99,6% обработени протоколи: ДПС е на 0,58% след БСП

ГЕРБ - 32,66% , БСП – 15,43%, ДПС - 14,85%
Обновена: 6 окт 2014 14:09 | 6 окт 2014 13:22,
43
99,6% обработени протоколи: ДПС е на 0,58% след БСП
Снимка: архив Ройтерс

При 99,6% обработени протоколи на секционните и районните избирателни комисии в страната разликата между БСП и ДПС продължава да е малка. Тя е 0,58%.

Още по темата
Според почти окончателните резултати ГЕРБ печели около 32,66% от гласовете. БСП лява България - 15,43%. ДПС печели 14,85%, а Реформаторският блок - 8,89%.

Патриотичният фронт получава 7,30% от гласовете, а България без цензура - 5,71%. "Атака" печели 4,53%, а коалиция АБВ - 4,16%, съобщи БНР, цитирайки говорителя на ЦИК Камелия Нейкова.

Както Dnes.bg писа, вотът остави БСП без преобладаваща подкрепа в нито един избирателен район. ГЕРБ са победител в 26 района, а ДПС – в 5.

Извън страната са обработени 97% от протоколите, 44,62% от гласовете са за ДПС, ГЕРБ получава 27,47%, а Реформаторския блок - 11,05%.

Патриотичният фронт печели 3,67%, а БСП - 2,57%, следвана от АБВ с 1,86%. Извън страната 1,23 процента подкрепа получава и партия "Зелените".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: ДПСБСПизбориГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
dsdsa преди 9 години
ДПС винаги ще е в параламента....при 400,000 гласа, дори всички правоимащи да гласуват, пак са над 4%.....
34
0
 
0
 
! Отговори
Съжалявам преди 9 години
ама после който храни по София и областта да ме хване за...!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По новините го показаха 100 пъти как дпс си купува гласовете! Никаква реакция от никъде! Е*ахти малоумната държава сме! Това бяха последните избори на които гласувам.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС купи гласовете на електората на БСП в Северозападна България!Не е ли гавра с България това?Комунистите подариха на *** и *** България!ПОЗОР!
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До voidno nali ivan balgaria se namirat nai-umnite mladegi na balgaria vigdate ce i te obicat dpc.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АЙДЕ СЕГАnarodat pogela dpc-partiata na etniceskata tolerantnost. vcera za dpc glasuvaha mnogo balgari-xristiani.
29
3
 
3
 
! Отговори
Другата истинА преди 9 години
Аз предлагам никой да не гласува на следващите избори така да видят колко ги харесва "електората защото нито една партия не заслужава доверие или любов стига компромиси със себе си правим.Всеки глас за тях са пари от нас знайте.Трябва партия на "Електората"-народа и ако трябва министри нека бъдат студенти които нямат комунистическо минало и всяка грешка ще е защото са студенти
28
1
 
4
 
! Отговори
зари преди 9 години
Искам да видя разбивка по държави в UK дпс не печели а турция за тях не е чужбина и трябва да се помисли не знае Български дошъл да гласува е не не съм съгласен
27
0
 
7
 
! Отговори
mery преди 9 години
До МарксДПС не са рискували с двоен вот вече, просто за изборите за Европарламент и сега си осигуриха ромските гласове! В Стара загора работя в близост до клуба на ДПС и имам наблюдение как преди и след изборите пред клуба им има опашки от роми! Преди малко вече започнаха да се редят!
26
2
 
13
 
! Отговори
АЙДЕ СЕГА преди 9 години
СЕГА ДА ИЗЛЕЗНАТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА И МАЯ МАНОЛОВА ДА СЕ ПЛЕЩЯТ ПАК ... КАКВО ИСКАЛ НАРОДЪТ
25
3
 
21
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Дълбоко съм убеден, че депесарите в ЦИК правят чудеса в момента за да скрият двойния вот на екскурзиантите, защото сами осъзнават, какво ще стане ако АБВ отпадне, ДПС станат втори, пфу! България събуди се, управляват те врагове и предатели!
24
1
 
13
 
! Отговори
681 преди 9 години
ДПС се сбогува с властта.. ако БСП до сега го играеше еднокракото столче, носещо *** им в стил НДСВ ... вече останаха и без него
23
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изборите показват само едно - колкото и да ни *бат, българите ще продължат да спят. ЗАЩО не гласувате бе ? Защо вкарвате ДПС отново в парламента? ЗАЩО вкарвате ВОлен, който гласува според рушвета? Защо вкарвате Бареков с платените му гласове на миньорите? Излезте и гласувайте бе телета прости, после друг ще ви е виновен нали?
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма я 2005 година ,Станишев и Доган.Сега БСП разбраха колко са мръсни и гадни турците.дпс ако върви така,може след време и да ни управляват.тази партия трябва да се изолира от всички други партий в парламента.първо бяха НДСВ сега БСП.унизително е ,нали.НАЛИ БСП?А хаха
21
3
 
8
 
! Отговори
88 преди 9 години
До voidЧети внимателно бсп-2.57% .Аз пък се радвам ,че толкова малки партии влезнаха в парламента.На нашите управници ще им е по-трудно да си резделят пицата.Ще имат по-голям отпор и ще има повече гласност.Така мисля.
20
1
 
25
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Аз, трибун на българския Народ се обръщам към шефа на Данс и го питам: вие, който сте се клели да пазите България, защо си затваряте очите пред купуването на гласове, което е безспорно престъпление заменящо истинския вот на българите? Искам вашата оставка, поведението ви е равтосилно но национално предателство!!!
19
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радвам се за резултата на БСП.това да е за назидание и урок за други партий дръзнали да правят коалиция с турците от дпс.Българина ще се активизира да гласува тогава когато в правителството има националисти.това време ще дойде скоро.
18
2
 
21
 
! Отговори
void преди 9 години
"Извън страната са обработени 97% от протоколите, 44,62% от гласовете са за ДПС, ГЕРБ получава 27,47%, а Реформаторския блок - 11,05%."Интересно защо ли извън страната БСП не са получили нито един глас?.. Сигурно защото няма секции в Москва, а и дори да имаше там е само Дянков и той едва ли щеше да гласува за тях.
17
3
 
38
 
! Отговори
Бай Ганьо некъкъв преди 9 години
Такова мързеливо , завистливо и безмозъчно племе като нашето няма ниъде по света ! *** *** чак от турция се домъкнаха да ни определят бъдещето , а нас ни домързя да си домъкнем спарените *** на 100 метра и да гласуваме ! После - кой ми *** в гащите ?! Отмъщаваме на партиите , кой за каквото му е докривяло - ами отмъщавайте , само , че не е това начина , защото брадатия *** козел с игловидния нос сега потрива ръце и се пери ! Скоро ще ни се пери и отзад , заради нашата глупост !
16
8
 
32
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
НАРОДА НЕЖЕЛАЕ ДА ГЛАСУВА!!!!ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ Е С 10%-ПО-МАЛКА И ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!БРАВО НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ ТЕ ДАДОХА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА ДПС И МУТРАТА БОРИСОВ ИЗХАРЧИЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА КЪДЕТО Е И СРЕБЪРНИЯ ФОНД ПЛЮС РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА ОТ НАД 2 МИЛИАРДА! И ВЗЕЛ НОВИ 4 МИЛИАРДА ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!ОСТАВИЛ НЯКОЛКО МАГИСТРАЛИ МЕТРО НЯКОЯ ДРУГА СГРАДА РЕМОНТ И ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪЛЕН РЕЗИЛ ЗА СМЕТКА НА ПРАХОСАНОТО!