Няма факт на напускане на ПГ на ПФ от страна на Енчев!

Валери Симеонов научил за решението му от медиите
Обновена: 30 ное 2014 22:10 | 30 ное 2014 21:07, Анисия Иванова
42
Няма факт на напускане на ПГ на ПФ от страна на Енчев!
Снимка, архив Булфото

 "Няма факт на напускане на групата от страна на Велизар Енчев". Това каза за БТА председателят на ПГ на
 Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Той посочи, че е научил за решението на Енчев от медиите.

Още по темата

Симеонов обясни, че Велизар Енчев има вече две наказания в парламентарната група и напуска, за да не го изключат.

Днес по-рано стана ясно, че Велизар Енчев е изпратил до председателя на НС Цецка Цачева писмо с мотивите си да стане независим депутат.

В него той посочва, че коалицията е извършила "тоталната подмяна и политическата измама" спрямо избирателите си. Енчев категорично се разграничава и от "ксенофобските прояви" на патриотите.  Той смята, че 240 000 български граждани са били предадени от страна на Патриотичния фронт, а вотът им е бил подменен.

По време на интервю пред Нова тв той лично подписа и декларация за напускането си на ПГ на Патриотичния фронт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕНЧЕВ ЛИКА ПРИЛИКА С ЖОРЖ ГАНЧЕВ КАТО ПОВЕДЕНИЕ.
24
1
 
1
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До Защото. Може и да си прав, не споря. Аз говоря по принцип, и това съм го казвал много преди ПФ да се появи. Не може така, влезнал от една партия после напуска, така се подменя вота на хората. Никой не е гласувал за Енчев да е независим, а и за никой то тези напусналите. Влизайки в една партия се съгласяваш с принципите и политиката която води. И според мен ПФ води последователна политика и не върти ***, така че г-н Енчев е бил наясно с това и е познавал добре г-н Симеонов. Няма извинение
23
0
 
3
 
! Отговори
loko преди 9 години
kato gledam tazi mutra mi se povrısta
22
3
 
7
 
! Отговори
Защото преди 9 години
До SharkДо голяма степен НФСБ са в парламента заради Велизар Енчев, така че не само да стане независим ами да вземе няколко места като независим, пак ще е малко. В случай те ползваха него за трамплин, НФСБ приключиха.
21
8
 
6
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Ама какви са тея работи бе, как така напуска и става независим. Това е пълно безумие, никой не го е избирал като независим, като е толкоз ербап защо не се кандидатира като такъв да видим кой ще го избере. И това важи за всички дето се отцепват и стават независими, как така, значи ползват дадена партия за трамплин към парламента, после хоп, не съм съгласен с вас и ставам независим, т.е. купен от друга партия, щото такова животно като "независим" няма! На това трябва да се сложи край!
20
26
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Правителството на националното съгласие на д-р Борисов ще изкара пълен мандат, това е положението.
19
14
 
40
 
! Отговори
Браво на Велизар! преди 9 години
Велизар Енчев е единственият достоен човек в Парламента от бившата му група "Патриотичен" фронт, който не се продаде за една паница леща на мутрите ГЕРБ, както направиха НФСБ, ВМРО и лъже - "реформаторите". Те най-долно и мръсно предадоха избирателите си, като ги лъгаха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ, а плюха на принципи и идеи, и облизаха подметките на Борисов. Да му мислят балъците, които гласуваха за тия продажни *** и предатели.
18
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВАЛЕРИ ВАЛЕФСКИ ВИНКЕЛА И СЕЛСКАТА МУ ГРУПИРОВКА СКАТ НЯМА ВЕЧЕ ДАЛЪЖАТ, ЗА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, ДА СЕ ГУШАТ КАТО ПРАСЕТА И ДА НЕ ПУСКАТ ХУБАВАТА ЗАПЛАТА ОТ 6000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ.КАКТО И И ДРУГИТЕ.ИСКАМ НЯМАЛЯНЕ НА БРОЯ НА АВАНТАДЖИИТЕ ОТ 240 НА 100 БРОЯ АВАНТАДЖИИ.ВЕДНАГААААААА !
17
9
 
43
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Ето мисленето, че винаги има нещо скрито. Енчев напускал щото не му дали близалка. Ето така дори и да се появи човек милеещ за България вие ще го заплюете и ще го откажете да аботи и ден за България.
16
15
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко, Симеонов. Енчев те напуска, но ти остава Корман, нали сте си коалицийка.
15
14
 
51
 
! Отговори
долу мутрите преди 9 години
Най-жестоките комунисти и безмилостни реваншисти са върхушката на ГЕРБ и РБ, ПФ и АБВ. Това енай-свирепата хунта, яхала някога България и народа ни.
14
13
 
35
 
! Отговори
патриот преди 9 години
Валери Симеонов Винкела - *** и *** на слугите на Ердоган - Касим Дал, Корман Исмаилов, Борисов, Кунева-Пръмова. Симеонов, върви да ти направят един сюнет, потурнак нещастен.
13
37
 
10
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Интересно е как реагират червените ***. Преди време всеки ден обичаха Волен Сидеров , а сега се прехласват по Велизар Енчев . това е достатъчно за да разберем , че тия двамата са скрити лимонки на БСП-ДС .
12
13
 
58
 
! Отговори
долу мутрите! преди 9 години
Тая брадата мутра Винкела на снимката е *** на Борисов и за жълти стотинки ще му лиже подметките, предавайки наивните си избиратели, които вече не са негови, разбира се. А Велизар Енчев - може би единственият достоен човек в Парламента. Всички честни хора трябва да го подкрепят.
11
4
 
42
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Няма факт на напускане и няма как да има просто днес е неделя и деловодството в парламента не работи .Това Симеонов не го ли знае или е толкова изненадан та се чуди какво да каже.
10
3
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До психологСъставяш заблудата "Никой истински " - Този грешен аргумент има следната форма: Никой истински (човек, мъж, журналист, българин или каквото си поискате) не би (направил) еди-какво си.
9
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лисича физиономия!!!С кой акъл му се доверихте на този!!!!
8
10
 
60
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Валери Симеонов, кажи за колко се продаде на ГЕРБ и турците от РБ? Партията ти вече се цепи и ще последва Атака. Който предава избирателите си с думите национализъм и патриотизъм, добро не е видял.
7
46
 
16
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Достойния човек си дава молбата и напуска културно. Велизар Енчев прави шоу по телевизията и там в студиото подписва заявлението. То показва , че изпълнява поръчка на своите господари от бившата ДС . Просто и тъпо ченге .
6
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Симеонов, ти си предател на избирателите си, които не гласуваха за тем за да си Мутро-подпирач.