Бат Сали се възмути: Протестите срещу мен са купени!

Методиев се оплака, че се чувства дискриминиран
154
Бат Сали се възмути: Протестите срещу мен са купени!
Александър Методиев - Бат Сали Снимка: БТА

Протестите срещу мен са купени, обвини депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали.

Както Dnes.bg писа, по-рано днес недоволни от мандата на ДПС кюстендилци блокираха движението в района на НС, за да не положи клетва като депутат Александър Методиев, но въпреки протеста той стана народен представител.

Шествието на недоволните премина през централата на ДПС и беше поведен от кмета на Кюстендил Петър Паунов.

Още по темата
Александър Методиев пък коментира, че се чувства дискриминиран от протестиращите.

„Законът казва всичко, защо да се отказвам от депутатско място“, заяви той и добави, че Дупница и Кюстендил не са цяла България, така че протестът не го притеснява.

„Проблемът е лично Александър Методиев. Проблемът е, че спрях кранчето за купуване на ромски гласове“, заключи Бат Сали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този тарикат си мисли, че може някой да му повярва?! Така е научен от педагог Местан - бащицата ! Бил спрял кранчето за купуване на *** гласове!Недей така др., че току виж някой ти повярвал...Че по-голямо купуване на *** гласове от тази година не е имало-безогледно и цинично. Мизата надхвърли 50 лева, достигна 80 лева! Щом успяха да впрегнат и пасторите(евангелисти) да работят за тях, разбирате за какво става въпрос, нали? Но се разбраха по места и с БСП - к
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах колко сме морални само, когато ДПС купувало гласове е престъпление, когато мошеникът кмет Паунов си купува гласовете вече трети мандат е патриотизъмЗагубен народ, да знаете следващият кмет ще е отново Паунов, който опропасти и обезлюди хубавия Кюстендил, защо не го вкарате негов затвора, бат Сали ви е проблемът.Местан ще плати ромските гласове за Паунов, това беше целта на визитата му в Кюстендил и тогава ДПС ще управлява,защото кметът само в тази партия не е бул май.....
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хахахаНе народа е ***, а медийте са виновни. Хората дори и да задават тия въпроси няма кой да ги излъчи и отрази, защото медийте се оправляват от същите тия за които гласуваме и се създава впечетлението, че никой не обръща внимание. Медията съвсем не е четвърта власт, по-скоро втора или трета.
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бат сали: Изказването ти е невероятно ограничено и прозрачно, защото: 1.Не се чувстваш дискриминиран, а много уплашен. И с право, има защо. Все още не е късно да си извадиш извод. 2. Никой не те кара да си отказваш от деп. място заради закона, а заради морала и защото никой не те иска. 3. Не си спрял кранчето за купуване на гласове, а си купил само 800. Тези врели некипели можеш да си ги дуднеш у махалата, а не пред камерите!
89
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 97 преди 9 години
Сложих ти минус и като гледам масовото одобрение на поста ти, трябва да отговоря: Защо протестирате срещу Сали ами не срещу закона, благодарение на който, е дошъл с 800 гласа? Той формално е в правото си! Ако не ти харесва морала на случващото се - промени моралната предпоставка - закона и настоявай за лостове за спазването му! Нали имате толкова умни и красиви в БГто, защо се нахвърляте срещу личности?На всичкото отгоре призоваваш да не се гласува, защото идвали такива като него! Ами нали те затова идват толкова лесно, понеже не гласувате!
88
7
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
Да прав си бат Сали,за твоите 800гласа с които стана съвсем законно депутат,ореваха и платиха за протестите,но за гласовете на батака,бсп и абв нищо,но само не разбрах,онова рахитично кметче на Кюстендил,какво търсеше на протестта,в работно време,или и протестите влизат в задълженията му ,като кмет.
87
1
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Браво бе, поне това си разбрал! Проблема си ти! Ей такива криминални парашутисти като тебе! И ако във вашата "партия" всичко става с пари, защо си мислиш че някой трябва да ни плаща за да протестираме!ЗАПИШИ СЕ КАТО ДЕПУТАТ ОТ ОБЛАСТ ТУРЦИЯ! БЕЗ ТОВА ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ!!!
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-спокойно,бърка човека-депутатското му място е купено.Спокойно.
85
0
 
7
 
! Отговори
в преди 9 години
Хайде пак старите опорни точки
84
1
 
20
 
! Отговори
12 преди 9 години
Тоз се е взел насериозно! Добре си е да си депутат . Хареса му службицата, нищо че е неук!
83
0
 
18
 
! Отговори
езичник преди 9 години
купени или платени е правилната дума? тоя незнае да говори депутат ще ще ми работи
82
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво да гласува човек, след като примера бат Сали показва цялата порочност на "изборите"???? Неграмотен, но пък осигурява гласове и търгува с тях, никой не го иска,но пищи, че е дискримиран?!?Ще представлява 30 000 човека с гласовете на 800 !?? От регион,през който е минавал само с кола? И ще им защитава интересите, ще се бори да им създава поминък?!? Пълна порнография!
81
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
следващия път пак не ходете да гласувате а после протестирайте срещу бат сали и закона...
80
2
 
6
 
! Отговори
11 mai 2013 преди 9 години
hahaha...Maya ot Kustendil vi izmisli bg Kostenechahaha.. pak Maya ot Kustendil vi izmisli bg izborni novi pravilada vi e jiva i zdrava Maya ot Kustendil!kakvo li sa vi izmislili Maya, Mestan i Barekov za Koledna iznenada?!
79
2
 
37
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
няма по *** и *** народ от българския! всеки е против този бат сали но абсолютно никой не пита защо изобщо как е станал депутат. благодарение на кой тази система за гласуване позволява да става депутат? не е ли по-редно да се вдига врява на създателите за този прецедент?!изключително *** народ = изключително бедна държава!
78
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кого да платим, за да го разкарат тоя?
77
4
 
3
 
! Отговори
P*tko Sav*v преди 9 години
bat Sali! bat Sali! da jivee novia premier na Republika Bulgaria! Uraaaaa!
76
3
 
25
 
! Отговори
Курд преди 9 години
Наистина ,този закон, позволяващ на бат Сали и други да влезат в НС от места, които са виждали само на снимки, е приет в 41-вото НС,съставен и предложен от Искра Фидосова и приет от Парламентарната Група на партия ГЕРБ.За съжаление ,част от ибрикчииството на тази партия .Да не говорим за декларацията приета заедно с ДПС-,,за геноцид и етническо прочистване,,на нашите турци,за отказа на ГЕРБ да гласуват декларация за ,,арменският геноцид,, и натиска на кметове от ГЕРБ за отмяна на приети вече.
75
1
 
7
 
! Отговори
Маркиз Карабаз преди 9 години
СИВИЯТ ГЪЛЪБ се опъва,и не иска да напуска местенцето,комисионните ще секнат за него,и сухото ще се прибира от други,добре му е на Бат Салко сега.Но за избирателите е все едно кой ще го краде безнаказано.Дали Сали ,дали Али ....
74
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** А протестите срещу ГЕРБ приели този закон, така наречен,, Фидосова,,в 41 то Нарадно СЪбрание,кога ще са . Нали ГЕРБ приеха закона ,обгрижващ ,бат Сали и сега се правят на ущипани моми.Нещо за закона Фидосова, Ентилигентен ?Кога ще протестираме срещу,тази туркофилска и ибрикчииска партия приела този закон? И изборите на Байряма?