С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!

Борисов: Да сравним кадрите, кой колко езици знае и с какво образование е
Обновена: 31 авг 2014 15:28 | 31 авг 2014 11:44, Анисия Иванова
455
С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!
Бойко Борисов във Варна. Снимка БТА

С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевадно е, че това е новият начин на управление. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на Седмия летен университет на МГЕРБ, в който участваха над 150 младежи.

„ГЕРБ има най-здравите структури, но не си заслужава отново да поемем цялата тежест сами“, добави Борисов.

За Реформаторския блок мога да кажа или добро, или нищо, но аз предпочитам да си замълча, каза още лидерът на ГЕРБ и предложи двете младежки организации да сравнят кадрите си.

"Нека сравним нашите и техните младежи по опитни кадри, нека сравним кой колко езици знае и какво образование има.” По думите му въпреки всички нападки Реформаторите остават единствената партия, с която ГЕРБ може да направи коалиция за евентуално управление в страната след изборите. 

Още по темата

"Единственият логичен партньор на ГЕРБ остава Реформаторският блок. Те обаче си избраха позиция, от която да намират само кусури. Аз съм готов да седна и да преговарям с тях на една маса. Нека да седнем и да говорим позитивно. Битката в политиката е да управляваш, а на тях им харесва повече да седят в опозиция и да бъдат ухажвани, обгрижвани и да имат последната дума от висотата на скалата, на която са застанали“, заяви Борисов.

По думите му, ГЕРБ не е само дясна партия. "Ние сме центристко-дясна партия. Затова имаме толкова избиратели, защото не всичко в политиката е черно и бяло. Има и други цветове. Това, че някой мисли различно, не означава, че ти е враг. Реформаторите казаха, че ГЕРБ нищо не е направила. А кой направи магистралите, метрото, пречиствателните станции? Помните какво направи червено-синята мъгла в София. Защо те не направиха метрото? Дунав мост 2, АМ Люлин, ж.п. линиите - абсолютно провалени проекти заварихме, а ги приключихме успешно. От къде на къде ще ми казват, че нищо не сме направили", заяви председателят на ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ е подчертал, че звучи налудничаво още преди изборите да заклеймяваш Иван Костов да не може да стане отново финансов министър или премиер. "Това си е болшевизъм. Тази декларация някои помислиха, че е насочена срещу мен, но тя е насочена срещу Иван Костов. Само защото от Реформаторския блок искат да покажат, че са скъсали пъпната си връв с Костов", е призовал Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново коментира управлението на кабинета „Орешарски” през последната година и подчерта, че то е нанесло огромни щети на държавата и следващото правителство ще е изправено пред изключителни трудности.

„Орешарски сами си го свалиха. Свалиха го ДПС, с финансовия анализ на държавата, защото знаеха в какво състояние я оставят. Ние не можахме да се справим по-добре от Орешарски за свалянето му“, добави председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

По отношение на ДПС той посочи, че в устава на партията трябва да бъде записано, че не се допускат коалиции с БСП. „Причина за това е възродителният процес, по време на който комунистите прекръстваха и изселваха български турци”, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Борисов: Да сравним кадрите, кой колко езици знае и с какво образование е" да и кой колко вдига от лежанка
12
3
 
20
 
! Отговори
Пук преди 9 години
До ГЕРБкои комунисти имаш предвид? на ТЖ учениците?
11
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай Бойко , мачкай червената БСПаро
10
38
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ преди 9 години
Идваме на власт, идваме на власт....треперете комунисти!!!!
9
4
 
34
 
! Отговори
Потрес преди 9 години
Тоя човек вече забрави, че сам си подаде оставката и се присмива, че бсп пък сами си свалили орешарски. Егати тъпите, манипулативни политици!И хем щял да се коалира с РБ, хем говори за тях, като за покойници.А за Германските фондации, дето щели да ни измъкват от кризата, вече думи нямам. Още малко ще каже, че има връзки с Марс и Луната!
8
12
 
34
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ!!!ЗА РАДОСТ НА НАРОДА 80%-ТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО РАЗБРА ЩО ЗА ПРЕСТЪПНИК, ИЗМАМНИК, ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ, МОШЕНИК И УБИЕЦ Е!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ НЯМАТ ДА ГЛАСУВАТ ТОВА Е ПРОБЛЕМА В БЪЛГАРИЯ И ТАКА МАЛЦИНСТВАТА ГЕРБ И ДПС НИ УПРАВЛЯВАТ СЪС ПО 600 ХИЛЯДИ ГЛАСА КОЕТО Е 10%
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мощността на герб е ясна, както и експертния потенциал на реформаторите - не са ми ясни само германските фондации... тва е некъф нов фактор.....
6
14
 
33
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
БОРИСОВ ИЗХАРЧИ 10 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ПРЕСУШИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.5 МИЛИАРДА В КОЙТО ВЛИЗА СРЕБЪРНИЯ ФОНД ПЛЮС РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА ОТ 2.5 МИЛИАРДА!!! ПОСЛЕ ВЗЕ ОЩЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ ДА ПОПЪЛНИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ТА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА С НЕ РАЗПЛАЩАНЕТО КЪМ ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ С ГОДИНИ ОТ КОЕТО ФАЛИРАХА ЕДИН КУП ФИРМИ И ПРЕДПРИЯТИЯ И СЕ ПОЯВИ ОГРОМНАТА БЕЗРАБОТИЦА!!! А ПАРИЧКИТЕ СЕ ДЪРЖАХА ПО-БАНКИТЕ ЗА ДА СЕ ПЕЧЕЛБАРСТВА!!
5
3
 
41
 
! Отговори
kvazi преди 9 години
А ти колко езика знаеш, че държиш сметка на другите ? Ти трябва да даваш пример!
4
13
 
22
 
! Отговори
Тошко преди 9 години
Експертите на Реформаторите? Боже Опази! Меките китки една крушка не могат да завъртят, но за сметка на това ще ти обясняват 1 час как се прави и къде грешиш! Ако на тях разчита Бойко, ще остане разочарован.
3
43
 
3
 
! Отговори
Илхан преди 9 години
Борисов е единственният политик дет мож да упрайй булгария. Туй е истината. С дпс са реалната алтернатива.
2
3
 
37
 
! Отговори
Буда преди 9 години
Исуссеее ти ли сиии бее.
1
16
 
52
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ИЗМАМНИКА БОРИСОВ ТАКА НИ ОПРАВИ, ЧЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПОМНИМ!