Контролният съвет на ББЦ набързо изключи отцепниците

Решението на ръководството е единодушно
Обновена: 29 дек 2014 19:14 | 29 дек 2014 17:40, Камелия Цветанова
13
Контролният съвет на ББЦ набързо изключи отцепниците
Николай Бареков. Снимка: ББЦ

Стефан Кенов, Борислав Иглев и Христо Тодоров вече не са част от партия „България без цензура“. Решението за това е взел единодушно Контролният съвет на партията на извънредно заседание, съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

Още по темата
По-рано днес тримата обявиха в декларация отказа си от членство в ББЦ. В текста на документа бе упоменато и името на Георги Ковачев, който по-късно през деня обяви пред медиите, че се разграничава от действията на колегите си, обясняват от пресцентъра на ББЦ.

Успоредно с това на тримата са им прекратени и мандатите в Националния съвет на регионите и в Изпълнителния съвет на партията.

Като основен мотив за решението си да напуснат редиците на ББЦ тримата посочиха натиска, който им оказва лидерът на партията Николай Бареков.

Той пък от своя страна ги обвини, че са се продали на управляващите.

Впоследствие обаче от пресцентъра на ПГ на БДЦ заявиха, че Георги Ковачев напуска ПП „България без цензура” и всички заемани от него постове в партията, включително и длъжността Областен координатор във Варна.
 
Народният представител запазва ангажиментите си в Парламентарната група "Български демократичен център" и остава верен на избирателите си, пишеше в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Който събира отцепници, получава отцепници!
8
1
 
2
 
! Отговори
1300+30г. Б-я и .... преди 9 години
Все дрязги помежду ни, все някой иска да прекара другия.Та за България де. 1300+30 години от създаването и. Като теглиш чертата обаче::::: Благодарение на ежби и крамоли помежду ни що казва историята? 200 г. Византийско робство, 500 г. турско робство.........?????????Че то повече от половината време сме били роби.И в сегашно време пак сме роби, без ЯРКО самосъзнание, без сплотеност.Тичаме да лижем *** та чак все разкрачени стоим.
7
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Май ще си остане сам Бареката :DDD
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още малко и контролен съвет няма да има !!!!!***!
5
0
 
4
 
! Отговори
k преди 9 години
TAKA E V STRANATA NA SAVETITE.TOTALNA DEMOKRACIA.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плахо се надявам тези които дадоха процентите на Бареков за да влезе в парламента, сега вече осъзнават какви шматки са те самите. Та тоя вонеше от км, на мръсни пари.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пишман политици
2
3
 
1
 
! Отговори
сали преди 9 години
То оставаше да ги кипенчат и да им се молят, да бе!
1
2
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА. преди 9 години
Изключили ме тръц!