Депутатите на Ковачки се присламчиха към управлението!

Бареков напусна тв студио заради Любен Дилов-син
Обновена: 23 дек 2014 14:00 | 23 дек 2014 10:16, Камелия Цветанова
32
Депутатите на Ковачки се присламчиха към управлението!
Николай Бареков. Снимка: ББЦ

Единствената партия, която в момента е в опозицияq е ББЦ и ако нейните шестима депутати напуснат парламентарната група на БДЦ, тя ще се разпадне. Това заяви лидерът на партия ББЦ Николай Бареков по bTV.

Още по темата
Той обвини депутатите от коалиционните партньори на ББЦ в групата БДЦ – ЛИДЕР на Христо Ковачки и ЗНС на Румен Йончев, че са се присламчили към управлението, което се доказва от подкрепата им за управляващите при гласуването на промените в Закона за МВР и решението хората да имат една година, за да изберат дали цялата им вноска да отива в НОИ или част от нея да остане в пенсионен фонд.

„Аз съм лидер на единствената опозиционна партия в този парламент, всички останали са в управлението“, настоя Бареков.

В същото време той призна, че ако и депутатите от неговата партия започнат да гласуват с управляващите в пленарна зала, тогава партия ББЦ ще престане да съществува.

Избраният пък за говорител на коалицията от партии ББЦ Любен Дилов-син коментира по Нова телевизия, че партията ББЦ има проблем и той е, че тя се управлява като телевизионно предаване, което доста зависи от темперамента на водещия си.

Бареков обаче беше категоричен, че ББЦ не е телевизионно предаване, а партия, която спечели близо 500 000 гласа на изборите през миналата година.

В същото време призна, че ББЦ е лидерска партия и без него не може да съществува.

Според Дилов Николай Бареков няма как да говори от името на всички поради разнопосочността на сигналите, които се излъчват.

„Не може да научим от телевизора, че се сгодяваме за Радан Кънев и ще правим опозиционен блок", настоя той и определи Бареков като "противоречива личност".

Бареков обаче настоя, че дори и да е тежко положението в Реформаторския блок и обединението да се разтърсва от скандали, лидерът на ДСБ Радан Кънев се държи повече като опозиция, колкото депутатите от ЛИДЕР и ЗНС.
 
„Парламентарната група на БДЦ няма да се разпадне и това е абсолютно сигурно. До февруари партията ББЦ трябва да реши как ще се управлява", подчерта Дилов, като допълни, че ББЦ трябва да изясни позицията си и Бареков много правилно е постъпил като се е оттеглил от председателското място на коалицията. 

В крайна сметка стана ясно, че Бареков и Дилов не си говорят, защото лидерът на ББЦ напусна студиото на bTV, в момента, в който по телефона за коментар се включи Дилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Кокала ,кокалааа *** пусто за него и всичко това разбира се от грижа за хората.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Келепир има в тая работа" - Бай *** Барековски
19
4
 
5
 
! Отговори
Евалата! преди 9 години
Не са балами!
18
1
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Моралът ,ми е много по голям от морала ти!
17
3
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Не е необходимо човек да е пророк, за да види, че отиват към разпадане. А Бареков да се сърди на себе си. Няма как хем да е в Брюксел, хем да ръководи парламентарна група. Бат'му Бойко има доста опит в разкулачването на парламентарни групи, като тези на Атака и РЗС, така че вече му е взел мярката.
16
0
 
21
 
! Отговори
КК преди 9 години
"Кой те е гримирал в тази изтъркана роля? Кой в този смешен костюм те е облякъл? Всичко е само игра, всичко е само театър...." Имам усещането, че тези стихове на Недялко Йорданов са написани за нашата т. нар. "политика"...Смяна на костюмите и грима.... А вътре празно и кухо... Или както се беше провикнал един мъдрец: "Не виждам нищо ново под слънцето!!!!"
15
0
 
23
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Две диарии се скарали.Големи трици!
14
13
 
4
 
! Отговори
Енрико преди 9 години
Според мен е редно да се види какви глупости правят тия тиквеиници дето предават бАреков
13
9
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Чакаме сега БиТиВи и НОВА да направят репортаж за депутатите на Ковачки, така, както правеха такива за контролирания вот в Бобовдолските мини ...Или, когато Ковачки подкрепя Тиквата всичко е ок ?Тогава вече Ковачки е от добрите, нали ? :)
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че хора от БДЦ просто се продадоха на Ковачки. Иначе няма нормален човек, който да подкрепи толкова скандална промяна за национализация на парите ни за пенсия.
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак трябва да го залеят с лай*а скоро
10
1
 
23
 
! Отговори
Харди преди 9 години
Когато парите свършат човек става разумен :)
9
23
 
16
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Е то е ясно, че Тиквата пак си е напазарувал "независими" депутати!
8
0
 
34
 
! Отговори
противбареков преди 9 години
Този *** лъжлив и крадлив, престъпен гадняр Николай Бареков , да духа супата. До онзи ден искаше да застане на мястото на Патриотичен фронт и щял да подкрепя и да бъде по-добър, преди това да заместел АБВ и т.н, като не му се отвори парашута - май се приземява летейки от голяма височина.... Целуваше брадатият козел Явор Хайтов - зам.шефа на земеделците, който Хайтов ощети държавата с над 6 000 000,00 лв покрай заменките, а сега Бардаков ревунчи от тях. *** ДОЛЕН И НЕЩАСТЕН!!! ДА ИЗЧЕЗ
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям сеир! Жал ми е за тия наивни хора, които гласуваха за Бюрека, освен ако не са взели някоя кинта. Ако и кинти не са взели, значи няма такива балъци, които да гласуват за такава циркаджийска партия.
6
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледах сутринта предаването. Не може тази водеща да се нарича журналист. Поканил си човек за интервю, а в същото време звъниш на друг(и), за да търсиш конфронтацията. Водещата си е просто една махленска клюкарка. И аз да бях, и аз щях да си изляза. В случая няма значение кой е Бареков и какво е/не е...
5
0
 
38
 
! Отговори
Да преди 9 години
До ГошуСъщия коментар важи и за Росенчо Петров! Много се изложи момчето!То реално погледнато няма един читав в ББЦ!
4
1
 
19
 
! Отговори
Моника преди 9 години
Ковачки се оказа бомба със закъснител, всичко на този свят обаче се връща :)
3
0
 
37
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Тия са голям цирк! Щеше да е много смешно, ако не беше на гърба на народа!Бареков иска да каже: "Аз се уредих с еврозаплата, а партията и гласувалите за мен да духат супата!"***!
2
1
 
26
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Първо Баракова напусна, сега и Бареков напусна ... България ще остане без цензурата..