Щом Местан е с охрана, значи има защо!

Костадинов: ДПС може и да е в управлението, и да е качествена опозиция
Обновена: 2 сеп 2014 11:50 | 2 сеп 2014 10:36, Веселина Йорданова
58
Щом Местан е с охрана, значи има защо!
Камен Костадинов. Снимка: архив, БулФото

Информацията за заплаха за живота на лидера на ДПС Лютви Местан не може да бъде разглеждана на ниво политическо ръководство, заяви Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС пред БНТ.

По думите му службите за сигурност получават информация и реагират по определен начин. “Фактът, че г-н Местан има охрана, значи, че е имало причина за това”, допълни той.

Още по темата
От Националната служба за охрана съобщиха вчера пред bTV, че миналата година по време на 42-то Народно събрание е възникнала заплаха за живота на председателя на ДПС Лютви Местан. Сигналът е постъпил от службите за обществен ред и сигурност, но от НСО не уточняват какъв точно е той.

По отношение на листите на ДПС и водачеството на Делян Пеевски в Пазарджик и в Стара Загора Костадинов заяви, че структурите на партията го номинират, тъй като смятат, че той е несправедливо сатанизиран. “Хубавото е, че всички научиха кой е той и непредубедените разбраха, че за него няма нито едно скандално твърдение”, каза той.

Според него Пеевски е използвал времето, в което не е идвал в Народното събрание, за да бъде до избирателите си и техните проблеми. Той припомни, че депутатът има няколко законодателни инициативи, но били положени достатъчно усилия да не влиза в НС през тази една година.

По думите на Костадинов появата на бившия финансов министър Петър Чобанов като водач на две листи - в 25 МИР София и в Монтана, е оценка за работата му през изтеклата година и половина.

„Г-н Чобанов беше поканен като лице от гражданската квота. Не са му поставяни условия за членство в ДПС“, обясни Костадинов.

Музикантът Кристиян Коев, който отказа участие в листите заради ангажименти, ще бъде част от медийния екип на ДПС.

Камен Костадинов беше категоричен, че ДПС може да е в управлението на страната, ако това е волята на суверена, но би било и една много качествена опозиция, ако не получи убедителна подкрепа на изборите. Той подчерта, че ДПС има ценностни различия с партии като “Атака” и НФСБ и не би коментирало бъдещо съвместно управление.

"Поведението на Октай Енимехмедов – човекa, който се опита да убие Ахмед Доган, със заявката му, че ще участва в изборите, приемам като провокация с лош привкус", коментира Костадинов. Заявката му за политическа кариера ще бъде пълно фиаско, прогнозира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: дпсКамен Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние като сме мюсюлмани не сме ли хора?.... Вие като сте християни не сте ли хора?... Тези като са *** не са ли хора?.....Будистите не са ли хора?.... Или само убийства ви се искат!....
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агент павел се е притеснил нещо,доносника мазнеещ.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е има защо- идват избори. Простият депесарски електорат няма да обърне внимание на факта, че това се случва преди изборите и целта е да остане с впечатление, че отново има някакъв грандиозен заговор, срещу лидера на партията. Сигурно пак ще ги плашат, че готвим възродителен процес и ще им показват видео с постановката... пардон, с покушението над Доган.
3
2
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Ми те всички ходят с гавази на НСО ! Май само Сидеров няма охрана ..........Боко не може да му пипнеш тиквата ..............а да за него бях забравил за Йосич :) и с това неговото "НЯМА ПАРИ" аз с неговото нямане ще живея на мой остров с фулл екстри , *** от всякаква раса :) да му имам нямането на тиквун !
2
22
 
1
 
! Отговори
алах преди 9 години
Господин Местан молим Ви, не отстъпвайте управлението на никого!!!!!!!!!!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласувайте за да ограничим тумора ДПС!