Държавният секретар на САЩ пристига в България на 15 януари

Джон Кери ще разговаря с президента, премиера и външния министър
10 яну 2015 20:57, Елка Василева
200
Държавният секретар на САЩ пристига в България на 15 януари
Джон Кери. Снимка: Reuters

Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще посети България на 15 януари т.г. по покана на министъра на външните работи Даниел Митов. Това съобщиха от пресцентъра на МВнР.

По време на разговорите между двамата външни министри ще бъде направен преглед на двустранните отношения и актуални въпроси на международния дневен ред с акцент върху водещи теми като регионалната сигурност и двустранното сътрудничество в областта на отбраната, търговско-икономическите връзки и инвестиции, енергийни въпроси и др., се посочва в съобщението.

По време на посещението държавният секретар ще бъде приет от президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов, информираха от МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: САЩДжон Кери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Антиамериканската глутница в България лае с всичка сила!
124
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орбан : Не питайте, защо управниците ви са антибългари, а попитайте себе си, защо са управници !
123
1
 
24
 
! Отговори
Помака преди 9 години
Джон Кери идва в София на 15 януари, за да набива чембери за Южен поток и да осигури разрешения американските компании да проучват и да добиват шистов газ у нас ! Господарят е "поканен" от американския лакей Даниел Митов ?
122
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даниел Митов е бил служител на организация, издържана от американските данъкоплатци, т.е. служител на чужда държава >> в Националния демократичен институт, финансиран от американското правителство, който е фабрика за американски протежета, инфилтрирани на ръководни постове в чужди правителства.
121
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манипулации и лъжи десетилетия наред тровят българския национален дух и унизяват умишлено и целенасочено българското достойнство. Нека всеки сам си отговори на въпросите, взимайки предвид факта, че в Априлското въстание и Руско-Турската война българският народ дава около 30 000 жертви в бой и общо около 200 000 жертви заедно с цивилното население.Руската армия дава около 15 000 жертви, много от тях финландци и украинци...Колко паметника има за свидните български жертви, за героите и мъченици
120
19
 
2
 
! Отговори
Чичо Сам преди 9 години
Крещите срещу Америка, ама всички искате тук да дойдете, децата ви тук да учат, да имате нашия стандарт на живот. Защо не искате да живеете в Русия? Не ми отговаряйте, знам защо.
119
2
 
17
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
да излезем на 15 да посрещтнем джон кери с тояги яица и ***.да види че българския народ не иска да се добива в добруджа шистов газ и да ни унищтожат американците почвата водата и въздуха.не искаме и земетресения който са последствиое на дупченето за шистов газ.всички на 15 пред президентството и министерски съвет с камъни яица и ***.да на ссср и евразииския съюз.
118
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма руско-турска война, българо -турска е била.
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквара идва при нашите тикви да му лижат.Що за президен т имаме -*** което ще го прегръща за радост на деляните.
116
2
 
12
 
! Отговори
бинюз преди 9 години
Лукарски е бил за 8 дни командировка в сащ.Не казват с каква цел?!
115
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
През 1861г Александър премахва крепостното право в Русия.
114
3
 
14
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
вън от българия американските и европеиските окупатори на българия.тези окупатори направиха българския народ на бели роби и ние им работиме за жълти стотинки а те трупат милиарди на наш гръб.да живее ссср югославия гдр да живее великия китай .да живее евразииския съюз.да на латинска америка да на северна корея да на венецуела да на беларус и киргизстан.да на индия да на монголия.долу умиращтия капитализъм и сащ и европа.вън от българия агресорите от сащ и европа.да на социализма при него бяхме д
113
2
 
23
 
! Отговори
причини бол преди 9 години
През 2016г изтича договорът за базите.Ако не се прекрати става безсрочен. И отново безплатен,което го няма никъде по света.Дори и в Казахстан.
112
1
 
4
 
! Отговори
Кекери преди 9 години
До Анонимен 146Ку ку....
111
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки българин е длъжен да я прочете, както и обективната историческа наука е длъжна да я отрази в учебниците по история, защото описва много добре целите на руския империализъм и методите на Руската империя за снабдяване с безплатна работна ръка, като едновромено с това се прочистват етнически цели български региони. Конкретният повод за написването на брошурата е поредната Руско-Турска война, чрез която Русия принуждава султана да издаде ферман, който й позволява да си набавя крепостни от българското население и масовото изселване на българи от Видинско и Монтанско, довело впоследствие до ик
110
2
 
18
 
! Отговори
сова преди 9 години
Този няма работа в България. Ще ни докара танкове и US войници.Ще станем още един обект на руските ракети. Няма да ни бръснат какви сме щом, от тук се стреля срещу тях.
109
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Георги Раковски да издаде брошурата си Руската убийствена политика за българите през 1861 г. publicistika.blogspot/2008/01/blog-post...
108
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манипулации и лъжи десетилетия наред тровят българския национален дух и унизяват умишлено и целенасочено българското достойнство. Нека всеки сам си отговори на въпросите, взимайки предвид факта, че в Априлското въстание и Руско-Турската война българският народ дава около 30 000 жертви в бой и общо около 200 000 жертви заедно с цивилното население.Руската армия дава около 15 000 жертви, много от тях финландци и украинци...Колко паметника има за свидните български жертви, за героите и мъчениците? А колко за руските?!
107
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манипулации и лъжи десетилетия наред тровят българския национален дух и унизяват умишлено достойнството ниГраф Игнатиев изисква от османските власти специална комисия да съди Левски, за да е сигурен, че Апостолът ще бъде обесен
106
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много често почнаха да ни наобикалят, което не е на добре