Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Миков още не е събул потурите и започна да реве,докато държеше на Доган мъд-рите му беше добре.
43
2
 
1
 
! Отговори
niki преди 9 години
Gerb i DPS shte upravlyavat sledvashtya mandat!! Tova e nay bezbolezneniya hod !! BSP ne opravda doverieto koeto mu glasuvaha liderite na DPS!! Karton cherven!!!!
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СМЕЙ СЕ ПРЪДЛЮ АМА НЕ МУ Е КЕФ.....5 ОКТОМРИ ИДВА....
41
5
 
5
 
! Отговори
Миков е прав преди 9 години
По-голяма гнусотия едва ли може да се случи в българската политика: ГЕРБ+ДПС, пфу, и това доживяхме
40
5
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 9 години
А ПРИ ВАС ИМАШЕ ЛИ КАДРИ БЕ ФЪФЛЪО ... ЧЕ В ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НАЗНАЧИХТЕ ТУРЦИ ???
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС........................................................................................не ме интересува дали се подготвя коалиция между Герб и Дпс или между Герб и извънземните ...единственото, което ме интересува е Бойко да заяви, че се противопоставя на путин !
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО ВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО Е ,ЧЕ НА 5 ОКТОМВРИ ЩЕ ЯДЕТЕ ЯКО БОЙ И ДА ВИЕТЕ И ДА СЕ ХИЛИТЕ ВСЕ ТАЯ....ОСИРАНЕТО ВИ ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ИЗ НОСА,КОМУНИСТИЧЕСКА БАНДИТСКА ГМЕЖ !
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти си гледай твоята партиика!Какво е очевидно и какво искаш да внушиш и да излъжеш остави хората да преценят!Царе сте на интригите!!!!Евала!
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО НОВИНИТЕ Н ТУРСКИ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ,АКО ГИ ИМА ОЩЕ ,ЗНАЧИ И ТОВА ПАВИТЕЛСТВО Е КАТО ПРЕДИШНИТЕ,АЗ ПО ТОВА ГИ РАЗБИРАМ,КАТО ГЛЕДАМ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА НА КОЧ БАЙРЯМ,ЗНАЧИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ
35
4
 
6
 
! Отговори
Office преди 9 години
Добре че е Борисов, та да има за какво въобще да говорите.Само комплексари в БГ бе. Аман!
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ГЕРБ удари едно рамо на ДПС като се съгласиха изборите да бъдат баш на байрам на 5 октомври да могат турците от Турция да гласуват ...а българите за риба.......така че няма разлика между ГЕРБ и БСП щом е за властта и парите продават род и родина!....и ако я карат така управниците и народа си търпи България няма да я бъде
33
4
 
9
 
! Отговори
Ахилес преди 9 години
Чудят се червените как да го заметат това ДПС под килима, някак си да накарат хората да забравят че са били в коалиция с ДПС. Само че толкова поразии от двете тройни коалиции не се забравят толкова лесно. Ще си го влачат сега този воденичен камък дълго време, поне поколение..
32
3
 
17
 
! Отговори
аз преди 9 години
Очевидно господин Миков е, че вие, а не някой друг бяхте не веднъж, а два пъти в коалиция с ДПС. Очевидно господине е, че след тези два пъти България беше напълно съсипана.Това е очевидното, а дали някой друг ще рискува ритуално да се самоубива правейки коалиция с тях ще видим след изборите. Дотогава господин Миков си пийте питието и не си играйте на ясновидец . Опитите ви да се заигравате на етническа тема показват пълното безсилие и липса на аргументи от страна на умиращата ви партия.
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО СТРАШНО,ГОТВИ СЕ ОТЦЕПВАНЕТО НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ И ПРЕСЪЕДИНЯВАНЕТО И КЪМ ТУРЦИЯ,ГОТВИ СЕ ПРЕДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВОЙНА В ТУРСКИ РЪЦЕ
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Na toya ustata mu e, kato klitor!
29
4
 
3
 
! Отговори
димитър преди 9 години
До nedkoddако Бойко се съвокуплява с мисюлманите...още на лято сме на избори...а омразата ти към БСП ти замъглява преценката за време и пространство...
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скапан, дърт, мазесн, червен алкохолендер!
27
4
 
6
 
! Отговори
SS преди 9 години
Вече 70 години ни управляват *** и техни производни... чехите имаха своята 68-***, унгарците - своята 56-та... само 16-тата република *** се превърна в тоалетна хартия за *** на азиатските неандерталци...
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков, комунисте, пий си ракията у Пеуник и не се изказвай неподготвен! п.с. До 20-тина годинки ще сте изчезнали щото вашият електорат е на преклонна възраст, а не ми се вярва да живеят с олите?! :)))
25
4
 
7
 
! Отговори
Михов гоуем тарикат преди 9 години
не е ли възможно ББ да си привлече поединично мюслимски кадри. Защо му е за ортак БКП-ДПС.А другарА Михов прави пропаганда като имитира мисловна дейност.