Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Реформаторите са луди.
125
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев, Местанчо, не ни давайте на реформаторите. Тия са големи *** за лекуване в психиатрия. Убедете Орешарски и Бобева да станат пожизнени министър-председатели и да се сменат, както Путин и Медведев. Спасете ни от реформаторите и гербавите мутри!!!!!!
124
1
 
33
 
! Отговори
гешев преди 10 години
и вие няма да сте част от управлението на държавата!
123
1
 
38
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До Българин, Особеност на манипулацията на тълпата е, че хваща декиш на прости хора."ГАРГАМЕЛИТЕ" ти извадиха *** от ла*ната,в които ни вкараха комунистите и заплата 8$ и пенсия 4$, добре си спомни!Реакторите ги спряха заради разпореждане на Международната агенция за атомна енергия, заради некадърната им експлоатация и риска от това, да превърнат половин България в радиоактивен ***.Радан Кънев има достатъчно интелект и се ползва с достатъчно авторитет в ДСБ, за да няма нужда от "кукловод".
122
3
 
35
 
! Отговори
бай кольо преди 10 години
АКО РБ НЕ СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ,ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ СЕ СЪЕДИНИ С БСП И ДПС.ДПУГ ВАРИАНТ НЯМА АКО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. КАКТО ПОЗНАВАМ ПОЛОВИНАТА ОТ РБ /РЪКОВОДСТВОТО СА КОМУНИСТИ ОТ СОИ И РОД.НАЙ МНОГО ОДРЪЖНИЦИ ЩЕ ИМАТ ГЕРБ/ВЪПРЕКИ ЧЕ ГО ПЛЮЯТ МОШЕНИЦИТЕ/,СЛЕД ТОВА БСП,СЪС СТРОЙСЕ ПРИБОИСЕ И ДПС КАТО НА ЗАКОЛЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО ИМ АГЕНТИ НА БКП/ДС/.ЗА РБ ,АКО ОСТАНЕ НЕЩО.НАЙ ДОБРА Е ТАЗИ ПАРТИЯ,КОЯТО ДПС И БСП НАЙ МНОГО ПЛЮЯТ/ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ/СЕГА АЛЮЯТ ПЪРВАНОВ,НО ЦЕЛУВАТ ЛЮТВИ И ВОЛЕНЧЕТО.БЕЗ ТЯХ НЕ МОГ
121
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще гласувате ли за турски шпиони от деформаторския блок?
120
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ууууу вие живи li сте :D
119
1
 
37
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей 1 A, пич, не така - стига полит-к*рви... не желая в РБ да има хора от ГЕРБ, както и в самия РБ да има движение от партия в партия, стига вече "антикомунисти" с партийни билети. Боко ако си замине - ГЕРБ приключва - също като НДСВ... Колко до разбирателството на СК със ГЕРБ през 2009та - докато С се намъдруват - се възползва Боленчо, тогава го излъгаха че ако слуша 2011 ГЕРБ ще го подкрепи за президент и горкия пудел 2 години лаеше по матросовски, докато се усети че го е6ават!
118
1
 
40
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Понеже аз не вярвам, че народът е мъдър, да ме прощавате за евфемизма, ( демек е много , ама много *** в голямото си мнозинство. Ако ви е трябвал превода, за вас говоря!) вероятно пак ще се гласува 20 % БСП, 20% ГЕРБ, 7% ДПС, 9 % РБ, 4% НФСБ, останалото други, при 24% активност.Та аз смятам да ви оставя на мъките и простотията и ще емигрирам .
117
3
 
40
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Тези като ги гледам какви са Реформатори,Станишев ще ни управлява до пенсия май!
116
5
 
38
 
! Отговори
няма смисъл преди 10 години
БСП ще победи -то е ясно.В дясно всеки ще е поотделно ,а в ляво АБВ И БСП ще се обединят и пак ще ни управляват-щото сте много умни И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ
115
4
 
37
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Логиката е много проста, дори и за прости хора. Ако искате от същото, което се случва вече 24-ри години, т.е. власт на червената мутро-олигархия - не гласувате или гласувате за ГЕРБ, БСП, ДПС.Ако искате да се случи нещо ново, с цел демократична законова държава - гласувате за Реформаторския блок.Ако искате да гледате сеир и не ви пука, че сте до шията в ла*на - гласувате за прости хора - Сидеров, Бюреков, Яне. Пак ще сте в ла*на, но поне до Брюксел ще е опръскано.
114
4
 
34
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
128 Браво бае и аз бих постъпил тогава така , между другото въпреки че в началото уж държаха златното ключе не заиграха наште с Бойко или по скоро той не пожела , нали е сам войн , сам войн и му спретнаха пуча през февруари другарите от Позитано . Виж ако махнат Цветанов и Бойо си подаде оставакат примерно като Доган , нали все го хвали от останалите все има някой свестен във всеки случай не всичките 97 депутатаи повечечето са *** но има и не *** а ако донесат и мандати добре дошло.
113
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещастници, остремили се към власти пари. Няма да Ви се получи.
112
5
 
39
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До bochko tikveto Aз бях член партия от СК, и си хвърлих членската карта в коша на едно събрание след изборите 2009та когато взеха да ни обясняват че "трябва да сме ГЕРБ, защото много дълго сме били извън властта". Тогава казах на "малтинчо": "20 години сме против ***, мутри и ченгета, вие искате да правим коалиция с партия от ченгета и ***, ръководена от мутра-ако ще е така - без мен", някои от присъстващите подхвърли "ми махай се" - членската ми карта отиде в коша и тръшнах вратата
111
4
 
33
 
! Отговори
Историк преди 10 години
Докато червените(въпреки текущите им разногласия и ежби) практикуват формулирания още от Георги Димитров единен народен фронт срещу фашизма сега за борба с десните сили, то последните са разкъсвани от противоречия кой е по-десен,кой е по-прав,кой е по-представителен,кой е по войвода(много вожд,малко индианец).Това нищо добро не вещае,пак ще гледаме червените велможи как обещават "всичко за човека",пак ще им търпимнаглите муцуни и ще сме жертви на далаверите им. Уви,жалко,плачи Българийо!
110
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези на снимката горе както са накокошинени дали знаят какво готви Моника Станишева за тях?
109
0
 
33
 
! Отговори
одисей 1 преди 10 години
123 прати копието до поискване в централна поща
108
0
 
32
 
! Отговори
одисей 1 преди 10 години
122 не с него не искам и смятам , че той ще си подаде оствката през февруари , ще черпиш ако се окажа пророк
107
0
 
33
 
! Отговори
одисей 1 преди 10 години
117 съмнявам се , следя какво пишеш , че си срещу борисов ясно , но не си от реформаторите