Държавният секретар на САЩ пристига в България на 15 януари

Джон Кери ще разговаря с президента, премиера и външния министър
10 яну 2015 20:57, Елка Василева
200
Държавният секретар на САЩ пристига в България на 15 януари
Джон Кери. Снимка: Reuters

Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще посети България на 15 януари т.г. по покана на министъра на външните работи Даниел Митов. Това съобщиха от пресцентъра на МВнР.

По време на разговорите между двамата външни министри ще бъде направен преглед на двустранните отношения и актуални въпроси на международния дневен ред с акцент върху водещи теми като регионалната сигурност и двустранното сътрудничество в областта на отбраната, търговско-икономическите връзки и инвестиции, енергийни въпроси и др., се посочва в съобщението.

По време на посещението държавният секретар ще бъде приет от президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов, информираха от МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: САЩДжон Кери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
2
 
! Отговори
? преди 9 години
Питам се ....колко от българите осъзнават какво се случва? САЩ върти Европа на малкия си пръст....вече не е модерно да се говори за берзработица, бедност и как да се решават проблемите на хората а е модата на сътрудничество....не виждам смисъл България да съществува щом народа е на изчезване, тогава на кой е България?
144
0
 
3
 
! Отговори
haha преди 9 години
До АнонименНапротив Американската вие на умряло.
143
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЪН американската *** от България , те имат изгода Европа да не е силна , за да си налагат тяхната политика с световната валута - долара , която няма никакво покритие , а само една хартия с измислена стойност , но и тя един ден няма да важна
142
1
 
9
 
! Отговори
спокойно преди 9 години
Скоро време ще идва най-великия лидер на всички времена а именно другаря Путин! Господ да го пази!
141
0
 
8
 
! Отговори
Джон Кери - ВОЙНА преди 9 години
15.01.2015 - Джон Кери идва и принуждава България да подпише коалиционно споразумение за война срещу ИД.16-28.01.2015 - останалите страни в ЕС подписват обявяването на война.01.02.2015 - Хамерика продава оръжие на ИД след обявяването на войната03.2015 - Старт на военните действия от страна на Европа20.03.2015 -еврото се срива, фалити, глад и мизерия в цяла Европа, Америка се оттегля от войната.01.04.2015 - Арабски държави се включват във войната, долара се покачва, а Европа разбира капана.
140
0
 
11
 
! Отговори
Секлецар Но1 преди 9 години
Оклецаха Либия, Авганистан, Ирак, Украйна сега Секлецара на САЩ ще ни оклеца и нас
139
0
 
10
 
! Отговори
Ето го преди 9 години
Ето го един от световните терористи. Построили бункер в средата на София и оттам диктуват-диктаторски заповедите си, кой да бъде изключен(убит) кой измъчван, кой в затвора, кой разорен и кой да ликвидиран
138
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един американски пръдлю идва у нас.Ето ти идеалният повод наш *** да се ***.
137
0
 
15
 
! Отговори
THР преди 9 години
Не съм го викал и не ме интересува нищо.Знам, че идва да дава акъл на някои против Русия!
136
0
 
13
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
Лицето Кери пристига в България на свой риск и отговорност. Българският народ не желае посещения на подобни персони, и обявява: дълг на всеки български патриот е да ликвидира Кери като нарушител на държавната граница и националния суверенитет на република България.
135
0
 
28
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
ОТ ТЕЗИ НЯМАМЕ НУЖДА И НЕ НИ Е ПРИЯТНО ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИ СЕЯТ ОМРАЗА МЕЖДУ НАРОДИТЕ,МИЗЕРИЯ, ВОЙНИ ,БОЛЕСТИ И СА ВРЕДНИ ЗА СВЕТА.
134
0
 
29
 
! Отговори
2 преди 9 години
Този *** ще иска да пуснем всички араби и *** в БЪЛГАРИЯ....за добро не е дошъл...и нашите путювци ще му ръкопляскат.
133
1
 
7
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
аз съм воден спасител награден за героизъм и храброст от всс.в електроника многократно съм бил ударник и най добър работник.от 35 години съм актьор от филми и реклами който се гледат в целия свят.бил съм 2 години в казармата като автоматчик а в запаса 10 години бях картечар.бил съм мистър българия в конкурс за красиво и хармонично тяло .а ти американска подлого запада се изпишква в тебе цукало на сащ.пии си хапчетата хи се лекуваи ти си господин никой и такъв и щте умреш-господин никой...
132
1
 
29
 
! Отговори
уууууучуден преди 9 години
защо представител на терористичната структура н1 в света ще идва в България
131
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това посещение е покана за войнстващите джихадисти да се задействат и у нас !
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
toq Rambo osven che e ruski gei,e psihopat-shizofrenik.bil sex simvol v zapadna Evropa.abe tsarvul.koi znae v koe selo si zaplojdal kozite prez 80-te i sega decata. vsichki v Ataka.sushtite predateli.
129
2
 
18
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
вън от българия империалистите и агресорите и окупаторите на българия от сащ и европа.ние сме белите роби на сащ и европа и им работиме за жълти стотинки а те трупат милмиарди на наш гръб като ни експлоатират.да на ссср гдр югославия и евразииския съюз.да на северна корея и венецуела да на китай да на латинска америка да на беларус и монголия.да на социализма .долу *** и агресори от сащ и европа.аз съм актьор бодигард воден спасител и фитнес инструктор-света се прекланя пред мен.
128
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ne prodavaite na Rusiq tatkovinata si za 6i6e vodka.Volen e kupen ot rusnacite.Putin iska da ni ma4ka.
127
1
 
5
 
! Отговори
ДО РАМБО преди 9 години
Рамбо, ти не си никакъв герой. То си, както казват сърбите, йедан посерич!
126
2
 
3
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
Аз съм работил в завод електроника и многократно съм бил ударник а еднократно най добър работник на 3 месечието.работил съм и воден спасител и съм награден за героизъм и храброс от водно спасителната служба.от 35 години съм актьор от филми и реклами който се гледат по целия свят.секссимвол на европа съм в периода 1987-1990г.в българия се ползувам с авторитет и уваяжение а запада се прекланя пред мен и таланта и мъжественоста ми.а ти си една американска *** в която всеки от запад се изпишква