготви страната за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. Това заяви пред bTV бившият вътрешен министър и заместник на Бойко Борисов в партията Цветан Цветанов.

Той обаче, както и формацията, която представлява, одобрявали идеята преподавателят по конституционно право проф. Георги Близнашки да оглави служебното правителство, каквато вероятност се коментира.

Още по темата
Цветанов пък определи експерта като „активен, с ясно изразена гражданска позиция”.

Зам.-председателят на ГЕРБ увери, че парламентарната група на партията в 42-то Народно събрание категорично няма да влиза повече в пленарна зала – нито за вота по актуализацията на парите за НЗОК, нито по този за ремонта на държавния бюджет.

Според него поведението на БСП показва, че социалистите гледат политически на нещата, без да мислят какво оставят след себе си.

"Ние избрахме отговорната позиция, не имиджа. Поведението на БСП и начинът, по който искат да избягат от това, което правеха с ДПС, доведе до позицията да не се влиза повече в парламента”, обясни Цветанов.

По думите му в събота от ГЕРБ ще обявят предизборния си щаб за вота в началото на октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе вържете го тоя Цветан Галошев да ръси постоянно глупост, че ГЕРБ ще изгубят и 9-те % заблудени избиратели с промити мозъци, които имат.
20
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО АНОНИМЕН 5Грешна ти е информацията господине- Станишев изобщо не е съден, за разлика от гражданина Цветанов, който е ОСЪДЕН на първа инстанция.
19
3
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Заблуждаваш се, нито един от посочените никога не е казал нещо срещу ЦВЦВ. Задкулисието не е разделено, отново е едно и ако някой излезе на протист със същитге искания ще бъде медийно оплют.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 11 Преди да започне да мачка бандитите, започвайки с Тиквун, гражданина Цветанов трябва да изкара 4 годишна специализация при бай Ставри Уестия.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли така осъдени на първа инстанция престъпници да се разхождат свободно между хората? Каква е тая слободия, а питаме после защо криминалите вършеят нагло сред народа и съсипват съдба след съдба ...
16
4
 
18
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Този ypoд се беше скрил в хралупата си, но когато му замириса на власт, изпълзя като ***.Пък може тъстът да му приготвил апартаментче...
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е техен за постоянно а временно, прави са - чист бояджия. Прилича на Бареков
14
2
 
14
 
! Отговори
продължение към пост преди 9 години
Не трябва да прощаваме гафове независимо кой е уличеният политик няма Бойко, няма Миков, няма Цветан Цетанов и т.н. Те трябва да разберат, че сгафът ли ще са вечни политически трупове. Ние забравяме, прощаваме, а те ни се смеят с глас. Какво ми дреме на мен даден запис незаконно или законно е направен. За мен е важното какво си говорят персоните в него. Ако кадруват, ако далаверстват и записът изобличава нечистоплътни действия тези от записът трябва завинаги да напуснат политиката.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев си "отиде".Сега ще си затръгват първо Цветанов,после и Борисов.Изненадата на следващите избори ще е за ГЕРБ,нищо че сега имат голяма преднина.Преднината им ще е толкова малка,че и тройна коалиция няма да ги удоволетвори.А ако се вярва на Борисов,че ако няма 121 места ще е в опозиция,то тогава чий ли ще е следващият кабинет? Но може ли да му се вярва,едва ли.А за Близнашки...Ако бъде предпочетен човека от улицата,ще бъде предизвикана отново улицата да решава.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе този безродник и антибългарин на снимката не е ли в затвора бе.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патим си от наивността. Няма да намерим чиста партия и за напред за това трябва да упражняваме контрол върху дейността на управляващите ни. Идва ГЕРБ сега на власт, лошо няма пожелавам им успех. На ако ББ предложи важен пост на ЦЦ трябва да излезем на улицита и кажем. Чакай сега този е осъден и не го искаме в политиката. Без призиви оставка на правителство и т.н. Утре др. министър се дъни, веднага пак на улицата и той на вън. Това трябва да го правим.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ винаги харесват комунисти, такива като проф. Плювнашки, ръководител на уркопаторите на Ректората на СУ!
9
1
 
19
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
Този бандит не е ли в затвора или може би ще го предложат за депутат отново герберите?
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
shto be niama li edin mrsnik i ot vas .kradlivi mysyri...
7
10
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
осъден от червения съд заради който държавата ни е ***
6
2
 
11
 
! Отговори
chach преди 9 години
kak moje da pokazvate zatvornisi v toia prestijen novinarski sait.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н 4 години и 6 апартамента , бай Ставри те чака ! Днес ти , утре Боко !
4
3
 
20
 
! Отговори
До Цвъки Апартаментч преди 9 години
Цецо помниш ли като каза на бившия военен министър от НДСВ че бил абсолютен престъпник, а??Сега кой е престъпника, а?
3
3
 
23
 
! Отговори
outsider преди 9 години
Когато става дума за човек от ГЕРБ всичко е възможно. След като самия им бат'Бойко е със съмнения за престъпно минало, какво ще му придиряме за другите около него.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей Цвъки така излагаш и авера си - Весо Потния !