Правителство от експерти иска Патриотичният фронт

"Резултатът на ГЕРБ - пирова победа"
62
Правителство от експерти иска Патриотичният фронт
Красимир Каракачанов. Снимка: БТА

Правителството не трябва да е от политически лица, а от експерти, смятат от Патриотичния фронт.

Трябва ни правителство на националното спасение, заяви Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО-БНД, цитиран от БТА.

Още по темата
Първо трябва да има програма, около която да се обединим, и след това трябва да се реши кой ще е министър-председател и кои ще са министрите, изтъкна той, като подчерта, че участието във властта не е самоцел за ПФ.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обясни, че ще организират срещи с партиите, влезли в парламента.

Ако партиите продължат както досега, не се притесняваме и можем да отидем на нови избори, каза Каракачанов и добави, че няма да бъдат "нито златен, нито сребърен, нито среден пръст".

Според лидера на ВМРО-БНД на тези избори няма победители. Той призова всички да се обединят около решение за спасяване на държавата и определи като пирова победа резултата на ГЕРБ.

По думите му от всички, имащи право на глас, ГЕРБ са спечелили около 15 процента.

В отговор на въпрос Валери Симеонов посочи, че трябва да се промени гласуването в Турция - то да се прави само в посолствата и в консулствата.

От Патриотичния фронт се обявиха за въвеждането на задължителното гласуване като мярка срещу купения вот и се заканиха да изолират ДПС с всички възможни конституционни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който е имал малко мозък в главата си е гласувал за ПФ.
46
1
 
0
 
! Отговори
Бат Станчо преди 9 години
До mariqТи кои програми си гледала? На телевизията ли?Щото, ако са на партиите щеше да знаеш на кой е.
45
5
 
8
 
! Отговори
лидер на ВМРО-БНД преди 9 години
"По думите му от всички, имащи право на глас, ГЕРБ са спечелили около 15 процента."А ако се гледат всички имащи право на глас, то колко процента има лидера на ВМРО-БНД?
44
0
 
3
 
! Отговори
ВСЕКИ преди 9 години
в тая държава носи лична отговорност за резултатите, политиците и институциите -черна отговорност за действията си, включително за предоставянето на стотици секции за незнаещи дори български, в друга страна това е абсурд
43
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Всички политици са победители, а народа е победен!
42
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРАВ Е ДОНОСНИКА ОТ ДС И ПШРЕДСЕДАТЕЛ НА МВРО ОТ КОАЛИЦИЯТА ПАРИЧЕН ФОНД ,ЧЕ НЯМА ДА СА ЗЛАТЕН ПРЪСТ ,ЗАЩОТО ТЕ ПаРИ-ОТИТЕ ВЕЧЕ НАПРАВО СЕ ОДУПИХА НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И СОРОСОИДНИЯ -ТУРСКИ ТЮРЛЮГЮВЕЧ ОТ РБ И СА ГОТОВИ ДА ГО ПОЕМАТ В ИМЕТО НА ВЛАСТТА ,ДАЛАВЕРАТА ,ПАРДОН (ДЕМОКРАЦИЯТА) И (СТАБИЛНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА)...ПРЕДЦИТЕ МИ СА ОТ ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ ,ДЯДО И ПРАДЯДО МИ СА СЕ БИЛИ В ЧЕТИТЕ НА ВМРО ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ,ТЕЗИ СМЕШНИЦИ СЕГАШНИТЕ СА СРАМ И ПОЗОР ЗА СЛАВНАТА ВМРО
41
4
 
17
 
! Отговори
mariq преди 9 години
една жена ме пита за кого съм гласувала,отговарям и за 24 бюлетина не си спомням партията разгледах програмите и те ми харесаха.А тя ми отговаря.АЗ гласувах за герб тизащо гледж вси4ки програми,гледай само една ТЕЛЕВИЗИЯ.ОТ тук си вадя заклю4ение кой гласуват за ГЕРБ
40
6
 
7
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Аз може би не съм много на ясно, но не бяха ли тия мъшата на Москва които създаваха Македонскана нация и македонския език? Имам едно чуство че тия на думи са различни от БКП но на практика тайно ги подкрепят.
39
2
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 9 години
Ако някой си мисли, че малките партии нямат сила жестоко се лъже, Помните ли 1992 г. Юнал Лютви как се подиграваше със СДС, когато бяха заедно в управлението с 20 депутати. Лютви каза тогава: Вие не виждате ли, че Ви светим с червената лампичка! А СДС тогава имаха 110 депутата. А сега Б. Б. с неговите осемдесет народни представители голям го раздава.
38
4
 
17
 
! Отговори
мила преди 9 години
Хора, България загива! Увеличение на тока, замразяване доходи, означава геноцит за тези които сме тук, трябва по скоро да се махнем, да оствим милионерите, които спечелиха ,които платиха да спечелят, тази зима да ги изядат гладните Роми които не работят и турците които ни пуснаха в междучасие 100 години и вече ще ни вкарат в час.
37
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво излезе от цялата работа-съдраха ни кожите с новите цени на тока, Волен се опита нещо да направи, а тия почват боричкане за постове. Балък си е бил бай *** и ще си остане един *** и *** винаги.
36
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не харесвам гербавите, но и тия разни новопоявили се тарикатчета почнаха отрано да управляват нещо. С по една каруца хора са заедно с коня и те с барабар Петко войводи. Смешници жалки.
35
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия новоизлюпени малки партийки почнаха и акъл да дават. Интересно е защо бойко им се лови на мозъците. Предлага правителство и ако не мине -нови избори. Какво толкова станало. Избори до дупка и това е, който оцелее. Това е психологията на бугаристанеца и волята му.
34
16
 
19
 
! Отговори
На снимката: преди 9 години
Нова порода - каракачанска ***.
33
8
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
На следващите избори малките партийки отново ще са аут, сега е момента да бъдат национално отговорни
32
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия ядоха от яслата при Барека и после му захапаха ръката. Може *** да е *** ама тея го задминаха по низост. Факт.
31
9
 
21
 
! Отговори
запад преди 9 години
Този топач, да спре да си пробутва "експертите". Гоце и Яне ше се завъртят в гробовете ако разберат каква *** е води ВМРО
30
7
 
15
 
! Отговори
симо преди 9 години
Кои са тези хораи какви са техните притенции?Каракачанов на времето се молеше на Костов да го вземе във властта. След това ходи чак в Мадрид да моли Симеон II за същото. Все не му се получаваше.Иначе като го отсвирят вади картата с Македония и си изпява наученото. Сега му се отваря парашута . какво да очакваме от този , които цял живот е на държавна софра и си сменя приоритетите в зависимост от ситуацията?
29
8
 
19
 
! Отговори
торбалан преди 9 години
даааа най-големия експерт, да не забравяме, е тиквата от банкя , следвана от цецо физкутурата , да не пропуснем глиганите цецка и лиляна и т.н. все отбор експерти а и да не забравя ще ядем бойовия
28
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам Бойко да състави коалиционно правителство с БСП, като двете най-големи партии, на принципна основа и всичко да става на светло. Така ще бие шута на всички дребосъци които влязоха благодарение на плащането и които сега имат огромни претенции.