8 партии влизат в НС според обработени 65% от протоколите

ГЕРБ води с 32.66%, БСП и ДПС с еднакъв резултат, съобщи ЦИК
Обновена: 6 окт 2014 07:17 | 6 окт 2014 06:09, Елка Василева
79
8 партии влизат в НС според обработени 65% от протоколите
Снимка: БТА

Осем партии минават прага от 4% от действителните гласове за влизане в Народното събрание. ГЕРБ води на проведените вчера парламентарни избори в страната. Това сочат публикуваните от ЦИК резултати към 05.15 часа при обработени 65.328% протоколи на СИК в РИК.

Резултатите са следните:

ГЕРБ – 32.66%
БСП – 15.31%
ДПС – 15.17%
Реформаторски блок – 8.35%
Патриотичен фронт – 7.35%
България без цензура – 5.67%
Атака – 4.69%
АБВ – 4.24%
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
некойси преди 9 години
Вота трябва да стане ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН,така няма да се копуват гласове,ДПС може да невлезе в парламента а БСП никога да нее във власта,все пак около 3 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели ДПС
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нов Цанков и бесене на червени рубладжий като през 23...Трябва нов Фердинанд за това, но и без него отново реставрираният капитализъм доведе поредната национална катастрофа. Бойко го гласяха за нов Цанков, но той не е толкова балама. Помни как народът трепеше шпиц-командосите на монархията на 9-ти септември. С колци от лозята. А борчагата ферещанов, късал ръце на жени и деца, една шашка тротил в устата.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имат два избора или се коалират с ГЕРБ и заедно вадят страната от калта...Та нали те я натикаха в калта за да гарантират печалбите на американски и германски фирми. Всички реставраторски партии от прехода - скоро на *** на историята.
43
2
 
1
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Напротив..и никакво Костовисче не съм болен мозък такъв...Това е единствената алтернатива да наврат останалите в миша дупка и да се молят..Патриотичния фронт и Реформаторския блок са единствената надежда в тунела срещу МИко мъката и ония брадясалите бандити от ДПС..както и срещу ***..Помислете и ще видите че съм прав..При правителство на Тиквата и амуджите идват танковете тоя път..бъдете сигурни
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички партии са компрадорски, слуги на Уолстрийт и ЕЦБ. Но мизерията и гладът ще го разбудят. Иде нов 9-ти септември. След Донецката и Луганската народни републики иде и нашия ред за свобода.
41
3
 
1
 
! Отговори
Мико Миайловски преди 9 години
Бат,Серговото плюене докъде докара БСП ,това пиянде Мишо Миков и той на голем мъж се прави Имат два избора или се коалират с ГЕРБ и заедно вадят страната от калта ,или остават в опозиция и на следващите избори вече са извън парламента ,а Мишо гордо печели кметското място в село Горно надолнище ,Кулска община с 99 % от гласовете на 222 -та избиратели ,набори на неговия прадедо ,и това се превръща в голема изборна победа ,пардон в последното дихание на БСП
40
0
 
2
 
! Отговори
dovolen преди 9 години
РБ се надуха и сега издухаха супата.ГЕРБ коалира с ПФ и с АБВ ,ще поиска и министри от БСП и готово-съвсем по меркелси-в името на държаватаСЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА-ТОВА Е ЗАКОН,КОЙТО ДВИЖИ ВСЕЛЕНАТА(количествените натрупвания водят до качествени изменения) РЕВАНШИСКИЯ БЛОК е изграден от отломки на миналото и споен с омраза алчност за власт-новите политици
39
1
 
7
 
! Отговори
турчин преди 9 години
На ДПС гласовете не са от чужбина а са в страната. Потенциала и е 800 хил. но и в тази партия има много хора които не гласуват за нея заради продажната и мафиотската и политика. Научете се вие българите да гласувате, а не обвинявайте другите. Но едно знайте всички не ги интересува положението на хората. Те са там за собственото си благосъстояние.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не виждам правителство.Я виж американското посолство!
37
3
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Без ГЕРБ не може да се състави правителство... - това е пределно ясно... - ако се правят много на интересни и Радан и останалите - Борисов им хвърля мандата и отиваме на нови избори, а там вече парите на ДПС и БСП свършват...
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резултатът от "прехода"-реставрацията на капитализма-е ясен. Нова национална катастрофа. Логично следва нов Народен съд. накрая ще се радват останалите извън парламента. За значително по-ниските присъди. Е, с конфискация на имуществото и те.
35
2
 
1
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Коалиция между Патриотичен фронт и Реформаторския блок е единствения ход в момента срещу всички останали партий..Така ще имат мнозинство след партията на Тиквата и той ще бъде в ШАХ и то в голям шах пред мат..По този начин ще се игнорира и турската партия и ще видите как ще започнат да плачат за нови избори..Отиват в трета глуха и Бареци и шебеци и всичките останали!!!
34
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Ами сега! Как свърхкорумпираният Бойко ще се бори с корупцията в икономиката и банките, как ще извърши реформи в съда и Прокуратурата за които положи свърхусилия да ги подчини? Като урежда свойте хора по телефона и внимава друг да не прави като него! (30 % българи - забравихте ли случая с Мишо Бирата и митницата???За такива неща в Европа се влиза веднага в затвора!. и само това ли е? - но да не разводняваме)
33
1
 
2
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Партийте са не 8,а 47!Защото само ГЕРБ е структура от четири,БСП-от четиринайсет и т.н.Изборите са поредната машинация на политиците.Изземване незаконно придобитото от ограбилите страната,вкарване на парите им в бюджета и публична екзекуция!Това е!
32
1
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !Колко трябва да ти влезе... - за да осъзнаеш реалността...
31
0
 
1
 
! Отговори
dsdsa преди 9 години
Стискам палци ДПС-то да изпревари БСП-то.....барем на следващите избори си станем от задниците и отидем да гласуваме....
30
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !И реално "тиквата" ви го наби на всиките до сливиците за пореден път :)
29
2
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
ДуПеСе-то расте, щото освен *** за тях гласуват и *** и то масово. Все пак *** са продажници - който плати - с него са.
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДениславМи по принцип резултата на Атака показва процента психично болни в страната.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BALGARIAОсвен, че си неграмотен си и невероятно глупав... ето такива като теб гласуват за тези "националистически" партийки. А колкото до Бойко "тиквата" ви го наби за порден път. Ако пък поиска нови избори вие напълно ще изчезнете.